פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אני מחפש תוכנה שתוודא כל הזמן שתוכנה אחרת עובדת ואם לא - שתטען אותה מחדש. יש חיה כזו?
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים עזוב ניטור , פשוט תריץ את השם פרוסס (קובץ הפעלה) אוטומטית בעזרת TASK כל פרק זמן מסוייםבהנחה שזה לא תוכנה שתומכת בריבוי חלונות ואפשר להריץ אותה פעם אחת אז זה יעשה בדיוק את מה שרצית .אם היא עובדת לא יקרה כלום ואם אם כבויה הTASK יריץ אותה .
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר שמתי את USB Safely Remove (אחלה תוכנה אגב) על מחשב ציבורי ומדי פעם מישהו יוצא ממנה בשגגה. אני רוצה שהיא תעבוד כל הזמן.אין דרך אחרת לעשות זאת?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים הנה שלוש תוכנות שיעשו את מה שאתה מבקש:http://www.online-tech-tips.com/free-software-downloads/make-programs-restart-when-closed/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.