עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים !

יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי.

סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה.

חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק.

רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO).

עכשיו לבעיה.

הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כל פעם עושה SYSTEM RESTORE ואז המצב מסתדר עד לכיבוי הבא של המחשב.

הדבר מתסכל אותי ולא מצאתי תשובה או רמז לפתרון הבעיה. האם הבעיה נגרמת בגלל ספק כח לא איכותי ? ניסיתי לאפס BIOS ולשחק עם ההגדרות של AGP אך ללא הועיל.

אשמח לכיוונים כי זה כבר משגע אותי ואני רוצה להפטר מהמחשב.

תודה !

שמוליק

פורסם

הסיכוי שספק יהרוס כל כך הרבה חלקים לא גדול במיוחד, אבל אם בדקתם כל רכיב בנפרד אז מצטער בשבילכם...

המחשב עבר התקנה מחדש של המערכת הפעלה אחרי ה"שדרוג" ?

פורסם
  • מחבר

הספק הקודם גם הוא נהרס כליל. לא נדלק בכלל וגם הפיוז מראה שהוא תקין.

כן, בוצעה התקנה מחדש של ויסטה ואחרי שראיתי שהבעיה לא נפתרת, חזרתי ל-XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים