פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים טוב קודם כל יש לי מעבדAXP 2500+ Bartonעליו יש מאוררAeroFlew(החדש...לא זוכר תדגם)ועוד שני מאוררי שמונים מאחורה אחד מכניס אחד מוציאעכשיו בשניה שהמחשב נדלק הטמפרטורה של המעבדהיא כבר 47 מעלותזה נראה לי קצת מוזר...לא?הרי הוא לא עשה כלום במשך השניה הזאתהצעות?מאווררים נוספים אני מתכוון להוסיף(עוד 2 80 למעלה שיוציאו אוויר חם ולמטה שיכניסו אוויר קר)(יש לי פול טאוור דרך אגב :\)נ.בהמחשב לא באובר קלוקובפעילות רגילה הוא על 50 מעלותובמאמץ מגיע גם ל-55 :-\
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים אוי לא חיברתה טוב את המאורר כי ניראה לי קצת יותר מידי הטמפרטורה שיש לך יש לי חבר עם המאורר הנ"ל ויש לו מעבד xp 1700@2300שמתחמם הרבה יותר ואצלו הטמפרטורה היא 45 מעלות במצב של full load.
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים טוב קודם כל יש לי מעבדAXP 2500+ Bartonעליו יש מאוררAeroFlew(החדש...לא זוכר תדגם)ועוד שני מאוררי שמונים מאחורה אחד מכניס אחד מוציאעכשיו בשניה שהמחשב נדלק הטמפרטורה של המעבדהיא כבר 47 מעלותזה נראה לי קצת מוזר...לא?הרי הוא לא עשה כלום במשך השניה הזאתהצעות?מאווררים נוספים אני מתכוון להוסיף(עוד 2 80 למעלה שיוציאו אוויר חם ולמטה שיכניסו אוויר קר)(יש לי פול טאוור דרך אגב :\)נ.בהמחשב לא באובר קלוקובפעילות רגילה הוא על 50 מעלותובמאמץ מגיע גם ל-55 :-\1 מאחורה תעשה ששניהם יוציאו...2 המעלות שלך בסדר גמור3 אצלי המעבד... מנוחה:48 מאמץ 59...עם אוברקלוק גבוה ...
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים רותח? למה רותח?למה כל אתם שני שיש לו יותר מ40 מעלות אומר שהמחשב שלו עומד להתפוצץ?מה קורה לאנשים?, שבחוץ 30+ מעלות, למה אתם מצפים?
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים 1 מאחורה תעשה ששניהם יוציאו...2 המעלות שלך בסדר גמור3 אצלי המעבד... מנוחה:48 מאמץ 59...עם אוברקלוק גבוה ...מאחורה הם לא אומרים להיות העליון מוציא והתחתון מכניס? כי ככה כתוב במדריך הסירקולציה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.