עבור לתוכן

הכלכלה הישראלית פורחת, המיתון נגמר והכסף ? מחולק כמו שמפנייה בבית זונות יוקרתי.

Featured Replies

פורסם

למה אתה חושב שהיה צריך להמציא את היטל המים? בשביל להקים מתקני התפלה? LOL

פורסם

נראה שיש בזבוז של כסף אבל הוא בהחלט לא בגודל ובמידה שהכתבות עשו ממנו

זה לא שנתנו לשרים 140 מליון ואמרו להם שזה שלהם, נתנו את זה כדי שיוכלו לתמוך בפרויקטים שהם אמורים לעשות

כסף שאמור ללכת לפיתוח אזורי ולפרוקטים של עידוד הצפון והנגב לא נשמע לי כזה נורא

12 מליון למשרד הסברה לא נשמע לי נורא

אם ישתמשו בו טוב או לא זה משהו אחר, אבל לתת כסף לפרויקטים או למשרדים שאמורים לעשות דברים זה בהחלט לא "שחיתות" ובזבוז

פורסם
  • מחבר

אתה יודע משהו שאני לא יודע ? לא סיפרו לי שהחיים יפים , מנייאקים, עושים מסיבה ולא הזמינו אותי.

ואני לתומי חשבתי שהכסף שנלקח ממני על ידי הרשויות והמדינה עובד בשבילי ... מה, לא ?!

רגע ... אולי הם הדפיסו כסף נוסף ולא נגעו בשלי או קיבלו מתנה מאיזה דוד עשיר בחו"ל ?

כן, כן ! הרי ... לא יתכן שישקרו לי ככה בגסות בפרצוף ... לא מאמין ... בלתי אפשרי ... שיחלקו את הכסף ... שלי ?! ?!

- ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט קיבל תקציב של 3.5 מיליון שקל. התקציב כולל גם החזר הוצאות האבטחה.

- השר לענייני מיעוטים אבישי ברוורמן, לעומתו, קיבל תקציב של 12 מיליון שקלים.

- לתחום אבטחת שרים הוקצו 12 מיליון שקלים.

- המשרד לפיתוח איזורי בראשות סילבן שלום הוקצו 50 מיליון שקל ( ועוד הרשאה להתחייב בסך של 100 מיליון שקל )

- למשרד לפיתוח הנגב והגליל בראשותו של שלום בסך 17.4 מיליון.

- השר לענייני הסברה ותפוצות יולי אדלשטיין יקבל 31 מיליון שקל.

- השר משה יעלון המופקד על המשרד לעניינים אסטרטגים - 8.1 מיליון שקל

- והשר לענייני מודיעין דן מרידור - 2.8 מיליון שקלים.

- השרים ללא תיק בני בגין ומשולם נהרי יקבלו 1.8 מיליון ש"ח כל אחד

- עבור סגן השר איוב קרא אושר תקציב של 1.7 מיליון.

- סגנית השר לענייני נשים וצעירים, ח"כ גילה גמליאה, תקבל גם היא תקציב בסך 1.7 מיליון ש"ח

- מיליון ש"ח לשר הדתות יעקב מרגי (כאשר 4.6 מיליון ש"ח התווספו לסעיף שירותי הדת והמועצות הדתיות)

- השר יוסי פלד יקבל 0.468 מיליון

- השר מיכאל איתן 0.509 מיליון.

- למימון נוסף זכתה גם לשכת ראש הממשלה לשעבר יצחק שמיר בסכום של 0.796 מיליון ש"ח.

- מיליון שקל לביקור האפיפיור

- תקציב של 8.5 מיליון שקלים למרכז רבין ולמרכז בגין.

" ההעברה תבוצע במסגרת שינויים בתוך תקציב המדינה. "

עכשיו הכל ברור. הכסף מגיע לכל מי שצריך ונעשה בו שימוש נאות. בבררווווווררררררררררררררררררר !

פורסם

איפה הוא לא עובד בשבילך? איפה אתה רואה כסף שהולך לשר עצמו? (ומה לעשות שהוצאות לראש ממשלה יוצא הם חלק מהחוק, כמו בהרבה מדינות מערביות)

פורסם

עכשיו הכל ברור. הכסף מגיע לכל מי שצריך ונעשה בו שימוש נאות. בבררווווווררררררררררררררררררר !

איפה בדיוק אתה רואה שימוש לא נאות בכסף?

פורסם
  • מחבר

LOL & Lev-27 :

האופן שבו הוא מחולק עובד בשבילי או בשבילכם ? ברצינות ? כאילו ... ברצינות ? לפי חלוקת הכסף, זה שימוש נאות ?

אני כנראה לא מבין מהחיים שלי או סתם חושב עקום. קורה.

איך אומרים, נחיה ונראה ?

פורסם

כן, הוא מגיע לפיתו אזורי, לנגב, לגליל, למיעוטים, הסברה, מודיעין, נשים וצעירים

אז נכון הוא לא מגיע ישירות אלי אבל הוא מגיע למטרות שאני לא רואה בהם "בזויות" או בזבזניות

שאר הכסף שלא רשמתי זה דברים שאני לא יודע או שאין לי כוח לבדוק למה הם הולכים

יכול להיות שחלק ממנו יתבזבז או לא מכוון למטרות הכי חשובות אבל זהו כסף קטן ולא משהו יותר מידי משמעותי

רוב הכסף הולך למטרות שלפחות לפי מה שאני ואתה קראנו אין איתם שום בעיה מבחינת שימוש בכסף

פורסם

LOL & Lev-27 :

האופן שבו הוא מחולק עובד בשבילי או בשבילכם ? ברצינות ? כאילו ... ברצינות ? לפי חלוקת הכסף, זה שימוש נאות ?

אני כנראה לא מבין מהחיים שלי או סתם חושב עקום. קורה.

איך אומרים, נחיה ונראה ?

אני מניח שכל תרחיש שבו 147 מיליון ש"ח לא מגיעים לעו"ש שלך הוא מבחינתך בזבוז הכסף.

פורסם
  • מחבר

מינימייזר ... קלעת בול ! :xyxthumbs:

פורסם

זה מאוד מרגיז, אבל זה כסף קטן יחסית.

תחשוב על ה 100 מליון שנעלמים כל יום רק על הריבית לחובות של הממשלה.

פורסם

יהיה מצחיק לראות אותך כותב כותרת אינפורמטיבית לשם שינוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים