פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים שלום רבבכל פעם שאני מדליק את האקספלורר, המחשב קופץ לCPU USAGE 100יש לי IE7 XP PRO SP3התקנתי קודם את האקספלורר 8 ואז התחילה הבעיההסרתי אותו והתקנתי את ה7 והבעיה נשארה.התקנתי מחדש את ה7 והבעיה עדיין קיימתאנא הושיעו...תודה
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר ביצעתי שיחזור מערכת לכחודשיים אחורהועדיין הבעיה קיימתחיפשתי בגוגל והרבה מאמרים כיוונו לזה שאולי יש לי ספייוור במחשבהרצתי סריקות של ADAWERE AVG ו SPY BOTמישהו?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר כןאבל מי אוהב לפרמט?לא בא לי לפרמט עכשיובא לי לסדר את זה וכמובן שאחרי דבר כזה חייב פירמוטאני אפרמט בעתידלאף אחד אין מושג מה יכול לגרום לזה?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים KAKADU999, איך הגעת מבעיה בדפדפן ללפרמט מחשב? לפותח הדיון: תפעיל את אקספלורר without add-ons ותבדוק שוב מה מקור הבעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר הפעלתי בלי ADD ONS וזה רץ מצויןאבל איך אני יודע מה הבעיה?מה אני אמור לחפש?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים זה אומר שאחד מהadd-ons הוא גורם הבעיה אצלך.עכשיו המשימה היא לנטרל את כולם ולהפעיל אחד אחד עד שעולים על מקור הבעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר אוקיימצטער על הבורות, אבל איך אני עושה את זה טכנית?כשהעליתי את הIE בלי ADD ONS לא ראיתי אופציה להפעיל אחד אחדנכנסתי לHW והיה רשום למעלה על ACTIVX כשלוחצים עליו, אין אופציה כזו להפעיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.