עבור לתוכן

בעיה עם JAVASCRIPT באקספלורר (6)

Featured Replies

פורסם

הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW

הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה

בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה

התקנתי JAVA מחדש במחשב

והבעיה לא נפתרת...

פורסם
  • מחבר

באופן די מפתיע, הבעיה נובעת מPOPUP BLOCKER כלשהו

הבעיה היא שלא מותקן משהו שיחסום, וזה של XP SP2 מכובה

למישהו יש רעיון?

אגב, בFF "הבעיה" לא קיימת, אבל לצערי המון אתרים שאני צריך בעבודה פשוט לא עובדים עם FF

פורסם

java script ו java זה שני דברים שונים שלא קשורים אחד לשני ממש.

מה הבעיה להשתמש ב ietab?

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש אקמול למיגרנה, אני מחפש פתרון

מדובר במחשב של העבודה, עם שימוש יום יומי בהמון אתרים שפשוט לא יכולים לעבוד עם אקספלורר.

אגב, הבעיה התחילה לאחר שדרוג לLOTUS NOTES 8 מגירסה 6.5

פורסם

תשמע, יש לי גם (לא יאמון) מחשב בעבודה ויש לי צורך לעבוד עם הרבה ממשקי web שלא ממש מסתדרים עם gecko ומבחינתי IEtab היה התפרון האידיאלי ביותר כדי להמשיך להשתמש בדפדפן האהוב עלי גם בעבודה.

פורסם
  • מחבר

זה לא רק עניין של אתרים שלא מסתדרים עם GECKO

זה אתר (בודד) שמחייב ACTIVEX ("כספת" של CYBER ARK) ואתרים פנימיים של העבודה שפשוט עם דפדפן אחר מבקשים שם משתמש וסיסמה

(האקספלורר מתממשק איכשהו עם הלוטוס ושם אין את הבעיה, גם לאחר ניקוי COOKIES והעברת COOKIES לא עוזרת) ואלו אתרים קריטיים (למשל זה שמזינים בו שעות עבודה :) )

אין לי בעיה לעבוד עם IETAB (למעשה, עוד לפני שהגיבו פה התקנתי) אבל זה לא פתרון מספק, אני צריך גם את האקספלורר

לצערי, בסוג העבודה שלי יש הגבלות חמורות על המחשב, אפילו כזאת ברמה שFF אסור להתקין,

בכל פעם שיש לי בעיה והIT מתחברים למחשב שלי הם קודם כל מסירים את הFF וGOOGLE TOOLBAR :-\

בקיצור, יש איזשהו חוסם POPUPים לא ברור, שהתחיל מרגע השדרוג ללוטוס גירסה 8.0.2, לא מופיע בADD ONS של הIE (וגם ביטול של זה המובנה בXP SP2 לא עוזר) והוא לא נובע מהאנטי וירוס/פיירוול שיש על המחשב.

האם מישהו נתקל במין חוסם POPUPים מסתורי שכזה?

פורסם

תמיד עדיף להיות הIT במקום העבודה שלך ;).

אז זאת גרסא 6 כמו שכתבת בכותרת?

פורסם
  • מחבר

אכן

פורסם

tools>internet option>advanced tab>restore defaults

ניסית את זה כבר?

פורסם
  • מחבר

כן

וגם את האופציה של reset internet settings

אגב, היום פעם ראשונה נתקלתי במצב שממש נתקעתי כשחיבור לאתר שמצריך popup לא עבד, גם לא עם ietab

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים