עבור לתוכן

שאלה+דיון האם הכרטיסים של creative הם פסאה ?

Featured Replies

פורסם

רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative.

הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה.

מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא?

עריכה:

עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי.

מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?

פורסם

דווקא הדרייברים שלהם ל-VISTA אפילו מלפני שנה-שנה וחצי, מוצלחים מאוד והרוב מסכימים על זה.

השאלה מה הצורך שלך בכרטיס הרחבה, איזה ציוד יש לך, כמה אתה רגיש בנושא הסאונד, ואיזה כרטיס קול מובנה יש לך.

יש הרבה כרטיסי קול מובנים שב-100 אחוז ווליום נותנים צליל "מלוכלך", ולא צריך כרטיס ב-1000 שקל בשביל לשמוע שיפור, גם XFI ב-300 שקל יתן לך איכות צליל טובה ב-100 אחוז.

הטיטניום נדמה לי יותר מתמקד בפיצ'רים וחיבורים מאשר טכנולוגיה נטו (שאם אני לא טועה הוא אמור להיות זהה לאקסטרים מיוזיק שעולה בערך חצי).

פורסם
  • מחבר

היה לי X-FI ושעברתי לVISTA שום דבר לא עבד גם אחרי שנה :bash:

מאז מכרתי את המחשב וקניתי משהוא סולידי שבה אם הלוח אם (Realtek High Definition Audio)

אבל אני מתגעגע קצת לcreative שהיה לי אבל אני עם WIN7 עכשיו ואין לי מושג איך התמיכה תיהיה אחרי הפצע הפתוח שיש לי אם VISTA.

פורסם

לא יודע מה פצע אותך, אני הייתי עם XFI על ויסטה תקופה ארוכה ולא היתה לי שום בעיה, דרייברים קלילים עם כל האופציותש צריך, לא התנגש לי עם כלום ולא הכביד לי על כלום.

התקנתי אותו גם על מחשבים אחרים שחלשים משלי ולא נתקלתי בתלונות.

פורסם

הם עברו מהעולם (שלי) בגלל שיש להם חלופות טובות יותר. הסיבה היחידה בעבר לקנות X-FI הייתה EAX (וזה שלא היה שום דבר אחר :)).

כיום אין EAX, התמיכה בזה נעלמה כמעט לחלוטין (כבר לא ממש מפתחים לזה כי זה לא חלק ממערכות ההפעלה), ויש כרטיסים מוצלחים לא פחות (אפילו יותר) משל קריאטיב. לדוגמא ה-D1 של אסוס. זול, נוח, נשמע טוב, ודרייבר קל הרבה יותר.

Anatoli.

פורסם

לי אישית יש XFI ואני די מרוצה מאיכות הצליל, אך משום מה עם אותו הדרייבר איכות הצליל בחלונות 7 פחות טובה מ XP (ויסטה לא רלוונטית מבחינתי).

אולי יש חלופות טובות וזולות יותר אך לא יצא לי לבדוק אותן בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה פצע אותך, אני הייתי עם XFI על ויסטה תקופה ארוכה ולא היתה לי שום בעיה, דרייברים קלילים עם כל האופציותש צריך, לא התנגש לי עם כלום ולא הכביד לי על כלום.

התקנתי אותו גם על מחשבים אחרים שחלשים משלי ולא נתקלתי בתלונות.

אני יגיד לך מה פצע אותי זה שבמשך כימעת שנה וחצי מאז הופעת ויסטה (שקיבלתי אז התקנתי), היה רק דריבר בסיסי ולא מספק :pissed: לקח להם כימעת שנתיים עד שהם הוציאו דריברים כמו שצריח. תחשוב שיש לך כרטיס פיצוץ במחשב ואתה לא יכול לעשות איתו כלום גורנישט לא EAX לא DD בסרטים רק רעש בסיסי שגם בהתחלה היה על הפנים. והם ידעו את המיפרט של ויסטה שנה ליפני שהיא יצאה זה מה אני קורה זילזול עצבני בלקוחות :2gunsfiring:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים