עבור לתוכן

דחוףף צריך טיימיר למחשב..כנסו פליזזזז..

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנה שמכבה את המחשב ...טיימיר-timer

תודה מראש לעוזריםםםם

פורסם

ציטוט מפורום אחר:

Just type shutdown /? in a command prompt for options.

Example: shutdown -s -t 7200 -c "shutting down in 120 mins, please type 'shutdown -a' in a command prompt to cancel" -f

That will shut down the comp in 120 minutes and force programs to close. You can also make a shortcut to the command prompt and have them on the desktop...

פורסם

Auto Shutdown

אני משתמש בה כל הזמן..

אל תשכח לסמן V בFORCE SHUTDOWN.

פורסם

תוכנה בשם "Switch Off"

פורסם

אני חושב שהבחור צריך הפניה ל FXP.

הכותרת הזו פשוט גורמת לי לרצות לבעוט במישהו.

פורסם

מה למעשה אתה רוצה לעשות, למה לכבות סתם ככה את המחשב בעוד זמן מה ? אני שואל ברצינות כי לא יצא לי מעולם לרצות זאת?

פורסם

היי עם כבר מישהו שאל את הקטע הזה .

אני רוצה קצת לשגע את אחותי הקטנה ,והשאלה שלי היא כזו ,אחרי שאני הכנתי קובץ .bat ,איך אני עושה שהוא יראה כמו firefox (הבעייה היא שבאפשרויות אין אופציה להחליף סמל .

פורסם

צור קיצור דרך..

ולפי הכותרת פותח הנושא לא נשמע כמו אחד שמתמצא משהו שאין לו ממשק גראפי אז Switch off היא באמת האופציה הטובה ביותר.

פורסם

היי עם כבר מישהו שאל את הקטע הזה .

אני רוצה קצת לשגע את אחותי הקטנה ,והשאלה שלי היא כזו ,אחרי שאני הכנתי קובץ .bat ,איך אני עושה שהוא יראה כמו firefox (הבעייה היא שבאפשרויות אין אופציה להחליף סמל .

אני לא יודע מה הבעיה לעשות קיצור דרך ל

shutdown -r

ואז להחליף את האייקון של הקיצור דרך לזה של פיירפוקס

פורסם

זה לא shutdown -s -t ?

(יש גם אחד יותר כייפי שעושים רק במקום שיש בו רשת מחשבים ,רושמים shutdown -i ואז רושמים את השם של המחשב ,וזה מכבה אותו ,כיף להרוס ככה לאנשים את העבודות :smile1: )

פורסם

זה ריסטרט

פורסם

מה למעשה אתה רוצה לעשות, למה לכבות סתם ככה את המחשב בעוד זמן מה ? אני שואל ברצינות כי לא יצא לי מעולם לרצות זאת?

למשל,אתה מוריד קובץ מהאינטרנט-זמן המשוער שנשאר להוריד הוא כ-45 דקות.

והשעה מאוחרת ואתה עייף ,אז אין לך כוח להישאר ער שעה כדי לכבות את המחשב. :kopfpatsch:

אתה שם טיימר והולך לישון :)

פורסם

אפשר פשוט לסמן בתוכנה shut down when download complete

בכלל האפשרות הזאת היסטורית מימי ה-DIAL UP כשכל דקה עלתה המון כסף וכולם רצו להתנתק בסיום ההורדות.

פורסם

אני אוהב לפעמים לראות סרט על המחשב לפני השינה ואין לי כח לקום לכבות אותו כשהסרט נגמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים