עבור לתוכן

שאלה חשובה בנוגע לויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי ויסטה מקורי ULT 32BIT יש אפשרות לשנות את זה ל64BIT ??

פורסם

עד כמה שידוע לי רישיון הוא לפי EDITION ולא לפי שפה או גרסת 32\64ביט.

משמע אם קנית אולטימייט 32ביט בעברית, לא צריכה להיות בעיה להתקין אולטימייט 64ביט באמהרית.

בקשר למעבר מבחינה טכנית, אני לא חושב שאתה יכול לעשות התקנת שדרוג, אני חושש שתצטרך לעשות התקנה מחדש (אבל אל תתפוס אותי במילה).

פורסם
  • מחבר

אולי אני יכול להתקין אתך הויסטה 64BIT ולהשתמש בסיסמא המקורית שלי של הויסטה של ה32BIT...???

פורסם

אתה יכול כל עוד גרסת מערכת ההפעלה שברשותך היא לא OEM (בעקרון לא כזאת שקנית יחד עם המחשב אלא אחת שמכילה קופסא מלאה). עד כמה שידוע לי רישיון OEM מגביל אותך להשתמש בדיוק בגרסה שרכשת ואתה לא יכול לעבור בין גרסאות ה-32/64 BIT שלה.

אם יש לך גרסה שהיא לא OEM, תוכל לבקש ממיקרוסופט דיסק 64 BIT של המהדורה שרכשת, ואולי אפילו אפשר להוריד דיסק כזה מהאתר של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

יש לי Windows Vista Ultimate זה יתן אפשרות להשתמש בסיסמא בויסטה 64BIT.?

פורסם

השאלה אם קיבלת את מערכת ההפעלה יחד עם המחשב (בגרסת OEM), או שקנית את מערכת ההפעלה בנפרד.

אם אתה לא בטוח תוכל להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט ולשאול שם (הם יכולים לזהות את הגרסה לפי המספר הסידורי).

אם אתה רוצה לקחת הימור, פשוט תנסה.

עריכה: עוד סממן לזיהוי הגרסה (אם כי לא חד משמעי). האם הדסיק שיש לך הגיע בקופסת קרטון "פשוטה" בתוכה נמצאה רק קופסת הדיסק. או שקנית את מערכת ההפעלה בקופסת פלסטיק שהעטיפה שלה בצבע שחור (גרסת ULTIMATE).

יחד עם זאת, יש סיכוי ואפילו סיכוי סביר, שאם תתקשר למרכז התמיכה של מיקרוסופט ותסביר שאתה רוצה לעבור לגרסת ה-64BIT הם יתנו לך קוד חדש שמתאים לגרסה הזאת בלי יותר מדי בעיות, אפילו אם יש לך גרסת OEM. לי עזרו שם עם משהו די דומה. לא האמנתי שיעזרו לי וחשבתי שיערימו קשיים, אבל פשוט הסברתי את המצב והבעיה ונתנו לי קוד חדש (יש לי גרסת OEM שלפי הרישיון כבולה לרכיבי החומרה עליהם הותקנה בפעם הראשונה. לאחר החלפת רכיב תקול המערכת לא עשתה אקטיבציה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים