פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים 3 מצאתי . אחד של המאוורר של הצ'יפסט ו2 נמצאים ליד כבל המספק חשמל ללוח (של הספק)איפה הרביעי !? (אם תוכלו לתת תמונה אודה לכם מאוד)
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר אחי, מצאתי אותו ... ולצעיר מחובר לשם המאוורר של המעבד !עכשיו שאר החורים תפוסים ל2 מאוררים אחרים + למאורר של הצ'יפסט.זה אומר שכל מאוורר שאני ארצה להוסיף יצטרך להיות בחיבור מולקס ?!
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים זה אומר שכל מאוורר שאני ארצה להוסיף יצטרך להיות בחיבור מולקס ?!כן, ואני מציע לך להעביר את כל המאווררים שמחוברים ללוח (חוץ ממעבד וצ'יפסט) לחיבור מולקס.
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים אצל pch אפשר לקנות מתאם 3 ל-4 פינים (מולקס מפוצל ל2 של 12v ו-2 של 5v) ב35 ש"ח זה הכי פשוט
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים כן, ואני מציע לך להעביר את כל המאווררים שמחוברים ללוח (חוץ ממעבד וצ'יפסט) לחיבור מולקס. כל עוד אלו מאווררים ג'נריים/חלשים זה עוד בסדר... דווקא את מאוורר המעבד, שהוא לפעמים יותר חזק מומלץ להעביר לחיבור מולוקס.
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים אצל pch אפשר לקנות מתאם 3 ל-4 פינים (מולקס מפוצל ל2 של 12v ו-2 של 5v) ב35 ש"ח זה הכי פשוטאפשר לקנות מתאם בזיגזג מהפאוור למאורר ב11 שקל אני קניתי איזה 5...
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים כל עוד אלו מאווררים ג'נריים/חלשים זה עוד בסדר... דווקא את מאוורר המעבד, שהוא לפעמים יותר חזק מומלץ להעביר לחיבור מולוקס. אז בו נשמע מהבן-אדם אלו מאווררים מחוברים ללוח שלו (סוג)..
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר ללוח שלי מחוברים מאורר (12CM) אחד שבא עם הCOMPUCASE CI-6A19 (אני מניח שהוא ג'נרי)ועוד אחד ג'נרי שנבחר בPCH כ: GENERIC 120MM FAN. מה זה אומר עכשיו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.