עבור לתוכן

דיברת לא יפה ?! המשטרה כבר תטפל בך כהלכה !!! - מדינה דמוקרטית ?

Featured Replies

פורסם

אוי, נו... טיילנו באיטליה לפני שנה. בבולוניה אמא שלי צילמה מבנה מאד יפה. (אוהבת לצלם) פתאום, משום מקום, קופצים עלינו ארבע גורילות, חוטפים את המצלמה, כמעט מפוצצים אותנו מכות. מסתבר שמדובר בתחנת משטרה של היחידה ללוחמה בפשע המאורגן. למזלנו דיברנו באנגלית ולא הייתה לנו חזות מאיימת. עוד היו עוצרים אותנו לחקירה.

לא לא, אלה היו שוטרים מרושעים שהפרו את זכויות האדם המקודשות שלך

לצלם מבנים של משטרה :'( :'(

אני אומר לך מעבר לזה, כאן הסיטואציה היא שונה.

כלומר, אתם תיירים כנראה שגם לא בעיה לזהות אתכם כתיירים ועדיין

השוטרים טרחו לבדוק אתכם.

פה, הבנאדם נעצר ע"י שוטר בכביש וכמו איזה פלוץ חושב שהוא אבא של השוטר

מתחיל לצלם אותו כדי להתלונן עליו!

אחרי זה הוא עוד אומר "זכותי! בלה בלה בלה..." חבל שלא קיבל ממנו מכות

שהיה לומד בפעם הבאה לא לעשות פוזות על שוטרים.

כמו שניסח לב יותר טוב ממני, שוטר הוא איש ביטחון ולא אמור ללקק לך את התחת

כמו איש שירות בסניף של אורנג'.

• תגובות 87
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוטר צריך לקבל את הכבוד המגיע לו. לא פחות מזה כי הוא עובד ציבור, אבל גם לא יותר מזה, כי הוא עובד ציבור.

שיטור הוא תפקיד מאוד קשה לא מתגמל ולעיתים מתסכל מאוד, אפילו לפטריוטים והאידיאולוגים שבניהם.

גם אם יעלו את הרף (דבר שכבר בוצע בשנים האחרונות) השחיקה היא כזו גבוהה שאנשים לא מחזיקים מעמד, לאו דווקא בגלל המשכורת,

אבל בגלל העבודה עצמה והאנשים איתם באים במגע ולאחרונה גם סיכון החיים שעלה בכמה דרגות.

שוטרים הם לא יצורים סינטטיים מושלמים, ממש כמו האזרחים הבאים איתם במגע.

איזה סיכון? אפשר לחשוב שהם כל היום מסתובבים ברחובות ומחפשים רוצחים ואנסים כל היום, כדורים שורקים להם מסביב לראש 24 שעות, והם ניצלים ממוות 10 פעמים בשנה.

ומה הקשר שחיקה? התירוץ הזה ממש מופרך. אם פקיד בנק עובד 10-20 שנה באותו בנק, אתה חושב שבגלל ה"שחיקה" מתקבל על הדעת שהוא יתחיל לגנוב מהצד? ואז יתרץ את זה "בגלל השחיקה". אין שום קשר. מתקבל על הדעת שבגלל שחיקה רמת המשימתיות של בנאדם תרד קצת והתפוקה תפחת ביחס לשעות אותם הוא משקיע באותה עבודה לאורך זמן, אבל שהוא יתחיל להפוך לבהמה? לעבור על החוק? שחיקה זה לא סיבה.

היום כל מסכן שאפילו בצבא לא כל כך הצליח יכול להתקבל לעבודה במשטרה.

אני אומר לך את זה מניסיון, אני מכיר בעצמי 2 חברה ששירתו איתי בצבא ועכשיו הם שוטרים.

רמת המשכל של שניהם נמוכה על סף פיגור (קצת בהגזמה, אבל הם ממש לא חכמים), לשניהם בצבא לא היו נותנים נשק כי פחדו שהם יעשו שטויות והיום הם מסתובבים עם אקדחים והם אמורים לשמור על ביטחון האזרחים בתוך הערים.

אתה יודע למה זה ככה? כי המשטרה נואשת לאנשים ולכן הם מסכימים לקבל כמעט כל אחד, וכל מי שיש לו קצת שכל במשטרה לא הופך להיות איש שטח במשטרה אלא עושה עבודה משרדית ופקידותית. אם היו מצמצמים את העבודות הפקידותיות בכל אותם תחנות משטרה והיו מוציאים את האנשים לשטח, ובמקביל היו מעלים את הרף והשכר המצב היה שונה.

אגב, זה בדיוק הפחד של המשטרה מתהליך ההפרטה שצפוי לקרות בשנים הקרובות, כשהאבטחה והביטחון מתחילים להיות מופעלים ע"י גורמים פרטיים בהרבה מקומות שהעירייה ממנת ומשלמת להם, ועובדה ששם כמעט לא תשמעו סיפורים על ניצול כוח לרעה או הפרזה בשימוש בסמכויות. למה? כי שם אנשי הביטחון עושים עבודה טובה, והם יודעים שאם מישהו יתפוס אותם אפילו על דבר הכי קטן הם יעופו בטיל ויחפשו מקום עבודה אחר. ובמשטרה אין פחד כזה. ואם זה מה שיקרה בסוף תקציב המשטרה יילך ויפחת והשאלות לגבי תפקוד המשטרה והצורך בהם רק יילך ויפחת.

פורסם

גם אתה נותן דוגמאות תמוהות? מה הקשר בין שוטר לפקיד בנק?

היום כל מסכן שאפילו בצבא לא כל כך הצליח יכול להתקבל לעבודה במשטרה.

אני אומר לך את זה מניסיון, אני מכיר בעצמי 2 חברה ששירתו איתי בצבא ועכשיו הם שוטרים.

רמת המשכל של שניהם נמוכה על סף פיגור (קצת בהגזמה, אבל הם ממש לא חכמים), לשניהם בצבא לא היו נותנים נשק כי פחדו שהם יעשו שטויות והיום הם מסתובבים עם אקדחים והם אמורים לשמור על ביטחון האזרחים בתוך הערים.

שטויות.

את הבעיות שלך עם שני החברה תפתור לבד ואל תאשים את המשטרה בזה.

אם אתה מאמין שהם לא ראויים לשרת במשטרה, הגש קבילה על העסקתם.

אם הם עברו את המבחנים, כנראה שהם ראויים לשרת במשטרה.

למשטרה יש בעיות תקציב ו/או בעיות ניהוליות, ולכן המשכורות וכוח האדם בשטח הוא נמוך.

אבל אם אתה חושב שהפרטת המשטרה או חלקה ישפר משהו, אתה טועה.

השחיטות תישאר אותו הדבר אם לא תגאה, והיחס כלפי האזרח ישאר אותו הדבר אם לא יורע, והמשכורות תישארנה אותו הדבר ואף תרדנה.

ואל תשכח שהכסף יצא מהכיס שלי ושלך.

זו שטות אחת גמורה שתעלה לאזרח הקטן ביוקר.

קשה לי לחשוב על הפרטה שבאמת הועילה עם האזרח ועם נושא עדין שכזה, על אחת כמה וכמה.

אגב שחיקה.

הרשות השופטת מקלה המון עם עברינים, דבר המשפיע על השוטרים.

נראה אותך בתור שוטר, עוצר את אותו עבריין 3 פעמים בשנה (אם לא פחות). איך תרגיש?

פורסם

ZAM, אתה מדבר הרבה, אז אני אשאל אותך שאלה אחת קטנה: האם אתה, כאזרח, מרוצה מתפקוד המשטרה?

פורסם

ZAM, אתה מדבר הרבה, אז אני אשאל אותך שאלה אחת קטנה: האם אתה, כאזרח, מרוצה מתפקוד המשטרה?

לא. ואם לא היה ניתן להבין את זה מההודעות שלי, אז עכשיו אני אומר.

אבל מכאן ועד להעליב שוטר, שזה נושא הדיון, המרחק הוא גדול מאוד.

פורסם
למשטרה יש בעיות תקציב ו/או בעיות ניהוליות, ולכן המשכורות וכוח האדם בשטח הוא נמוך.

אבל אם אתה חושב שהפרטת המשטרה או חלקה ישפר משהו, אתה טועה.

השחיטות תישאר אותו הדבר אם לא תגאה, והיחס כלפי האזרח ישאר אותו הדבר אם לא יורע, והמשכורות תישארנה אותו הדבר ואף תרדנה.

ואל תשכח שהכסף יצא מהכיס שלי ושלך.

זו שטות אחת גמורה שתעלה לאזרח הקטן ביוקר.

קשה לי לחשוב על הפרטה שבאמת הועילה עם האזרח ועם נושא עדין שכזה, על אחת כמה וכמה.

מסכים חלקית

לדעתי אפשר להפריט השירותים "מסביב" כמו: פקידות, מענה טלפוני וכו.. (אבל לא באופן כולל, תפקידי מפתח/חשוביים ישארו פנימיים) , ואת התקציב והדגש להעביר על פעילות השטח

הרשות השופטת מקלה המון עם עברינים, דבר המשפיע על השוטרים.

נראה אותך בתור שוטר, עוצר את אותו עבריין 3 פעמים בשנה (אם לא פחות). איך תרגיש?

קל מאוד להאשים את בתי המשפט

הכנסת אותו מסומם לכלא לא תועיל בכלום כי יבאו מסומם אחר אחריו והוא סתם יתפוס מקום, הבתי כלא מפוצצים גם כך (שזה אומר לבנות עוד בתי כלא - עוד מעמסה כלכלית אדירה - תראה מה קורה בארצות הברית)

הבעיה היא הברחות הסמים ממצרים (שזה לא רק תפקיד המשטרה או בתי המשפט למנועה), חינוך, תעסוקה (חוסר תעסוקה יוצרת פשיעה)

ולתפוס את הסוחרי הסמים הכבדים

בנוסף לזה אי אפשר למנועה את התופעה לגמרי

פורסם

קל מאוד להאשים את בתי המשפט

הכנסת אותו מסומם לכלא לא תועיל בכלום כי יבאו מסומם אחר אחריו והוא סתם יתפוס מקום, הבתי כלא מפוצצים גם כך (שזה אומר לבנות עוד בתי כלא - עוד מעמסה כלכלית אדירה - תראה מה קורה בארצות הברית)

הבעיה היא הברחות הסמים ממצרים (שזה לא רק תפקיד המשטרה או בתי המשפט למנועה), חינוך, תעסוקה (חוסר תעסוקה יוצרת פשיעה)

ולתפוס את הסוחרי הסמים הכבדים

בנוסף לזה אי אפשר למנועה את התופעה לגמרי

לא אמרתי שזה קל, אבל הקלות בה הם מוציאים עבריינים חזרה לרחוב היא פשוט בלתי נסבלת.

אם בתי הכלא יחזרו להיות כאלו ולא בתי זונות ובתי מלון, אני מקווה שאנחנו לא נשלם על זה הרבה מיסים.

אין פתרון קסם, אבל זה לא מצדיק למלא את הרחוב בעבריינים.

ולא מדובר רק בסמים. עבריינות רכוש ואלימות הם הפשעים שזוכים לבמה היום.

פורסם
אם בתי הכלא יחזרו להיות כאלו ולא בתי זונות ובתי מלון, אני מקווה שאנחנו לא נשלם על זה הרבה מיסים.

שטויות , מאיפו הבאת את זה?

על פי דו''ח המבקר התנאים בחלק מבתי הכלא מאוד קשיים וצפופים - לדחוף עוד אסירים - זה מתכון בטוח לבלאגן

רוב הכסף הולך על אבטחה ושליטה על האוכלוסיה

פורסם

שטויות , מאיפו הבאת את זה?

על פי דו''ח המבקר התנאים בחלק מבתי הכלא מאוד קשיים וצפופים - לדחוף עוד אסירים - זה מתכון בטוח לבלאגן

רוב הכסף הולך על אבטחה ושליטה על האוכלוסיה

http://www.mako.co.il/men-magazine/firepower/Article-2b31f9e5ffff911004.htm

פורסם

לא לא, אלה היו שוטרים מרושעים שהפרו את זכויות האדם המקודשות שלך

לצלם מבנים של משטרה :'( :'(

אני אומר לך מעבר לזה, כאן הסיטואציה היא שונה.

כלומר, אתם תיירים כנראה שגם לא בעיה לזהות אתכם כתיירים ועדיין

השוטרים טרחו לבדוק אתכם.

פה, הבנאדם נעצר ע"י שוטר בכביש וכמו איזה פלוץ חושב שהוא אבא של השוטר

מתחיל לצלם אותו כדי להתלונן עליו!

אחרי זה הוא עוד אומר "זכותי! בלה בלה בלה..." חבל שלא קיבל ממנו מכות

שהיה לומד בפעם הבאה לא לעשות פוזות על שוטרים.

כמו שניסח לב יותר טוב ממני, שוטר הוא איש ביטחון ולא אמור ללקק לך את התחת

כמו איש שירות בסניף של אורנג'.

עם אנשים כמוך אני מבין למה יש ערסים במדינה. הרי כבוד זה הכי חשוב, אז אם אתה מדבר לא יפה למישהו מותר לו לדפוק לך מכות, לדקור או מה לא.

מה שהכי מצחיק שאני גם בטוח שאת מת על חוק המאגר הביומטרי, הרי אין לך מה להסתיר. העיקר שמי שמצלם שוטר מגיע שיפוצצו אותו במכות.

אתה פשוט מפגר וזה עוד אנדרסטייטמנט.

פורסם

מה שהכי מצחיק שאני גם בטוח שאת מת על חוק המאגר הביומטרי.

לגמרי. חוק מעולה. סוף כל סוף יהיה טעם ללכת להתלונן במשטרה.

פורסם

עם אנשים כמוך אני מבין למה יש ערסים במדינה. הרי כבוד זה הכי חשוב, אז אם אתה מדבר לא יפה למישהו מותר לו לדפוק לך מכות, לדקור או מה לא.

לא למישהו, לאיש כוחות הביטחון, כן, שיידפוק לך מכות כדי שתלמד להבא לשתוק ולתת כבוד

לשוטרים ובכלל אנשים.

איזה מין משפט של דגנרט זה?

"מה? אני לא יכול לפגוע בכבוד של מישהו בלי להדקר?"

אם אתה רוצה לפגוע בכבוד של אנשים, כדאי מאוד שתהיה מוכן לצאת בתוצאות,

כי אנשים שלא מוכנים שייפגעו להם בכבוד ומוכנים להגן על כך באלימות יש בכל מקום

ובעיקר במשטרה וגם אין שום סיבה שלא תכבד אותם ולא תעשה פוזות על שוטרים עם מצלמה של פלאפון

ואני עד עכשיו מצטער שלא קיבלת על זה מכות מהשוטרים.

מה שהכי מצחיק שאני גם בטוח שאת מת על חוק המאגר הביומטרי, הרי אין לך מה להסתיר. העיקר שמי שמצלם שוטר מגיע שיפוצצו אותו במכות.

אתה פשוט מפגר וזה עוד אנדרסטייטמנט.

אני לא נגד החוק ואכן אין לי מה להסתיר.

הבעיה היא לא שצילמת שוטר, אלא הנסיבות והצורה שבה זה נעשה.

מי שמפגר פה זה אתה, שחושב שהוא יכול להתחכם עם שוטרים ולא לשאת בתוצאות.

פורסם

לא אתה צודק, זה לגמרי הגיוני להתיחס לכל אזרח במדינה כאל אחרון העבריינים, אבל לצלם שוטר תנועה, שאינו פועל בהתאם לנהלים, עבור ראיה בבית משפט, זה אסור.

אני מאחל לך שתפגוש ערס שלא יאהב את איך שהסתכל עליו, ויפוצץ אותך במכות כי פגעת "בכבודשלו".

פורסם

אם תהיה לי במדינה משטרה שמתייחסת לערסים האלה

באותה הצורה, ממש לא יהיה לי מה לדאוג.

פורסם

אם תהיה לי במדינה משטרה שמתייחסת לערסים האלה

באותה הצורה, ממש לא יהיה לי מה לדאוג.

אולי. בינתיים לפחות יש לך במדינה משטרה שמתייחסת ככה לכולם ומראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים