עבור לתוכן

שידרוג מעבד ולוח אם.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש.

הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר.

אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500.

מה חשוב שיהיה בלוח אם:

ניתן לאוברקלוק.

RDRAM כמובן.

שיהיה לו 4 כניסות IDE.

AGP X8.

כרטיס רשת בילט אין.

ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית.

בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT.

תודה רבה!!!,

יאיר.

פורסם

אם אני לא טועה, לא קיים כזה דבר..

לוחות RDRAM הם מיושנים.

אין להם תמיכה ב-AGP X8, או ב-HT עד כמה שידוע לי.

פורסם

RDRAM לא מהיר יותר מ DDR. יש להניח שהזיכרון שלך הוא PC800 שזה יוצא ב Dual channel רוחב פס של 3200MB/S

שני ערוצים של DDR400 זה 6400MB/S

בגלל שזה PC800 אז גם אם תקנה מעבד עם באס של 533 מה"ז (שזה המקסימום שיש ללוחות עם RDRAM תמיכה בו) רוחב הפס ישאר מוגבל ל 3200MB/S ולא 4200MB/S שהמעבד תומך בו

לוח עם RDRAM לא יתמוך ב HT, AGP X8 או 800 מה"ז באס ויעלה יותר מלוח איכותי מבוסס i865PE עם כל התוספות.

סה"כ בזבוז של כסף אבל אם אתה מתעקי שי את המריוויל2 של אינטל או Asus P4T533 שנראה לי שזמינים עדיין, יחד עם מעבד 2.4 עד 2.8 עם באס של 533 מה"ז (אל תקנה את החדשים עם 800 מה"ז ו HT כי זה לא יעבוד).

פורסם

המעבד היחיד עם באס 533 שתומך בHT זה ה3.06... וכמו שכבר אמרו, בזבוז כסף...

פורסם
  • מחבר

נגיד שאני הולך על DDR, מה המערכת המושלמת של זיכרון,מעבד ולוח אם כאשר יהיה לי לפחות 512 מגה ראם.

ב2200 ש"ח.

יאיר.

פורסם

2200 זה קצת חלש למערכת של אינטל

P4 2.4/800 1100nis

865PE board 700-800nis

2x256MB DDR400 600nis

אני לא ממש נותן פה המלצות לדגמים ספציפיים, יש יותר מדי לוחות וזכרונות טובים (כמובן להקפיד לקנות משהו איכותי).

זה יוצא בסביבות ה 2500.

אתה יכול בטח למכור את המערכת הישנה בסביבות ה 1000 בגלל שזה RDRAM, אולי אפילו יותר אם אתה מוצא מישהו שמתלהב מה RDRAM יתר על המידה.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה865 ל875?

ד"א 2.4 מספיק לי אני אעשה לו אובר...

יאיר.

פורסם

ההבדלים הם PAT ו ECC

PAT מוסיף לביצועי הזיכרון, אבל מעשית רוב לוחות האם מבוסס 865 גם תומכים בזה.

ECC מועיל רק לשרתים, זה מחפש שגיאות בהעברת הנתונים לזיכרון

יש הפרש של משהו כמו 200-500 ש"ח בין הלוחות ואין שום הצדקה לזה מנקודת המבט של משתמש ביתי.

פורסם

You can take 2.4C, Abit IS7-E or Asus P4P800 and GeiL PC3200 Golden Dragon dual channel set, should come to about 2500. You can take cheaper RAM to reduce the price but the Golden Dragon are quite good for overclocking.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!!!,

אני לא מחפש לעשות אובר רציני, אני רק צריך את הHT כי זה נתמך עם כל תוכנות עריכת הוידאו שלי, זהוא בעצם רוב צורך כח העיבוד החזק מהמחשב שלי, עריכת וידאו (ואולי HL2).

DDR יהיה טוב לזה?

יאיר.

פורסם

כן...

ועוד בדואל כמו שאמרו פה תוכל להשיג ביצועים כמו של הRDRAM (במעבד 800FSB)

פורסם

The performance of Dual DDR 400 are much higher than the performance of RDRAM800 which can hardly match DDR 333 in single channel.

פורסם

עוד יותר טוב ! :D

פורסם

sifo אתה מתכוון לשחק HL2 או לערוך וכו'?

פורסם
  • מחבר

אני עושה הרבה רינדורים של וידאו לא בזמן אמת, אני מאוד אוהב משחקי מחשב אבל שים לב לכרטיס מסך שלי.... ג'יפה 440,

אני מת לשחק HL2, הוא ירוץ יפה אצלי כי הכרטיס באובר רציני (הוספתי 2000 נק' ב2001) , אבל הוא לא יראה יפה בלי תמיכה בDX9 ככה שאולי אני אשחק בו, או שאני אחכה למחשב החדש (זה רק שידרוג).

ככה שאני גם רוצה לערוך וגם לשחק...

יאיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים