פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים, בכרטיסי המסך החדשים של ATI, אפשר לחבר לחיבור ה-DVI מעביר ל-HDMI וממנו להעביר כבל HDMI ל-HDMI לטלוויזיה. מה שמיוחד במעביר הזה, הוא שאם המעביר הוא המקורי של ATI, הכבל HDMI לא מעביר רק תמונה, אלא גם קול! אבל לא כל מעביר יעשה את זה, אלא רק מעביר מקורי של ATI... לכן אני מחפש לקנות את המעביר הזה. אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין, תודה!
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים לא מבין מה ההבדל בין מקורי ללא מקוריHDMI וDVI הם אותו הדבר בדיוק ! ההבדל ביחידי שHDMI יודע להעביר גם סאונד לא משנה מקורי לא מקוריזה תלוי כבר אם במחשב עצמו מחובר הסאונד לכרטיס מסך..
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר אמרו לי שרק מקורי יעבוד...איך אני יכול לדעת אם במצב הנוכחי של כרטיס המסך שלי הוא מוציא גם סאונד מה-DVI HDMI?תודה.עריכה:קבלו את זה:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370250043690נראה לי זול מדי דולר אחד...
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים אמרו לך נכון, אני משתמש בכבר Dvi ל Hdmi והוא לא מעביר לי קול (בהגדרות של הקול בויסטה רשום שההתקן לא מחובר)
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים אמרו לך נכון, אני משתמש בכבר Dvi ל Hdmi והוא לא מעביר לי קול (בהגדרות של הקול בויסטה רשום שההתקן לא מחובר)כי אולי אין חיבור בין הסואנד לכרטיס מסך שלך בתוך המארז?.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.