פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת:"יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת.האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת?כן/לא"אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים תנסה להכניס את הדיסק של אקס פי ואחרי שהוא עושה את הבוט מהדיסק יש את ה"Windows Xp Repair Operation" תלחץ על R כדי לתקן את הוינדוס... נקווה שזה יעזור.
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר תנסה להכניס את הדיסק של אקס פי ואחרי שהוא עושה את הבוט מהדיסק יש את ה"Windows Xp Repair Operation" תלחץ על R כדי לתקן את הוינדוס... נקווה שזה יעזור.ואם זה לא יעזור???מה אני יכול לעשות???
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים אין קשר לתיקון הווינדוס. זו לא בעייה ולא באג.זה ה-Activation של מייקרוסופט, הגנה על הווינדוס מפני גניבת התוכנה.אם באמת קנית עותק מקורי של הווינדוס ויש לך רישיון עליו, תוכל לקרוא בעמוד הזה מהאתר של מייקרוסופט על אקטיבציה:http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/evaluation/overviews/activation.aspבעיקרון, אתה יכול לעשות אקטיבציה דרך האינטרנט (האשף בווינדוס מזהה לבד חיבור לאינטרנט, מתחבר, ועושה את תהליך האקטיבציה), או שאתה יכול לעשות זאת דרך הטלפון.אתה יכול להתקשר למייקרוסופט ישראל, והם ישמחו לעזור לך. שוב: כל זאת בהנחה שיש לך עותק חוקי.אם לא, לא נוכל לעזור לך פה בקשר לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.