עבור לתוכן

סוג של בעיה במסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר.

יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'.

נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם

פורסם

בהחלט נראה כאילו התאורה האחורית מתקרבת לסוף חייה.

תסחוב עם המסך, כל עוד הוא סוחב. ברגע שיפסיק, תקנה חדש. לא שווה להתעסק עם החלפת מנורות לדבר הזה.

פורסם
  • מחבר

יש לציין שהבעיה היא רק כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה לא בשום מצב אחר ...אולי יש רעיון אחר חוץ מגסיסה?

מה גם שהחלפתי כרטיס מסך לאחרונה מ8000gts 320 ל gts 250 אולי יש קשר?

פורסם

יש לציין שהבעיה היא רק כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה לא בשום מצב אחר ...אולי יש רעיון אחר חוץ מגסיסה?

תלוי למה אתה מתכוון "מהבהב בצורה מוזרה".

ובכלל, מה זה משנה? זה לא שאתה יכול איכשהו להשפיע על זה מתי המסך ימות. כל עוד זו הבעיה היחידה שאתה חווה (הבהוב רגעי של כמה שניות), מה אכפת לך? המסך עובד - יופי. כשהוא יפסיק לעבוד (בין אם זה יקרה בעוד שבועיים או שנתיים) - תקנה חדש.

פורסם
  • מחבר

ואם יש אחריות 3 שנים? והיא עוד בתוקף

פורסם

תבדוק אם זה קורה באמת רק כשהמחשב יוצא ממצב שינה, או סתם כשאתה מכבה/מדליק את המסך.

פורסם

לפי דעתי זה וירוס ןאו/מחשב תקלה בחומרה של המחשב

יש מחשב שכאשר הם נכנסים למצב שינה, הם כאילו מתנגשים בהתקנים מסוימים.

שהמחשב יכנס למצב שינה, תבדוק לפני כן האם המקלדת עובדת (לחיציה CAPS ולראות האם LED במקלדת דולק וניכבה לסירוגין)

פורסם
  • מחבר

המחשב מוגן בצורה טובה עם אנטי וירוס מעודכן windows update וAnti spyware חוץ מזה זה לא סוג של תקלה שיכולה להיות וירוס

התנגשות חומרה לא כל כך מובן לי אולי הקשר של הכרטיס מסך החדש...

פורסם

ידידי אין פה הרבה חוכמת. החשב לא נותן סיגנל למסך.

היתה לי פעם בעיה כזאת, זה נפוץ בלוחות אם ישנים משנת אנטיוכוס.

נסה לעדכן ביוס, ובטל לחלוטין את מצב השינה בביוס. חוץ מזה יש הגדרות של מצב שינה למסך וכדומה. נסה לשחק עם זאת קצת

פורסם
  • מחבר

לוח אם עוד לא בן שנתיים p35 ds3l

הבעיה הזאת התחילה רק אחרי החלפת כרטיס מסך.... ביטלתי את מצב השינה נראה מה יהיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים