עבור לתוכן

Logitech z-5500 - שאלות של מתחיל

Featured Replies

פורסם

שוקל (עם הסתייגות מהמחיר) לקנות מערכת זו בעיקר לסרטים, אך גם למוזיקה ומשחקים.

1. יש לי כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית עובדת (את האנלוגית שרפתי :kopfpatsch:) בלוח אם בן כ-5 (ראו מפרט). האם הרמקולים יעבדו בצורה טובה עם הכרטיס הנ"ל? בפרט, ראיתי שיש להם תמיכה ב-DD ו-DTS, האם זה אומר שבמשחקים הם אלו שיבצעו את הקידוד ואני אשמע סראונד אמיתי?

2. האם סרטים עם קידוד סאונד AC3 ישמעו בסראונד? (ביציאה האופטית)

3. כרגע יש לי ATP3, כאשר לכל רמקול יש 3 אלמטים, ב-5500 ראיתי שיש להם רק אלמנט אחד. האם במוזיקה ואף סרטים לא תהיה ירידה באיכות כתוצאה מכך?

4. מיקום - האם העסק יעבוד כמו שצריך, אם אני אהיה קרוב יותר (במעט) לרמקולים הקדמיים, מאשר לאחוריים?

5. האם יש מערכת 5.1 עדיפה בתקציב של כ-2.5K, או לחילופין מערכת זולה יותר ללא הבדלי איכות משמעותיים לשימושים הנ"ל?

אשמח לתשובות עמוקות יותר מכן או לא ;)

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

1. כן

2. כן

3. לא

4. כן

5. לא

מצטער שאני לא משמח אותך ;)

פורסם
  • מחבר

לגבי 1 - קראתי שבמשחקים לא מדובר על DD ו-DTS אלא על DD LIVE ו- DTS LIVE, שכרטיס הקול צריך לבצע את הקידוד בזמן אמת. האם כרטיס קול מובנה אכן עושה זאת?

פורסם

אני חושב שבלוח אם שלך אין את התכונות האלה, וגם אני די בטוח שבשאר המובנים אין אלא אם זה לוח ממש יקר וחדש

אתה תצטרך לקנות כרטיס קול שיודע לבצע את זה

פורסם

יש לי את המערכת הנ"ל עם הכרטיס קול מובנה [לוח במפרט בצד].

שומעים מעולה ואתה נהנה מכל רגע.

הכבל אופטי טוב רק לסרטים וכאלה עם קידוד DTS.

משחקים גם טוב.

מוזיקה ממש ל טוב עם האופטי, ברמקולים האחוריים המערכת מנסה לקודד את הMP3 וזה נשמע מעצבן.

פורסם

משחקים גם טוב.

מוזיקה ממש ל טוב עם האופטי, ברמקולים האחוריים המערכת מנסה לקודד את הMP3 וזה נשמע מעצבן.

ואין לך דרך לבטל את הexpand surround ברמקולים? או שזה אולי בא מהדרייברים

תבדוק

פורסם
  • מחבר

משחקים גם טוב.

משחקים עובד עם האופטי בסראונד, או שהתכוונת לכך שזה עובד טוב עם חיבור אנלוגי?

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לזה שהוא מקבל רק סטריאו במשחקים מהסיבה שאין לו DDLIVE או DTSLIVE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים