עבור לתוכן

עיצוב אתר|temper

Featured Replies

פורסם

אם לא הבינו דרך העיצוב שזה להתקנת מזגנים אז לא עשית את העבודה שלך בתור מעצב.

סה"כ נראה טוב, אבל אולי כדאי לבדוק את העומס הויזואלי של הדף, קשה להתמקד.

פורסם
  • מחבר

אם לא הבינו דרך העיצוב שזה להתקנת מזגנים אז לא עשית את העבודה שלך בתור מעצב.

סה"כ נראה טוב, אבל אולי כדאי לבדוק את העומס הויזואלי של הדף, קשה להתמקד.

תודה ותאמת שאני לא הכי מסכים.

באתרים רבים הקאץ' לא מועבר רק על ידי העיצוב.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תודה ותאמת שאני לא הכי מסכים.

השאיפה היא שאכן תעביר את כל מה שיש לך לומר לגבי מהות האתר דרך העיצוב. (כולל עיצוב טיפוגרפי אם זה לא היה ברור)

אני אתן לך דוגמה קטנה לבעיה במקרה שלך - אמנם מבינים מיד שמדובר בחנות מוצרי מיזוג, לפי העיצוב הטיפוגרפי, אבל במרכז העמוד יש פיסת מידע שלא עומדת בקנה אחד עם עיצוב האתר, וזה השם Aircom.

מה הקשר של Aircom יחסית ל"טמפר"? מאיפה השם Aircom הגיע ולמה אין לו שום אזכור בעיצוב הויזואלי?

היי אני צריכה קצת עזרה, אני גרפיקאית מתחילה ואובדת עצות, יש לי שני אתרים לשפץ האתר הראשון הוא טבעות אירוסין והשני הוא של טבעות נישואין, הלוגו הוא אותו לוגו לשניהם אבל צריך שינוי ,ולהחליף את הרקעים לשני האתרים, איפה אני יכולה למצוא רקע מתאים לשני האתרים?

זה נושא לדיון נפרד לחלוטין, ואני מציע שתפתחי דיון חדש. לדעתי כפילות שכזו באתרים היא לא רק מיותרת, אלא גם מבלבלת את הקורא. אין שום סיבה שזה לא יהיה אתר אחד ראשי של חברת סיהרא, כשהאתרים של טבעות נישואין ואירוסין הם לא יותר מעמודים בתוך האתר הראשי.

פורסם

גם אם זה קיים ב"אתרים רבים" זה עדיין לא הופך את זה לנכון.

שים לב למה שכתב לך SerpentMage

+

בבניית אתר מהסוג הנ"ל ההיררכיה(לדעתי כמובן) היא פונקציה קודם, כלומר מה לי בתור לקוח שמתענין במזגנים ורוצה להשוואות מחירים ודגמים

לאיש עם מקדחה באמצע הדף?

תנסה למקד את הסיבה לאתר ולשימוש בו דרך העיניים של הלקוחות והעיצוב יהיה הרבה יותר מובן ו"בהיר",

ובכלל רד מתבניות עיצוב בשלבי ההתחלה שלך בתור מעצב, זה מסרס ומגביל.

פורסם

אותי מצחיק ה "כתוב לנו ביקורת חיובית"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים