עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות את המסך:LG W3000H יש לי התלבטות,האם הוא שווה את הכסף?

Featured Replies

פורסם

למה המחיר שלו מפתיע אותך?

כל מסכני ה30" היו ויהו תמיד מאוד יקרים.

פורסם

במחיר הזה לא עדיף לקנות LCD ולחבר אליו את המחשב?

פורסם

אני חושב שפיספספת את המטרה של הציוד הזה...

זה לא טלוויזיה אלא מסך מחשב.

פורסם

אין כזה דבר עדיף, כל אחד ומה שעדיף לו. גם "עדיף" לקנות צי של מזדה 3 (החדשה) במקום פרארי אחת, אז מה, אני נשאר עם הפרארי (למרות שמסודרים 1 עשו עליה חינגה...).

פורסם

מעניין אם הוא TN :lol:

פורסם

במחיר הזה לא עדיף לקנות LCD ולחבר אליו את המחשב?

טלויזיה לא מתקרבת לרזולוציה שהמסך הזה מסוגל לתת.

אני מחובר DVI עם 8800GTS לסוני HD גודל 40. רואים בסדר אבל לא משהו שמתקרב למסך LCD יעודי למחשב.

פורסם

יש לי מסך 32 והוא מסך המחשב הראשי שלי

אני יושב בערך 1.40-50 ממנו, הוא תלוי על הקיר.

אני מקבל NATIVE RESOLUTION בחיבור DVI-HDMI כך שאני רואה יחס פיקסלים של 1:1, התמונה מדהימה.

הרזולוציה היא 1366X768, זה טיפה נמוך לעבודה שוטפת אבל אני מסתדר עם זה.

לא כל טלויזיה שתחבר למחשב תראה טוב, אתה צריך לבדוק אם היא מקבלת רזולוציה טבעית באחד מהחיבורים. שלי מקבלת גם בVGA וגם בHDMI.

הסמסונג שהוזכרה פה בנושא, שגם אותה יש לי, גם היא תומכת בHDMI.

מסך שלא תומך, אני כבר אומר לך יראה זוועה עם טקסט, המסך שלי הוא גם פאנל S-IPS מיוצר ביפן ולכן האיכות באמת גבוהה ומאפשרת לי לעבוד על

המחשב בצורה שוטפת.

לדעתי למרחק של פחות מ1.40 לפחות אל תחשוב על זה.

אם כבר יש לך מסך יותר קטן תהפוך אותו לראשי ואת הטלויזיה לEXTENDED

משחקים נראים מדהים על מסך כזה, הרבה יותר טוב מבמסך מחשב קטן (צריך לקחת בחשבון את המרחק צפייה).

כמובן שגם אתה מרוויח ביצועים כי הרזולוציה היא יחסית נמוכה.

פורסם
  • מחבר

והעניין הוא שאם אני אקנה אחד כזה.

ואשב קרוב אליו כמו שאני יושב מול המסך העכשוי(כ-80 ס"מ).

האם התמונה תראה חדה ומפוקסלת כמו שצריך וכמו שאני רואה במסך מחשב?

והאם יהיה נזק מסויים לעין?

הנה סרטון:

ד"א זה פנאל TFT

פורסם

אם אתה קונה מסך טלווזיה לשימושי מחשב רגילים תקנה אך ורק מסך FULLHD, פעם זה פשוט לא היה זמין בגדלים קטנים וגם בקושי בגדולים. היום אין שום סיבה לקנות HDR לשימושי מחשב.

פורסם
  • מחבר

^

כנראה שלא קראת את ההודעות.

אני מעוניין לקנות מסך מחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר גבוהה מ-FULL HD

פורסם

:) דווקא זה מה שרשמת לגבי ?

הטעות היא טעות הבנתית שלך את ההודעה של SHYX או טעות קישורית לגבי איך הגבת אחרי ההודעה שלו. הוא דיבר על מסך טלווזיה גדול בתור מסך מחשב, אתה המשכת בדיון ישיר לדבריו במשפט "אם אקנה אחד כזה"...

או שאתה לא הבנת אותו טוב, או שפשוט המשכת את הדיון תוך התעלמות גורפת ובוטה מדבריו (מה שכמובן גורם לבילבול של הקוראים).

עכשיו תבדוק טוב טוב את עצמך עוד פעם לגבי כל מה שהולך בתרד הזה ובייחוד לגבי מה שאתה רושם, איך שאתה מגיב, מה הכותרת, ואיך בכלל ואיפה אתה מתכוון לרשום את הנושא העיקרי של התרד: משהו כמו: "אני מעוניין במסך עם נתונים X Y Z, יש לי התלבטות והיתי שמח לדעתכם..." את זה רושמים בדרך כלל בהתחלה.

אם בכל זאת אתה מעדיף את הדרך של החוסר סדר והבלגן - לפחות אל תבוא בטענות על זה שאנשים לא מבינים מה בכלל הולך פה וכפועל יוצא כל אחד מפציץ לכיוון אחר.

אחרי שבדקת את עצמך טוב בנושא הזה, תבדוק את עצמך לגבי האם אתה באמת רוצה מסך כזה גדול. המסכים האלו נועדו לשימושים מקצועיים בלבד, כאלו שדורשים שולחן עבודה ענק ורזולוצייה גבוה כמה שאפשר. לשימושי מולטימדייה, כמו שמישהו ניסה לרמוז, יש דרכים יותר יעילות לנצל את הכסף אצל רוב האנשים. אמנם נשים גם מנצלים קטגורייה זו לשימושי מולטימדייה אבל מדובר יותר בשריטה בשכל מאשר במשהו פרודקטיבי.

פורסם
  • מחבר

:) דווקא זה מה שרשמת לגבי ?

הטעות היא טעות הבנתית שלך את ההודעה של SHYX או טעות קישורית לגבי איך הגבת אחרי ההודעה שלו. הוא דיבר על מסך טלווזיה גדול בתור מסך מחשב, אתה המשכת בדיון ישיר לדבריו במשפט "אם אקנה אחד כזה"...

או שאתה לא הבנת אותו טוב, או שפשוט המשכת את הדיון תוך התעלמות גורפת ובוטה מדבריו (מה שכמובן גורם לבילבול של הקוראים).

צודק,מצטער.

עכשיו תבדוק טוב טוב את עצמך עוד פעם לגבי כל מה שהולך בתרד הזה ובייחוד לגבי מה שאתה רושם, איך שאתה מגיב, מה הכותרת, ואיך בכלל ואיפה אתה מתכוון לרשום את הנושא העיקרי של התרד: משהו כמו: "אני מעוניין במסך עם נתונים X Y Z, יש לי התלבטות והיתי שמח לדעתכם..." את זה רושמים בדרך כלל בהתחלה.

אם בכל זאת אתה מעדיף את הדרך של החוסר סדר והבלגן - לפחות אל תבוא בטענות על זה שאנשים לא מבינים מה בכלל הולך פה וכפועל יוצא כל אחד מפציץ לכיוון אחר.מיד,אני יערוך.

אחרי שבדקת את עצמך טוב בנושא הזה, תבדוק את עצמך לגבי האם אתה באמת רוצה מסך כזה גדול. המסכים האלו נועדו לשימושים מקצועיים בלבד, כאלו שדורשים שולחן עבודה ענק ורזולוצייה גבוה כמה שאפשר. לשימושי מולטימדייה, כמו שמישהו ניסה לרמוז, יש דרכים יותר יעילות לנצל את הכסף אצל רוב האנשים. אמנם נשים גם מנצלים קטגורייה זו לשימושי מולטימדייה אבל מדובר יותר בשריטה בשכל מאשר במשהו פרודקטיבי.בדקתי את כל העניין הזה,למשל בחו"ל,זה מסך מחשב מאוד פופלרי. להרבה אנשים עם מחשבי high end משתמשים במסך כזה והם מרוצים.

פשוט המחיר בארץ גדול כמעט פי שניים ורציתי לשמוע תגובות שלכם על המסך.

תודה על ההערה=הארה.

פורסם

אין בעייה :xyxthumbs: .

כמו שרשמתי, יש כאלו המנצלים קטגורייה זו למולטימדייה (משחקים סרטים וכו'), אבל מדובר בחברה קצת משוגעים שחולים על טכנולוגייה, כמו שרשמת בעצמך - אנשים עם מחשבי HIGH END. יש לא מעט כאלו אבל אל תחשוב לרגע שזה נפוץ והגיוני. תאמין לי שבשביל לנצל שלושה כרטיסי מסך של 2500 ש"ח שניקנו בשביל ההתלהבות צריך גם מסך עם רזולוצייה מפלצתית שיצדיק אותם, זה לדוגמה מה שקורה עם מסכים כאלו.

בארץ הכל יקר, גם 24 טוב.

העניין הוא שבכסף שזה עולה אתה תוכל לקנות מסך טלווזיה 32 FHD ולתלות על הקיר לסרטים ומשחקים. בנוסף לקנות מסך 22 רגיל, אפילו איכותי כמו הדל2209WA ב 1050-1250 ש"ח לשימושים רגילים. עבודה רגילה תעשה על מסך כזה שזה הרבה יותר נוח והרבה יותר הגיוני מבחינה של ארגונומייה ופגיעה בגוף שלך ובמפרקים שלך, כאבי ראש ועיניים יבשות. במשחקים וסרטים אתה תהנה הרבה יותר מהטלווזית 32 FHD.

הבונוס הגדול שבכסף שנשאר תוכל לקנות כרטיס מסך HIGHEND.

על זה דיברתי שזה לא כלכך הגיוני לקנות אותו לשימושי מולטימדייה ושימוש אישי.

פורסם
  • מחבר

אין בעייה :xyxthumbs: .

כמו שרשמתי, יש כאלו המנצלים קטגורייה זו למולטימדייה (משחקים סרטים וכו'), אבל מדובר בחברה קצת משוגעים שחולים על טכנולוגייה, כמו שרשמת בעצמך - אנשים עם מחשבי HIGH END. יש לא מעט כאלו אבל אל תחשוב לרגע שזה נפוץ והגיוני. תאמין לי שבשביל לנצל שלושה כרטיסי מסך של 2500 ש"ח שניקנו בשביל ההתלהבות צריך גם מסך עם רזולוצייה מפלצתית שיצדיק אותם, זה לדוגמה מה שקורה עם מסכים כאלו.

בארץ הכל יקר, גם 24 טוב.

העניין הוא שבכסף שזה עולה אתה תוכל לקנות מסך טלווזיה 32 FHD ולתלות על הקיר לסרטים ומשחקים. בנוסף לקנות מסך 22 רגיל, אפילו איכותי כמו הדל2209WA ב 1050-1250 ש"ח לשימושים רגילים. עבודה רגילה תעשה על מסך כזה שזה הרבה יותר נוח והרבה יותר הגיוני מבחינה של ארגונומייה ופגיעה בגוף שלך ובמפרקים שלך, כאבי ראש ועיניים יבשות. במשחקים וסרטים אתה תהנה הרבה יותר מהטלווזית 32 FHD.

הבונוס הגדול שבכסף שנשאר תוכל לקנות כרטיס מסך HIGHEND.

על זה דיברתי שזה לא כלכך הגיוני לקנות אותו לשימושי מולטימדייה ושימוש אישי.

טוב,לגבי המחיר.זה כבר מובן בארץ כמו שלנו שמוכרת אותו פי שניים מהמחיר בחו"ל.

הדבר הכי חשוב לי,זה שהעיניים לא יתעייפו עקב עבודה ממושכת מול מסך כזה.

כנראה שאני ייעזוב כרגע ,את כל עניין ה-HIGH END

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים