פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים האם יש לממיר HD של הוט יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית או קואקס)והאם אודיו יוצא במקביל גם בHDMI וגם SPDIF ?
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים עושה רושם שיש קואקס וגם HDMI. זה לקוח מהמדריך למשתמש באתר של הוט - http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/7/11957.pdf תשקיע קצת יותר בחיפוש פעם הבאה, לקח לי ~10 שניות
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים שאלה נוספת לגבי ממיר הHD של HOT (דגם THOMSON 7000). יש לי מחשב עם WINTV-PVR150 שהיה מחובר לממיר THOMSON של HOT SD. משום מה הממיר החדש לא נתמך לשליטה ע"י הBLASTER של הכרטיס. אפשר לסדר את זה איכשהו? (מערכת ההפעלה WIN7).
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר עושה רושם שיש קואקס וגם HDMI. זה לקוח מהמדריך למשתמש באתר של הוט - http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/7/11957.pdf תשקיע קצת יותר בחיפוש פעם הבאה, לקח לי ~10 שניות ראיתי שמופיע SPDIF, השאלה אם יוצא אודיו במקביל גם דרך הHDMI
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים ראיתי שמופיע SPDIF, השאלה אם יוצא אודיו במקביל גם דרך הHDMIחיובייש גם יציאה אופטית
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר האם יציאות הסקארט הם בדיוק כמו בממיר VOD רגיל? כלומר אפשר לחבר גם לטלויזייה רגילה עם כניסת סקארטוגם למכשיר הקלטה מסוג DVR במקביל?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר חיובייש גם יציאה אופטיתהוט היו אצלי הבוקר והתקינו 2 ממירי HDהכל מתפקד כשורה למעט דבר אחד וזה יציאת האודיו מהממיר אל הרסיבר.חיברתי כבל COAX (שבדקתי אותו אתמול במערכת אחרת) מהממיר אל כניסת הCBL-SAT במגבר ימהה דגם RXV596.יש סאונד בטלויזיה אבל לא דרך המגבר.האם הממיר מוציא אודיו דיגיטלי בכל מקרה או שצריך להגדיר משהו כדי שזה יקרה ?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר בדוק את תפריטי הגדרות היציאה הזו בדר"כ כבוייה ברירת מחדללא מצאתי אף הגדרה של יציאה דיגיטליתיש הגדרה לדולבי דיגיטל אבל זה לא משפיע על הבעייה אם אני משנה את ההגדרה הזאת
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים פשוט חיברת למקום הלא נכון. חיברת קול מהממיר לחיבור וידאו ברסיבר...תחבר לאחת משתי הכניסות הכתומות שיש בחלק העליון. (COAXIAL)
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר פשוט חיברת למקום הלא נכון. חיברת קול מהממיר לחיבור וידאו ברסיבר...תחבר לאחת משתי הכניסות הכתומות שיש בחלק העליון. (COAXIAL)במגבר שלי שתי כניסות הCOAX נמצאות משמאל ל3 הכניסות האופטיותובשורה מתחת לכניסות האלה יש כניסות S-VIDEO שלא מתאימות בכלל לקונקטור של COAXכך שאין מצב שטעיתי בחיבור...חיברתי צמוד לחיבור האופטי באותה שורה.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים צודק, טעות שלי.אצלי הממיר מחובר בכבל אופטי ואני לא זוכר שהייתי צריך להגדיר משהו מיוחד בכדי שהוא יעבוד.אתה יכול לנסות את הכניסה הקואקסיאלית במגבר עם משהו אחר? עם המחשב לדוגמא?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר צדקת ידידי. רק שהחיבור היה שגוי בצד של הממיר.מצאתי את הבעייה...טעות דבילית באשמתי...חיברתי את הכבל בממיר ליציאת הRCA ולא לCOAX.עכשיו השאלה שלי מה המשמעות של הפעלת אופציית DOLBY DIGITAL במסך ההגדרות??גם כשזה מוגדר OFF המגבר מקבל סיגנל ביציאה הדיגיטלית
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים יש מעט ערוצים שמשדרים ב-5.1. הרוב הגדול משתמש בסטריאו.תבדוק איך זה משפיע על ערוץ שמשדר 5.1 כמו נ. גיאוגרפיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.