עבור לתוכן

איזה מעבד עדיף לי למשחקים כבדים? AMD TC 710/720 או Intel C2Q Q8200

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה מאוד לדעת איזה מהם עדיף למשחקים כבדים ובכללי לעתיד מכיוון שאני מתכנן לקנות את המחשב החדש שלי שבוע הבא, המחשב המיועד הוא בעל כ. מסך HD4850 של ג'יגבייט ומסך 20 אינץ' של סמסונג.

המשחק העיקרי שאני מעוניין לשחק בו הוא GTA IV.

האם עדיף לא להשקיע כל כך במעבד בכלל וללכת על C2D E7500 או AMD Athlon II x2 245/250 או משהו בסגנון?

גם רציתי לדעת אם הלוח-אם יכול להשפיע על מהירות המחשב?

בנוסף רציתי לדעת אם אפשר לשים כ. מסך HD4850 על כל לוחות האם בשוק למרות שלא רשום שהם PCI Express 2.0? אם יש תמיכה או אין יש הבדל במהירות?

פורסם

ללוח כמעט ואין השפעה על ביצועי המחשב, בעיקר ההבדלים הם בפיצ'רים.

ללוח אין השפעה על משחקים (באיזון נכון) ולכן ההשקעה היא בכרטיס מסך.

המשחק שאתה מציין תובעני ולא הייתי בונה מחשב עם דרישות במיוחד למשחק כזה, המשחק הזה יגמר מתי שהוא..

אפשר לשים כ.מסך על כל לוח שתומך ב-PCI-E ואין ממש הבדל אם תשים PCI-E 1 בכרטיס כמו שציינת (על מסך כזה).

פורסם
  • מחבר

הבנתי... ובכללי ה3 ליבות מול ה-4 של אינטל? מה יותר אמין וכדאי? שניהם עומדים פחות או יותר על אותו מחיר מבחינתי

לעומתם יש את השתי ליבות של AMD שהם זולים בכ-200 ש"ח...

אני אשמח לקבל את הדעה שלך בנושא לגבי מה עדיף, אני לא הכי מעוניין להוציא כסף ומצד שני אני לא רוצה שתוך חצי שנה שום דבר לא יעלה לי על המחשב...

מבין אותי אחי? אשמח לתשובה :)

פורסם

עצה שלי? תגדיר צרכים, תקציב וציפיות מהמחשב, לאחר מכן תחליט כמה אתה מוכן להשקיע ואז תשווה בטווח הדרישות/מחיר את המעבד.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי עומד על עד 2,200 ללא כ. מסך, מסך וכל שאר הציוד ההיקפי - ברשותי כיום מסך 20 אינץ' WS של סמסונג והכ. מסך אני קונה דרך מישהו מחו"ל שיגיע לארץ בקרוב - GIGABYTE HD4850 512mb.

הציפיות שלי הם שהוא יעמוד בדרישות למשחקים לפחות לעוד שנה (בתקווה כי אף פעם אי אפשר לדעת).

שהמשחקים שקיימים היום בשוק כגון CRYSIS ו-GTA יעבדו בצורה חלקה ומהירה ואם אפשר שההגדרות לא יהיו על LOW כדי שגם חווית המשחק תהיה הרבה יותר רצינית.

אני מוכן לחרוג מהמחיר אבל מעדיף לשלם כמה שפחות לכמה שיותר תמורה ולכן השאלה מהי התמורה לגבי חווית המשחק מכל אחד מהמעבדים, מה שווה לי יותר להשקיע...

פורסם

ה-710/720 יהיו עדיפים.

לצורך העניין ה-Q8200 מעט פחות טוב וגם בעל תושבת שלא תתן לך מבחר רחב של מעבדים לשדרוג.

בשביל להתאים לוח למעבד-

אתה מעוניין לפתוח את הליבה הרביעית? אתה מעוניין באוברקלוק?

ישנם חיבורים או פונקציות הדרושים/דרושות לך? Firewire/eSATA/RAID?

פורסם
  • מחבר

eSATA יהיה נחמד לעתיד, פתיחת הליבה לא נראה לי שזה בעל הרבה סיכויים אבל שווה לנסות.

אתה אומר שאת המעבד של AMD אני אוכל להחליף למשהו משתלם יותר בעתיד?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לתשובה...

פורסם

הייתי הולך על אחד ממעבדי ה-AMD כמו שהציע NIKE, תשקיע כמו שאמרתי בכרטיס מסך ואת שאר המערכת תרכיב כמו שהיית מרכיב מחשב מבוסס אינטל,

מנסיוני ואולי אני טועה מעטים האנשים שמשדרגים מעבד בלבד כי ברגע שמגיעים למסקנה שהמעבד הוא צואר הבקבוק, אזי בד"כ כל המערכת כבר צריכה שידרוג.

מה שכן, אם בכל זאת זה הכיוון אזי ב-AMD אפשרויות השידרוג למעבדים טובות/נוחות/שימושיות יותר.

פורסם

מחזק את דבריו האחרונים,

יש לי את ה 720 של AMD והוא ממש שווה (לוח + מעבד + זכרון, יוצאים ממש רווחיים לעומת מעבד Quad של INTEL) ,

למרות שצפויה ירידה לדעתי ..

פורסם
  • מחבר

הבנתי... אז ההשקעה בלוח-אם לא צריכה להיות מוגזמת...

תודה רבה לעוזרים

יש לי שאלה אחרונה? האם פתיחת הליבה ב710או ב720 תהיה שווה את זה והאם יש סיכון למערכת בביצועה?

פורסם

שהמשחקים שקיימים היום בשוק כגון CRYSIS ו-GTA יעבדו בצורה חלקה ומהירה ואם אפשר שההגדרות לא יהיו על LOW כדי שגם חווית המשחק תהיה הרבה יותר רצינית.

אני מוכן לחרוג מהמחיר אבל מעדיף לשלם כמה שפחות לכמה שיותר תמורה ולכן השאלה מהי התמורה לגבי חווית המשחק מכל אחד מהמעבדים, מה שווה לי יותר להשקיע...

אני לא בטוח אם זה יקרה. באילו רזולוציות אתה מתכוון לשחק?

לגבי הלוח כדאי שתקרא כאן- הדרישות שלכם דיי דומות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425724.msg3696569#msg3696569

פורסם
  • מחבר

לא יודע... אממ... המסך שלי תומך עד 1600X900... אבל לא על רזולוציה הכי גבוהה... משהו ממומצע

פורסם

ההמלצה שלי לך מבחינת הלוח- http://techreport.com/articles.x/17571/2

לוח ה-AM3 הזול ביותר והוא גם לוח מצוין, עשיר במאפיינים. העובדה שהוא AM3 תעזור לך בעתיד, כפי שכתוב בקישור כנראה שתוכל לשדרג למעבד Behemoth עם שש ליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים