פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים שלום,אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט.לגבי המסך DELL 2209WA -- בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות?-עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות)התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי.-בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל?עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2?מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר שלוםרציתי בהתחלה לקנות מסך 22", אבל ראיתי שהוא לא מה שאני צריך - ב16:9 סדנרטי הוא נמוך מדי בשבילי ואני מעדיף 24".אז ראיתי מסך 24" נחמד של IIYAMA -http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814-כדאי לקנות את המסך מאייבורי? לפי זאפ אין אותו בעוד חנויות...-איך החברה IIYAMA? - אני מנחש שאין יבואן רשמי אם יש אתך המסך רק באייבורי. (או שאייבורי היבואן..), ויש אחריות ל3 שנים, מה קורה במקרה הזה? (הרי אין נציגות IIYAMA בארץ..)- הוא שווה את הכסף?- יש בDIGITAL VERSUS את גרסאת הB1. במה שונה גרסאת הB1 מהB2?- אךי המסך יציג סרטים ומשחקים? - איך הוא יציג טקטס? (הבנתי שלא תהיה בעיה, הפיקסלים יחסית גדולים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.