פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר אני מתכוון ליצרנית הזכרונות והסוג שלהם לדוגמא INFINEON 3.3אתה בטוח שהתוכנה הזאת תציג את המידע הזה?
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות יש שידרוג ספציפי לכל סוג זכרון של אותו כרטיס? אולי גוגל יוכל לעזור
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מהירות אתה יכול לדעת דרך RAGE3DTWEAK.והדרך היחידה שלך לגלות את סוג הזכרונות זה להוריד את הסינקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.