עבור לתוכן

דיברת לא יפה ?! המשטרה כבר תטפל בך כהלכה !!! - מדינה דמוקרטית ?

Featured Replies

פורסם

גם שוטרים הם בני אדם, נו, אז מה. גם ביניהם יש חארות ומושחתים.

אתה לא רוצה גנון? תתנהג בהתאם.

גם הפרה הכי מתורבתת לא מבינה עברית.

אין ספק שבכל קבוצה יש מקרי קיצון לכאן ולכאן, פשוט בקבוצת השוטרים אחוז מקרי הקיצון לרעה הוא גבוה יחסית לכל קבוצה אחרת.

אם תשווה שוטר ממוצע לעובד היי-טק ממוצע, מי לדעתך ייחשב לאדם מנומס יותר?

• תגובות 87
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצה דוגמה ממש קטנה?

איזה פעם חזרתי לאופנוע שהיה לי בזמנו, שחנה דקות ספורות ליד המדרכה במרכז העיר. ראיתי שוטרת שישבה על האופנוע מהצד. התגובה שלה להופעתי? "עכשיו אתה בא? עד שמצאתי מקום נוח...". לא אמרתי כלום ונסעתי מהמקום.

אתה מכיר הרבה אזרחים שמרשים לעצמם לשבת על רכבים זרים? אתה מכיר הרבה שוטרים שהיו שותקים אם מישהו היה יושב להם על מכסה המנוע של הניידת? ככה שוטר אמור להתנהג?

פורסם

webber44 - מה הדוגמא הזו? :nixweiss:

אתה משווה שוטר לעובד היי טק?

אם תשווה עבריין ממוצע לדוקטורנט ממוצע, מי לדעתך ייחשב לאדם משכיל יותר?

vic07 - באחד מהסיורים שלנו עצרנו לאכול באיזו תחנת דלק.

כשחזרנו לרכב, הוא היה מרוסס כולו בצד הנגדי אלינו בכתובות נאצה.

מתורבת הא?

ויש לי עוד כמה דוגמאות, הנה אחת. פעם, הורדנו מהכביש נוסעת צעירה, כי פנסי הרכב היו שרופים והיא נסעה על פנסי ערפל

אז היא ירקה לי בפרצוף ובירכה אותי בברכת "יא בן זונה, אינשאללה אימא'שך תישרף, מאנייק".

כמה כיף לעבוד מול אנשים נחמדים כאלו הא?

פורסם

ובקיצור, הטענה שלך היא "אם יש חארות בעולם, למה שגם אנחנו לא נהיה חרא"? אז מה שהשוטרים הם אלה שאמורים לשמור על החוק - להם מותר לעבור עליו, נכון?

פורסם

לא, הוא אומר שבכל קבוצה יש חראות

ואתה לא יכול להסיק מדוגמא על המצב הכולל

וכן גם הדעה שלך שבמשטרה יש רוב של חראות היא לא יותר מדעה שמבוססת על לא יותר ממקרה שניים ושמיעת התקשורת

פורסם

הטענה הזאת מטומטמת, כי בכל חברה יש גם פושעים, אז זה נורמלי שיהיו גם שוטרים פושעים?!

פורסם

ברור שזה לא המצב האידיאלי, וגם לא אמרתי שהמשטרה לא צריכה להילחם בזה או לנסות למנוע את זה בעצמה

אבל זאת המציאות כרגע והעובדה קיימים שוטרים כאלה ואחרים לא יכולה להעיד על הכלל

פורסם

הטענה הזאת מטומטמת, כי בכל חברה יש גם פושעים, אז זה נורמלי שיהיו גם שוטרים פושעים?!

מה אתה מתפלא? שוטרים הם על אנושיים? יש מספיק פיתויים לשוטרים. אם מצד הסררה ואם מצד פושעים.

השופטים חפים משחיתות? עובדי ציבור חפים משחיתות? מה קשור אחד לשני?

בודאי שזה נורמאלי. הם בני אדם. לכן, גם עבורם יש מערכות אכיפה ורגולציה שבודקות אותם כדוגמאת מח"ש.

כל זה לא מקנה לך את הזכות להתנהג אל שוטר בזילזול, טיפש או דפ"ר ככל שיהיה.

קח דוגמא מהאתר שלנו.

מודר שהכי לא תסכים איתו התנהגותית או מקצועית, אתה תתנהג אליו בהתאם. ואם תתנהג כלפיו לא בהתאם אתה תעוף נכון?

קל וחומר באכיפת החוק בארץ.

פורסם

זה לא קשור, לטעון שזב לגיטימי זה מפגר. הרי שוטר עבריין לא ישאר שוטר. בכלל כל נותן שירות, וזה כולל שוטרים, צריך לדעת להתנהג. הוא שם בשביל לשרת ולא בשביל למלוך, וזה מה שהשוטרים בארץ לא מבינים.

פורסם

חוששני שאתה לא הבנת , רוב השוטרים אם תתנהג כמו בן אדם מן השורה יכבדו אותך ב 100 %

הבעיה מתחילה עם כל מיני חצופים שחושבים שהם מדברים עם נציגת שירות של איזה בנק שגם אם הם יזרקו הערות והארות מעליבות

עדיין יגידו להם כן אדוני בסדר אדוני אין בעיה .....לעולם זה לא יהיה , התחצפת לשוטר ? אל תבוא בטענות אחר כך .

פורסם

תעשה טובה, אני צלמתי שוטר בנייד כשהוא עם ממל"ז, הוא בתגובה חטף לי את הטלפון מהיד ואחרי שלא הצליח להבין איך להשתמש בו, איים עלי שאם לא אמחק את התמונה הוא יעצור אותי.

פורסם

;D מאמין לך

אני לא סניגור של המשטרה , היא ממש לא מושלמת וכבר שמענו ניסים ונפלאות עליה .

ראית פעם ערס צעצוע טיפש מתווכח עם שוטר\בלש ונעצר על כלום ? על זה אני מדבר .

פורסם

חוששני שאתה לא הבנת , רוב השוטרים אם תתנהג כמו בן אדם מן השורה יכבדו אותך ב 100 %

בולשיט. הם אולי לא יקללו, אבל הם בהילט יתעלמו, יתנשאו או יאיימו.

פורסם

אתה מזכיר לי את חבר שלי שנעצר על כלום ...גם הוא אמר לי "מי הם חושבים שהם ? " " הורג אותי שהם מרגישים מעלי " "מי הם שיאיימו עלי " ועוד ועוד

לך תסביר לו שזה כולה משחק של הפחדות בשביל לראות אם יש לך משהו להסתיר מהם .

יש על זה תורה שלימה ובלשים רצינים יכולים לגרום לך להשתין במכנסים , בפרט שיש לך הרבה מה להסתיר .

פורסם

כשזה ביחס לפושעים או עצורים זה דבר אחד. כשזה ביחס לאזרחים ברחוב זה דבר אחר לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים