עבור לתוכן

מה דעתכם על האוזניות הנחמדות האלה?

Featured Replies

פורסם

לי זה נראה כמו סתם זבל, אבל הכי טוב שתאזין בעצמך.

אוזניות לדעתי לא יכולות ולא צריכות לדמות 5.1 זה לא יתקרב אף פעם לסראונד אמיתי.

עדיף להשקיע במחיר הזה כבר באוזניות אמיתיות ואיכותיות.

פורסם

רק שתדע שאוזניות נותנות אפקט סראונד הרבה הרבה הרבה יותר טוב מרמקולים , החסרון היחיד שלהם זה הנוחות על האופן...והבאסים שלא מרעידים שום דבר חוץ מאת האוזן :-\

אבל יש יתרונות ווליום (שכנים,הורים...בלילה ?) , ואיכות סאונד מ-ד-ה-י-מ-ה !

אני צריך לבחון את האוזניות האלו.....אם הם באמת נשמעות טוב , 300 שקל שווים את זה לדעתי.

פורסם

אוזניות לא יכולות לתת אפקט סראונד אמיתי.

אם לא ניסית, תהיה בשקט.

איכות סאונד מדהימה תלויה באוזניות, במקור, ובהגברה.

בדיוק כמו שאם תהיה לי מערכת רמקולים טובה, עם מגבר טוב, ומקור טוב ישמעו טוב.

באסים, בקולנוע ביתי הבאסים האלה בכלל לא יכולים להרעיד כלום, וזה מאוד חשוב לדעתי.

אני רוצה לשמוע פיצוץ לא באנג קטן על האוזן, וכשאני שומע פיצוץ אצלי, חצי קומה רועדת ובמיוחד המיטה שאני יושב עליה, ככה צריך להיות!

פורסם

אחלה , רק תקח בחשבון שכזה פיצוץ לא יעלה לך 300 שקל אתה מסכים איתי ?

אוזניות סראונד כן נותנות אפקט סראונד יותר טוב מרקולים (אני לא משווה את האוזניות האלו למערכת קולנוע ביתי 5.1 שעולה 7000 שקל (טובה)) , אני מדבר על רמקולים של מחשב לעומת ATP5 נגיד , האוזניות האלו נותנות אפקט ממש ממש טוב , שנשמע יותר "אמיתי" מבחינת מקור הצליל מאשר הרבה מאוד רמקולים שנחשבים טובים .

תלמד טיפה על אוזניות מהסוג הזה...הם מצוינות , ולא "זבל" כמו שרשמת :)

אז כנל אליך..אם אתה לא יודע , אל תרשום.

פורסם

עשיתי סקר שוק נרחב מאוד לפני קניית האוזניות האחרונות שלי לפני כשבועיים, ככה שידע יש לי וגם ניסיון פרקטי עם עשרות אוזניות (ולא, אני לא מגזים).

ראית פעם איך בנויות אוזניות? זה בחיים לא יכול להיות יעיל לסראונד, ואם כבר אז זה 4 רמקולים ולא 5.1 ולמה זה?

כי יש שניים קדמיים שמדמים סנטר ויש שניים אחוריים, וסאב, אין לו ערוץ נפרד אלה מהקדמיים בדר"כ.

גם מבחינת מיקום בתוך האוזניות זה לא אפשרי ליצור את זה כמו שצריך, וגם אין הפרדה מוחלטת.

מבחינתי, זה בלאגן ולא משו רציני.

חוץ מזה, איך זה מתחבר? עם 3 MINI STEREO או אחד?

וכן, זה זבל. למה? בגלל שהרכיבים האלה לא איכותיים.

אני מבטיח לך שאם תשמע אוזניות כמו הסנססיזר שלי שעולות 52 דולר ותשמע את אלה, אתה תבין למה אני מתכוון.

פורסם

אם לא שמעת את האוזניות הספציפיות האלו אז אל תדבר....כמו שאמרת לי , וצדקת :)

ראית איך בנויות האוזניות האלה ?

עובדה שזה אפשרי...ובצורה די יעילה , האוזניות האלו פשוט מאוד זולות יחסית כי אוזניות של SONY 5.1 (כמובן שזה לא .1 כי אין סאב) עולות בערך 700$ בחול....

וזה 3 MINI STEREO

לפי מה שהבנתי בתוך כל אוזנייה יש 3 "רמקולים"...2 קדמיים שהם למעשה הסנטר

באמצע את הרגילים

ומאחורה את הSURROUND אולי אני טועה ויש רק 2 בתוך כל אוזנייה...ואת הסנטר הם שילבו בקדמיים - גם אפשרות.

עד שלא תשמע..לא תדע :-\

פורסם

הסוני 5.1 הם לא באמת 5.1, הם עושים downmix לסטריאו אם אני זוכר נכון.

בתוך כל אוזניה יש שני רמקולים, "קדמיים" ו"אחוריים", כשהקדמיים מדמים את הסנטר, לסאב אין ערוץ נפרד והוא מושמע דרך כולם או הקדמיים.

לא משנה שלא שמעתי, אני מבטיח ב100% שתשים אותם מול אוזניות סטריאו במחיר שלהם, כמו הסנססיזר 497 או הסוני MDR-V600 ואתה לא תאמין להבדל של איך סאונד יכול לצאת מאוזניות.

ואני מוכן לשים על זה כסף.

חוץ מזה, אוזניות קונים מחברות שיודעות ליצצר אוזניות אמיתיות. לא שסתם תפסו גל של אופנה או משו כזה, ולא חסר חברות כאלה:

סנסייזר, גרדו, קוס, סוני (בדגמים היקרים יותר), סטאקס ועוד ועוד....

פורסם

מביקורת שקראיתי הן לא מבריקות אבל מדמות את ה5.1 נחמד.

אם יש לך רק 300 ש"ח ואתה רוצה 5.1 לדעתי הן פיתרון הרבה יותר טוב מהרמקולים של ווינר וכל הגאנק האחר...

פורסם

אני לפני ארבעה ימים שמעתי גם את אוזניות הסראונד של SONY וגם אוזניות סראונד (וסטריאו) של Sennheiser ובהחלט התרשמתי מאיכות הסראונד שנותנות אוזניות הסראונד. את האוזניות של זלמן לא שמעתי, אבל לפי מיטב הבנתי הן מבוססות על אוזניות של MMGear שנחשבות לבהחלט סבירות.

לאדיופילים האוזניות הללו לא מומלצות, אבל לאלו שרוצים אפקט סראונד במחיר שווה לכל נפש, באיכות טובה למדי, ובמגבלות של אוזניות. הפתרון של זלמן הוא פתרון מצויין.

פורסם

TGM, איפה? עם איזה הגברה?

ולפי מה שידוע לי לסנססיזר אין בכלל אוזניות סראונד, אשמח אם תפנה אותי ללינק בנושא.

אגב, אני בספק אם הזלמן יתנו בכלל תחרות לסנססייזר, אל תזכיר אותם אפילו באותו משפט....

פורסם

אני לפני ארבעה ימים שמעתי גם את אוזניות הסראונד של SONY וגם אוזניות סראונד (וסטריאו) של Sennheiser ובהחלט התרשמתי מאיכות הסראונד שנותנות אוזניות הסראונד. את האוזניות של זלמן לא שמעתי, אבל לפי מיטב הבנתי הן מבוססות על אוזניות של MMGear שנחשבות לבהחלט סבירות.

לאדיופילים האוזניות הללו לא מומלצות, אבל לאלו שרוצים אפקט סראונד במחיר שווה לכל נפש, באיכות טובה למדי, ובמגבלות של אוזניות. הפתרון של זלמן הוא פתרון מצויין.

WHERE ???

אני גר באזור השרון ליד נתניה...משהו כזה.

מישהו מכיר חנות באזור שמציעה (שאפשר גם לשמוע!) למכירה אוזניות ברמה ?

עריכה : ד"א....נניח שאני הולך על הזלמן (3 חיבורים) ואני מחבר אותן לדיסקמן...בעקרון האפקט הכי טוב יהיה כשאני יקח מפצל ויחבר את כל 3 החיבורים לסטריאו ככה אני ישמע מכל הרמקולים שבאוזניות את אותו הצליל אבל עדיין....לא ?

פורסם

שמעתי את האוזניות לפני ארבעה ימים בתערוכת IFA2003 בברלין (תמונות ורשמים בקרוב).

ואולי לא שמעת על האוזניות של Sennheiser מכיוון שייתכן ובתערוכה הציגו גם אוזניות קונספט או מוצרים שעוד לא יצאו לשוק.

בנוגע להגברה - באמת שאין לי מושג למה הם חיברו את זה שם, אבל אני יודע שזה נשמע מדהים.

ובנוגע לחיבור של הזלמן לדיסקמן - זה בזבוז זמן מוחלט, עדיף כבר לקנות אוזניות סטריאו איכותיות. הסראונד לא נותן כלום אם לא שומעים את האבחנה בין קדימה לאחורה.

פורסם

מה עשית בברלין? :o

dam, חבל שלא הייתי בתערוכה הזאת, אני מת לשמוע את הHD650 החדשות של סנססיזר......

זה אוזניות TO DIE FOR...... אגב, לא מניח שראית במקרה בתערוכה זוג סוני R-10 נכון?

פורסם

בעיקרון אם כבר קנית את האוזניות אז בשביל מה להרוס את המוזיקה שאתה שומע באפקטים של 5.1 (למרות שאני דיי מאמין שזה 4)

הרי כוולם יודעים שמוזיקה שומעים בסטיארו בלבד

ושוב אם קניתי את האוזניות בשביל סרטים ? אז בשביל מה ? הרי אתה לא תראה סרט מהכיסא של המחשב .. :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים