פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים לפני כחודשיים קניתי מסך LCD גודל 32 דגם LX800 תוצרת פנסוניקשמתי לב שבתחתית המסך גם בצד ימין וגם בצד שמאל בערך 7 ס"מ מהפינה, יש כמו חצי עיגול שתמיד מוארשמים לזה לב כשהתמונה שחורה לגמרי בחלק התחתון.האם המסך פגום??
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר קראתי קצת באינטרנט על התופעה הזאת ונראה לי שזה מוגדר כ BACKLIGHT BLEEDINGניתן לעשות משהו כדי לתקן את הבעייה ?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר קראתי קצת באינטרנט על התופעה הזאת ונראה לי שזה מוגדר כ BACKLIGHT BLEEDINGניתן לעשות משהו כדי לתקן את הבעייה ?היה אצלי הבוקר נציג יורוקום...לדעתי זה בכלל לא איש טכני אלא נהג שמוביל מסכים.הוא הסתכל על הבעייה....אמר לי שאני צודק שיש 2 אזורים מוארים בתחתית המסך כשהרקע שחור מסביב,ויצא החוצה להתייעץ טלפונית עם הממונים עליו.אחרי זה נתן לי לדבר עם מישהו מהמעבדה שניסה להסביר לי שזה טבעי שיהיה אור במסכי LCD בגלל הפלוריסנט האחורי. אמרתי לו שבחנות באותו מסך שרכשתי לא הייתה בעייה כזאת.בסוף הוא הציע שיקחו למעבדה...אז לא הסכמתי אם לא יביא לי מסך חלופי.מאחר שדיי ברור שלתקן את זה הם לא יצליחו, אז איך אני נמנע ממצב שיביאו לי מסך משומש או מתצוגה או משהו כזה ?האם כדאי לערב את החנות שהם סוכן רציני של יורוקום? (סטריאו סטאר בפתח תקווה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.