פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים שלוםברשותי לוח Gigabyte GA-MA78GM-S2Hבעבודה רגילה ללא מאמץ החום של הציפסט (נורט'בריג' אם אני לא טועה) 85-87 מעלותכאשר אני משחק משחקים עם טיפה מאמץ..הטמ"פ מגיעות לכמעט 100 מעלות ואולי אפילו יותר ואז נכבה המחשבככה יוצא מצב שאני לא יכול לשחק משחקים במחשבמה עושים?בדקתי קצת באתרים בחו"ל ואני רואה שזאת בעיה נפוצה של הלוח הנ"למה שכן.לא ראיתי פתרוןהסירקולציה טובהיש מאורר 12' בחזית 2 מאוורי צד 92 מ"מ ומאחורה מאורר 92 מ"מ שמוציא אווירהטמ"פ של המעבד ללא עבודה הינה 35-40 מעלות ( מעבד 5200 AMD)כרטיס מסך 4850ספק 550 וואט של chieftecתודה רבה לעוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מלבד התקנה של מאוורר יעודי על הצעלות קירור הקיימות..או מעבר למארז גדול יותר ומאוורר טוב יותר..אין לך מה לעשות..
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר תודה רבהאפשר לדעת מה יעזור לי מעבר למארז גדול יותר?כמו כן,איזה קירור יעודי יכול לעבוד?
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים שיפור הסירקולציה כמובן..איזה מארז יש לך כרגע ?קירור יעודי לא מחייב..אתה יכול לרכוש מאוורר 40-60 מ"מ ולתהקין אותו בעזרת ברגים עבים על גבי התלעות קירור..או לחילופין להחליף את כל הקירור במשהו יעודי.מה התקציב שלך ?
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר כרגע אין תקציב..כי לא חשבתי על משהו,אבל אשמח לפירוטהמחשב עדיין באחריות,האם להפעיל אותה? כי הוא נכבה ליאו המלצה על איך לקרר..תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.