עבור לתוכן

875P ופרסקוט

Featured Replies

פורסם

הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?

פורסם

כל לוחות האם שיוצרו ( אולי חוץ מע"י גיגבייט) עם הצ'יפסטים שהזכרת לא יתמכו בפרסקוט כנראה שאך ורק בגלל שהפרסקוט צורך יותר (זרם נדמה לי) ממה שלוחות האם שיוצרו לתמוך בו יכולים לספק.

יש סברות שאומרות שהלוחות של גיגבייט עם "DPS 2" ז"א Dual Power System 2 יוכלו לספק את כל הזרם שהפרסקוט צורך, ובכך תומכים בו, אך זה לא נבדק עדיין

פורסם

אני בטוח שהייתה כאן ידיעה על זה באתר, אבל אני לא מוצא אותה...

בכל מקרה, תוכל להביא לי מידע רשמי על החוסר תמיכה של ה875 ושל ה865 בפרסקוט? (כי אני הבנתי שרק ה865 הישנים לא יתמכו בו)

פורסם

גם ה 865 וגם ה 875 תומכים בפרסקוט, אבל יש שאלה של התמיכה של הלוח בפרסקוט וזה תלויי בתכנון של מעגלי ייצוב המתח.

כנראה שלא יהיו תשובות חד משמעיות עד שיתחילו למכור את הפרסקוט.

פורסם

תודה, אז אני מניח שעם הג'יגה בייט החדש לא תהיה בעיה (ביום ראשון, עדכון של המפרט, אז תבינו :-) )

פורסם

גם הלוח החדש של ABIT ה MAX 3 תומך בפרסקוט והוא לוח הרבה יותר טוב

פורסם

וגם הרבה יותר יקר... ::)

פורסם

בחול הוא עולה בסביבות ה 225$ שזה אלף ומשהו שקל והוא יהיה הלוח הבא שלי

פורסם

לוח חבל על הזמן! אם היה לי עכשיו פנטיום4 2.4גיגה או יותר גם אני הייתי מקשיע בלוח הזה... אבל אין לי מעבד אינטל בכלל! :-*

פורסם

865 REV 2.0 כן תומך באופן מוחלט בפרסקוט

גרסאות כאלה יש כרגע ליצרן אחד שאני ממין שהשאר יעשו גם.

פורסם

למי לאינטל עצמה? ללוחות של אינטל?

פורסם

לא

יש לאפוקס את ה 4PDA2+ החדש

פורסם

ה875 יותר מעניין אותי בהקשר של התמיכה בפרסקוט.

במפרט שלו באינטל לא מצאתי פרטים על התמיכה העתידית, אבל לך תחפש משהו ב6 בבוקר בלי כוס קפה...

שבוע הבא מחליפים סוף סוף את המחשב של ההורים שלי (K6-2 - 500) ויש לי התלבטות (עובדים הרבה)

אח שלי כנראה ישאר עם הסלרון הישן והטוב, אני אעביר לו אולי את המעבד שלי

ולי יש מפרט חדש, אבל יום ראשון כי אני מאחר כבר לרכבת שלי :-)

סוף שבוע נעים לכולם.

פורסם

התאמה של צ'יפסט למעבד תלויה בסוג הבאס והתדר של הבאס, מהבחינה הזו כל צ'יפסט שתומך בפנטיום4 עם HT יכול להפעיל גם פרסקוט.

השאלה היא האם היצרנית של הלוח תוסיף תמיכה של הביוס כדי שהלוח בכלל יכיר שמותקן בו מעבד חוקי והאם מבחינת חשמלית הלוח מסוגל לספק את המתח והזרם שנצרך ע"י המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים