עבור לתוכן

דיברת לא יפה ?! המשטרה כבר תטפל בך כהלכה !!! - מדינה דמוקרטית ?

Featured Replies

• תגובות 87
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה הבעיה? יש הרי חוק שאסור לקלל שוטרים לא? ככה שמותר לאסור מישהו בגלל זה.

פורסם

אני אצטט את תגובה 21 (ואני באמת צריך להפסיק לקרוא טוקבקים, אבל זה די קולע למה שאני חושב )-

אל תמהרו לשפוט את המשטרה...

ברוך (07.09.09):

כמו שאני מכיר את הישראלי הממוצע הם באו לתחנת המשטרה ופתחו את הג'ורה שלהם על השוטרת, אני בטוח כמעט לחלוטין שבנימוס הם בטח לא דיברו אחרי שהמשטרה החרימה את הרכב. משם הויכוח התפתח כי הישראלי הממוצע פותח פה ומרים ידיים וכשהו מקבל בראש הוא אומר:

1. אני הייתי בצבא, קרבי (יתכן מאוד אבל מה זה קשור? גם אמיר מולנר היה)

2. אני נכה צה"ל ???SO

3. אני הבנאדם הכי מנומס ונחמד עלי אדמות בגלל זה באתי עם תגבור של הבן שלי שהוא פחות מנומס.

4. אני תמים כמו גדי צעיר.

תשאל כל עבריין מתחיל ומנוסה בכלא או מחוצה לו ותמיד הם תמימים ותמיד הם האנשים הכי טובים ותמיד המשטרה מעלילה עליהם בגלל שהם ערבים\יהודים\אשכנזים\מזרחים\גרוזינים\נורווגים. יתכן שאני טועה אבל לא נראה לי שאני הייתי מגיע לתא מעצר עקב ביקור תמים בתחנת משטרה. בקיצור המשטרה רחוקה מלהיות מושלמת אך האזרחים התמימים והטובים במדינה רחוקים מלהיות אזרחים טובים ותמימים (כמובן שאני מסייג את דבריי, לא כל אזרח עונה לתיאור שניתן כאן).

פורסם

שמתם לב באיזה מהירות עצרו אותם?

נגד אזרחים רגילים ושומרי חוק (וגם אם הטונים אלו זה לא עילה למעצר) המשטרה ממהרת לפעול אבל נגד עבריניים ופסיכופטים הם לוקחים את הזמן

מדינת משטרע

פורסם

שמתם לב באיזה מהירות עצרו אותם?

נגד אזרחים רגילים ושומרי חוק (וגם אם הטונים אלו זה לא עילה למעצר) המשטרה ממהרת לפעול אבל נגד עבריניים ופסיכופטים הם לוקחים את הזמן

מדינת משטרע

אם הוא נסע בלי רישיון כניראה ששומר חוק הוא לא.

אני מאמין גם שהיה צד שלהם, בטח הוא התפרץ על הפקידה או משהו כזה.

המשטרה באמת לא נוקטת בשום אמצעים נגד עבריינים.

מישהו חייב לקחת על זה פיקוד ולשנות את המצב.

פורסם

כל הכבוד למשטרה. אהבתי את הכותרת המעודנת "דיברו לא יפה". בטח פתחו את הפה המסריח שלהם על כל התחנה, צרחו, איימו, קיללו ואחר כך משחקים אותה תמימים מסכנים שבסך הכל דיברו לא יפה. ועכשיו גם תובעים את המשטרה על עוגמת נפש. חוצפנים.

פורסם
דיברת לא יפה ?! המשטרה כבר ת***ן אותך !!! - מדינה דמוקרטית ?

כן ! עדיין מדינה דמוקרטית.

יותר מידי דמוקרטית.

עודף הדמוקרטייה עוד תביא אותנו לאבדון.

העלבת עובד ציבור דינה מאסר - 6 חודשים.

פורסם
  • מחבר

לפי דברי השוטרים ( שנאמין למשטרע ? ) :

" השניים נעצרו לאחר שהפגינו אלימות מילולית כנגד השוטרת שכמעט וגלשה לתקיפתה בתוך התחנה.

נגד השניים הוגש כתב איומים והעלבת עובד ציבור "

ואז :

" אלא שתוך זמן קצר התחרטו במשטרה, וכתב האישום בוטל - מבלי לספק הסברים נוספים "

מעניין מאוד. מאוד מאוד.

" דיברו לא יפה " :o :s05:

פורסם

ההודעה נערכה.

ט.ל.ח

פורסם
  • מחבר

אה ? מה ? ??? אהם ... מה ?

מה קשור ?

פורסם

בואו נניח לצורך העניין, הם קיללו את השוטרת, צעקו עליה ועל שוטרים נוספים. ממתי זו עבירה מסוג פשע עליה ניתן לעצור אדם?

פורסם

בואו נניח לצורך העניין, הם קיללו את השוטרת, צעקו עליה ועל שוטרים נוספים. ממתי זו עבירה מסוג פשע עליה ניתן לעצור אדם?

עיכוב לחקירה יכול לתת אפילו שוטר פשוט צו מאסר יכול לתת רק קצין ואם יצא צו כזה אולי אני תמים ונאיבי אני נוטה להאמין שהוא היה מוצדק

לדוגמא באלימות המילולית שלהם היו גם איומים מפורשים שאז זה כבר חמור הרבה יותר

אבל נחיה ונראה מה השופט יגיד כי כבר היו דברים מעולם .

פורסם
  • מחבר

אודי, אתה עייף, אתה צריך לישון, לרענן את העיניים.

" אלא שתוך זמן קצר התחרטו במשטרה, וכתב האישום בוטל - מבלי לספק הסברים נוספים "

פורסם

פעם הבא תעדכן את ההודעה הראשונה :s07:

תביא מקור לביטול האישום לא מצאתי

פורסם
  • מחבר

אודי, אח'שלנו, בחייאת, אתה מסטול, לך לישון יא חביבי, לא מסטלבט עליך, עייפים, קורה לכולם.

כתוב בכתבה, שחור על לבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים