עבור לתוכן

כל מה שרציתם לדעת על שמאלנות פמיניזם והקשר לאיסלם הקיצוני בפחות משעה

Featured Replies

פורסם

אפילו אם אני יוצא מנקודת הנחה שאתה אומר שמאל במובן הכלכלי, אתה טועה. יש הבדל בין מפלגה שדואגת למגזר שהיא מייצגת אותו למפלגת שמאל כלכלי אמיתי.

נכון,שמאל אמיתי דואג לנושאים החברתיים,החינוך,הכלכלה וכו',אין לנו שמאל אמיתי בישראל בשנים האחרונות.השמאל האחרון שהיה במדינה הייתה ממשלתו של יצחק רבין המנוח,לא יודע אם משהו זוכר את ההגרלות שנעשו בבחינות הבגרות וכל השאר,היא לא הייתה מושלמת אבל זה היה שמאל.

בגלל זה התפרקה מפלגת העבודה אני חושב,לא היה לה יותר זהות כלשהיא.

• תגובות 32
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא מדבר על זכויות אדם וארצות הברית אבל בארצות הברית מופרות זכויות אדם כדרך קבע (מחנות השבוים) ולמשטרה יש המון סמכויות שמפרות זכויות אדם ופלישה לפרטיות ומעקב

חבל שזה מה שמרבית האנשים במדינה חושבים ,העובדה היא כזו ,ארה"ב בימינו עוברת על הרבה יותר זכויות אדם מאשר רוסי או רוב המדינות האחרות בעולם (אני לא מדבר על צפון קוראיה ,סין ,ומדינות מסוימות באפריקה ).

פורסם

נכון,שמאל אמיתי דואג לנושאים החברתיים,החינוך,הכלכלה וכו',אין לנו שמאל אמיתי בישראל בשנים האחרונות.השמאל האחרון שהיה במדינה הייתה ממשלתו של יצחק רבין המנוח,לא יודע אם משהו זוכר את ההגרלות שנעשו בבחינות הבגרות וכל השאר,היא לא הייתה מושלמת אבל זה היה שמאל.

בגלל זה התפרקה מפלגת העבודה אני חושב,לא היה לה יותר זהות כלשהיא.

אולי אולי מרץ שאיתה יש בעיה אחרת (בטחונית) וגורמים מסוימים בעבודה (שלי יחימוביץ' למשל), אבל בגדול - כן, אתה צודק.

פורסם

חבל שזה מה שמרבית האנשים במדינה חושבים ,העובדה היא כזו ,ארה"ב בימינו עוברת על הרבה יותר זכויות אדם מאשר רוסי או רוב המדינות האחרות בעולם (אני לא מדבר על צפון קוראיה ,סין ,ומדינות מסוימות באפריקה ).

בולשיט? ברוסיה יש יותר זכויות פרט ואדם מאמריקה? לא היית נגד סמים בדיון ההוא? :nixweiss:

פורסם

נורא קל להגיד "העובדה היא", אז אני אגיד שהעובדה היא שאתה טועה. וגם נורא קל להגיד חוץ מצפון קוריאה, וחוץ מסין, וחוץ ממדינות מסויימות באפריקה, אהה אופס וחוץ ממדינות מסויימות בדרום אמריקה, וחוץ מרוב המדינות בעולם הערבי, וחוץ וחוץ וחוץ. אז בארה"ב זכויות הפרט נפגעו במידת מה בגלל שהם תחת איום מתמיד של טרור, האם מדינה כמו שבדיה נמצאת באותו מצב? כמה ארגוני איסלאם קיצוני מתכננים פיגועים על אדמת שבדיה לדעתך? (אולי כנגד הקונסוליה הישראלית / אמריקאית..)

אני לא בטוח לגבי הקווים הפסיכולוגיים שהוא מותח בין הרצון לטיהור וגן עדן חדש או גן עדן בסופו של התהליך לבין התמיכה בדיקטטורות, משטרים אפלים וכו', אבל אין ספק שה- "lefties" הולכים בעיוורון נגד הקפיטליזם ובעד כל מה שנגדו, גם אם זה אומר לתמוך ברעיונות, במשטרים ובאנשים ששוללים את כל היסודות בהם הם מאמינים בעצמם. כל פעם שהוא אומר "something is wrong here" כלומר שהוא מרגיש שמשהו פשוט לא בסדר, לא מסתדר בקו המחשבה השמאלני בכל פעם שהוא נתקל בו ובנימוקי אנשיו (שמאל כפי שהוא מתאר אותו, נא לא להגיב לי בהערות על שמאל/ימין) - אני חש הזדהות רבה.

אגב זה מאוד רלוונטי על רקע סרטו החדש של אוליבר סטון שעוסק בצ'אבס ובמהפכה האדומה מדרום לארה"ב שעליו שמעתי היום.

פורסם

נורא קל להגיד "העובדה היא", אז אני אגיד שהעובדה היא שאתה טועה. וגם נורא קל להגיד חוץ מצפון קוריאה, וחוץ מסין, וחוץ ממדינות מסויימות באפריקה, אהה אופס וחוץ ממדינות מסויימות בדרום אמריקה, וחוץ מרוב המדינות בעולם הערבי, וחוץ וחוץ וחוץ. אז בארה"ב זכויות הפרט נפגעו במידת מה בגלל שהם תחת איום

פשוט בולשיט ,זה מה שהממשלה שם מנסה להכניס בכוח לתושבים בשביל להצדיק את החדירה הבילתי פוסקת לפרטיות ולהפרת זכויות האדם שהם עושים .

פורסם
  • מחבר

פשוט בולשיט ,זה מה שהממשלה שם מנסה להכניס בכוח לתושבים בשביל להצדיק את החדירה הבילתי פוסקת לפרטיות ולהפרת זכויות האדם שהם עושים .

אתה מזכיר לי את השמאלנים בישראל שתמכו בסטלין גם כשהיו ברורים כבר מימדי הטבח שעשה והתמחו בעצימת עיניים וזלזול בחיי אדם סלקטיבי. במקרה הזה, אתה פשוט מתעלם מאיומים בלתי פוסקים מאינספור מקורות פומביים כמו גם מקורות נסתרים, ממתקפות טרור שנעצרו בזמן וגם מכמה שלא כמו בספרד ואנגליה.

פורסם

עזוב. אלכס ב.מ.וו יודע את האמת ואתה סתם לא מבין מהחיים שלך!!!1 אמריקה באד, ראשה אנד איזלם גוד!!!!!!11

הוא לא ממש צריך להסביר את העמדות שלו או להביא להן תימוכין, הוא רק צריך לכתוב "העובדה היא כזו" ביחס למה שהוא כותב ו- "בולשיט" ביחס למה שהאחרים כותבים.

פורסם

עזוב. אלכס ב.מ.וו יודע את האמת ואתה סתם לא מבין מהחיים שלך!!!1 אמריקה באד, ראשה אנד איזלם גוד!!!!!!11

לא רק שזה לא מה שאני חושב ,למעשה ,זה בדיוק ההפך לדעה שלי .

אני ממש לא שמולאני ,אני יותר משהו בסגנון ימין מרכז ,אני לגמריי תומך בכלכלה קפיטליסטית ,אני שונא את סטלין על כך שהוא רצח כל כך הרבה מבניי עמי ועשה שם רע כל כך לארץ המולדת שלי .

ובקשר לאיסלם ,עם הייתה קורא פעם אחת תגובות שלי בדיונים אחרים ,הייתה מבין עד כמה אני נגד ,למעשה לדעתי ,היום ,האיסלם הוא האיום מספר אחת על העולם ולא רק על ישראל .

אבל באותה מידה שאני לא מחבב את סטלין ואת כל הקומוניסטים הראשוניים ,אני לא מחבב כל כך את האמריקאים ,נכון שהם פתחו מאוד את העולם הזה ,הביא דמוקרטיה לעמים רבים ואת הכלכלה החופשית ועוד כמה דברים .

לדעתי זה אבסורד למשל ,שבהיסטוריה במדינת ישראל לא מלמדים את תרומתה של ברית המועצות לפירוק האויב הנאצי ,ולא מלמדים שבלי ברית המועצות לא היה לעם שלנו נשק להילחם במלחמת העצמאות ,לדעתי זה אבסורד שרוב הילדים בכלל לא מודעים לזה שברית המועצות ,אנגליה וצרפת הם אלו שניצחו את היטלר ולא רק ארצות הברית .

פורסם

לא יודע באיזה בית ספר אתה למדת, אבל אותנו לימדו את זה. עזוב שזה בכלל לא הנושא...

פורסם

זה לא סוד שהפמינאציות תומכות במוסלמים.

מה שאירוני זה שאצל רוב המוסלמים הנשים נתפסת כרכוש של הגבר וכאמצעי להשרצת ילדים, ולא כאישיות עם רגשות ורצונות משלה.

ההתייחסות אל נשים באסלאם היא ללא ספק הגרועה בעולם.

פורסם

השמאל חושב שהזכויות מגיעים לאנשים בגלל שהם שייכים לקבוצות

מגיע לי בגלל שאני אשה

מגיע לי בגלל שאני שחור

מגיע לי בגלל שאני ערבי

מגיע לי בגלל שאני עני

מגיע לי בגלל שאני הומו.

פורסם

לדעתי זה הזוי שפמניסטיות תומכות באיסלם ובערבים ,הריי בסופו של יום הם רוצים להפוך את כל הנשים לרכוש .

פורסם

::)

מה שאירוני זה שאצל רוב המוסלמים הנשים נתפסת כרכוש של הגבר וכאמצעי להשרצת ילדים, ולא כאישיות עם רגשות ורצונות משלה.

ההתייחסות אל נשים באסלאם היא ללא ספק הגרועה בעולם.

פורסם

לדעתי זה אבסורד למשל ,שבהיסטוריה במדינת ישראל לא מלמדים את תרומתה של ברית המועצות לפירוק האויב הנאצי ,ולא מלמדים שבלי ברית המועצות לא היה לעם שלנו נשק להילחם במלחמת העצמאות ,לדעתי זה אבסורד שרוב הילדים בכלל לא מודעים לזה שברית המועצות ,אנגליה וצרפת הם אלו שניצחו את היטלר ולא רק ארצות הברית .

צרפת כבר נכבשה, הגרמנים הגיעו קרוב למוסקבה. הבריטים לא היו רחוקים מהשתלטות גם עליהם.

הרוסים התחילו לעלות על הגרמנים בזמן החורף, הגרמנים קפאו, הדלק שלהם, המזון שלהם, האדמה החרוכה ועוד.

לא היו רגילים לכפור אז הרוסים הצליחו להדוף אותם ממש בשניות האחרונות.

והעובדה היא שעד שארה"ב לא נכנסה למלחמה - המערב (והמזרח) הפסידו במלחמה.

ארה"ב הטתה את הכף לטובת המערב.

יכול להיות שהרוסים היו עודפים את הגרמנים חזרה לתוך גרמניה, אבל זה לא אומר שצרפת (שכבר נכבשה)

ובריטניה היו מסוגלות לעשות אותו דבר. במקרה הזה רוסיה הייתה נשארת שלמה, אבל חצי אירופה הייתה

בשליטה גרמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים