עבור לתוכן

Opeth בארץ?

Featured Replies

פורסם

http://opeth.com/

ההודעה הראשונה.

אני ממש מקווה שהם באמת יופיעו פה! מת על הלהקה הזאת!!

אז מה אתם אומרים? יבטלו עוד פעם או יבואו הפעם?

בעוד כמה ימים אני כבר אקנה כרטיסים נראה לי...

פורסם

גם אני ממש מקווה שהם יגיעו הפעם אחרי שני ביטולים, לדעתי ככל שנקדים לקנות כרטיסים (קניתי) אז הסיכוי שיגיעו ושזה לא יועבר למקום קטן יותר (התאטרון) גדל.

ממש הופתעתי לראות opeth בתור ת'רד בפורום הזה :)

פורסם

יש כבר כרטיס! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שינו את המיקום מגני התערוכה להאנגר 11. יותר טוב? פחות טוב? (אני פשוט לא ממש מכיר אף אחד מהמקומות...)

פורסם

האנגר 11 אחלה מקום... רגיל כזה :P

וגם לי יש כרטיס :D

פורסם

euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria euphoria

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

יש כרטיס.

אף אחד מהחברים לא רוצה לבוא! אני הולך לבד לא מעניין לי את התחת.

פורסם

ראיתי כבר עם Dream Theater במיאמי

פורסם

חייבת להיות להם עוד הופעה. אין מצב שאני רואה אותם בהאנגר הזה. יש בו סאונד של מחסן עופות.

אגב, הביטול הקודם לא היה מסיבות "טכניות" כמו שנאמר כי אח"כ הסולן שלהם כתב שהם פשוט פחדו להגיע.

הפעם הם בטוח כאן.

פורסם
  • מחבר

הפעם הם בטוח כאן.

אני מאוד מקווה שאתה צודק, אבל לפי מה אתה אומר את זה?

גם לי כבר יש כרטיס, רק צריך לנסוע למשרדים של הדרן לקחת אותו.

הסאונד בהאנגר גרוע? :-\

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא פחדו להגיע ולא כלום. הסיבה שהם ביטלו הייתה ממש דוחה, לצערי אסור לי ממש להגיד יותר מזה.

בכל מקרה, מתארגנת הסעה הלוך חזור מציר דרום (יוצאת מבאר שבע, תעבור ביד מרדכי, שדרות, אשקלון, אשדוד, גן יבנה, וכל צומת אחרת על הדרך) להופעה במחיר של כ-50 ש"ח, הרשמה דרכי בפרטי.

ואגב, כרטיסים גם כן ניתן לקנות דרכי [במזומן בלבד, אחרת תזמינו מהדרן]

פורסם
  • מחבר

עוד יומיים!!!!

אני מתרגש :jump1:

פורסם

יש לי מישהו מושג אולי להסעות מהצפון פשוט אין רכבתֹֹֹ

פורסם
  • מחבר

אין רכבת? מוזר.

ניסית לבדוק אם יש אוטובוס?

איזה כיף זה לגור חמש דקות מתל אביב :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים