עבור לתוכן

כמה שאלות על הN96

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96

בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי

יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ?

ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?

פורסם

אגוז, שנה בקשה את הכותרת לטיפה יותר אינפורמטיבית מ"N96 ?".

אם אתה חושב על סליידר סימביאן עם מצלמה יחסית איכותית וכל הפיצ'רים והפינוקים כולל בניה טובה של המכשיר

וגם כן מחיר שפוי, כדאי לך מאוד לחשוב על N85 שמציע את כל זה.

פורסם

עוד נקודה חשובה היא שלפעמים תוכנה מסויימת יכולה לגרום לטלפון לא להדלק ולכן צריך לפרמט אותו (ואז כל המידע נמחק) וזה החסרון של ה16GB המובנים של הN96 לעומת הN85 שאפשר פשוט להוציא את כרטיס הזכרון.

בנוסף לזה, המצלמה של הN85 איכותית יותר (ואם אני לא טועה יש פלאש שני לדים במקום לד אחד).

פורסם

אגוז, שנה בקשה את הכותרת לטיפה יותר אינפורמטיבית מ"N96 ?".

אם אתה חושב על סליידר סימביאן עם מצלמה יחסית איכותית וכל הפיצ'רים והפינוקים כולל בניה טובה של המכשיר

וגם כן מחיר שפוי, כדאי לך מאוד לחשוב על N85 שמציע את כל זה.

בפרטי N96 עולה 200 שקל יותר מה-85, לא משו לא אנושי. החיסרון הגדול שלו, לפי הביקורות השונות, זו הסוללה.

פורסם

נניח ופותח הת'רד רוצה לקנות את המכשיר באורנג':

N85

מחיר

69 ש"ח לחודש 36X חודשים = 2484 ש"ח

בשימוש מעל 100 ש"ח בחודש:

39 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1404 ש"ח

בשימוש מעל 200 ש"ח בחודש:

9 ש"ח לחודש 36X חודשים = 324 ש"ח

בכפוף להצטרפות לתוכנית פרטית בתשלום חודשי שמשכה 18 חודשים.

בכפוף לתנאי מבצע אביב 2008 ולתנאי תוכנית התעריפים. פרטים בנקודות המכירה.

מחיר מחירון-תוכנית orange to go:

99 ש"ח לחודש 36X חודשים = 3564 ש"ח

N96

מחיר

99 ש"ח לחודש 36X חודשים = 3564 ש"ח

בשימוש מעל 100 ש"ח בחודש:

69 ש"ח לחודש 36X חודשים = 2484 ש"ח

בשימוש מעל 200 ש"ח בחודש:

39 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1404 ש"ח

בכפוף להצטרפות לתוכנית פרטית בתשלום חודשי שמשכה 18 חודשים.

בכפוף לתנאי מבצע אביב 2008 ולתנאי תוכנית התעריפים. פרטים בנקודות המכירה.

מחיר מחירון-תוכנית orange to go:

126 ש"ח לחודש 36X חודשים = 4536 ש"ח

פורסם

נניח שפותח הת'רד רוצה לקנות את הטלפון בחנות פרטית :)

פורסם

אתה מוזמן ללנקק בזמך החופשי,

שיתוף מחירים הוא דבר מבורך :)

פורסם

בתור אחד שהיה הרבה זמן עם כל הפלאפונים המדוברים והלא מדוברים (n95\n95 8g \n85 \n96) ,עליי לומר שהפלאפון הטוב ביותר הוא ללא ספק הn95 הרגיל ,הוא פשוט עובד ,ולא מעכזב ,הn96 מרגיש חלש ,ובנוי בצורה לקויה ,גם המצלמה שלו לא הכי טובה (אני באמת לא יודעה למה ,כי לפי מה שהבנתי לכל השלושה יש אותו חיישן),כמובן שהסוללה לא משהו ,אבל זה לא נוראה עם טוענים כל יום .

הn85 הוא גם פלאפון מעולה ,הוא בנויי ממש טוב ,הוא מרגיש מוצק באמת ,המצלמה סבירה ,ולא ראיתי בעייות עם הסוללה .

בגדול ,הפלאפון הכי טוב שראיתי מהסדרות האלו הוא בכלל הn82 לדעתי ,יש לו פשוט מצלמה מעולה ,הצמצם הרבה יותר מהיר ,ויש פלאש נורמאלי ולא איזה led מעפן (על ה n82 יש לי ניסייון רק של מספר דקות ,לא יותר ,אבל על האחרים יש לי המון ניסייון ואני אומר הכל באחריות ).

פורסם

לגביי אחד שעם הפלאפון שאתה דיברת איתו אני יכול להגיד דבר אחד,

N95 הוא פלאפון חמוד אבל לא יותר מזה, הוא סובל מבעיות באגים קשות מאוד והסוללה שלו מתה ממש לאחר כמה שעות בודדות של שימוש.

היום הN95 שלי נח על משכבו בשלום, אתה יודע למה אלכס? כי כל פעם שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא דופק ישר ריסט,

ולאחר נסיון התמודדות של 4 חודשים רק עם הבאגים (כי שנה הוא היה דיי בסדר) נשבר לי ממנו, נשבר לי לגמריי ואין שום דבר שיוכל לסדר את הבאגים (ותאמין לי שהכל ניסיתי).

עוד דבר, הבניה של הN95 ממש ממש לא איכותיות, הפלסטיקה שלו מתפרקת מאוד בקלות ולמסך שלו אין אפילו מגינים (רק לפלאפון שלי נשבר המסך פעמיים והפעמיים האלה קרו כשהוא היה בתוך נרתיק ששומר עליו).

לN96 יש חלק מהתסמינים.

בקיצור יש סיבה שהמלצתי על הN85.

פורסם

לי לא היה אף אחת מהבעייות שאמרתה עם ה n95 ,היה מעט לאגים בהתחלה ,אבל אחרי שתיי עידכונים הכל הפך להיות סביר וטוב ,היה לי את ה n95 8g ודווקא איתו היה לי בעיות כאלו ,אחרי זה עברתי לn96 והוא היה לא מספק ,ובסופו של דבר חזרתי לn95 הישן והטוב ,שמשרת אותי מעולה ,עכשיו יש לי אותו ואת הn85 וגם (וזה בלי קשר ) n93 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים