פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOWהוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערהבדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיההתקנתי JAVA מחדש במחשבוהבעיה לא נפתרת...
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר באופן די מפתיע, הבעיה נובעת מPOPUP BLOCKER כלשהוהבעיה היא שלא מותקן משהו שיחסום, וזה של XP SP2 מכובהלמישהו יש רעיון?אגב, בFF "הבעיה" לא קיימת, אבל לצערי המון אתרים שאני צריך בעבודה פשוט לא עובדים עם FF
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים java script ו java זה שני דברים שונים שלא קשורים אחד לשני ממש.מה הבעיה להשתמש ב ietab?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר אני לא מחפש אקמול למיגרנה, אני מחפש פתרוןמדובר במחשב של העבודה, עם שימוש יום יומי בהמון אתרים שפשוט לא יכולים לעבוד עם אקספלורר.אגב, הבעיה התחילה לאחר שדרוג לLOTUS NOTES 8 מגירסה 6.5
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים תשמע, יש לי גם (לא יאמון) מחשב בעבודה ויש לי צורך לעבוד עם הרבה ממשקי web שלא ממש מסתדרים עם gecko ומבחינתי IEtab היה התפרון האידיאלי ביותר כדי להמשיך להשתמש בדפדפן האהוב עלי גם בעבודה.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר זה לא רק עניין של אתרים שלא מסתדרים עם GECKO זה אתר (בודד) שמחייב ACTIVEX ("כספת" של CYBER ARK) ואתרים פנימיים של העבודה שפשוט עם דפדפן אחר מבקשים שם משתמש וסיסמה (האקספלורר מתממשק איכשהו עם הלוטוס ושם אין את הבעיה, גם לאחר ניקוי COOKIES והעברת COOKIES לא עוזרת) ואלו אתרים קריטיים (למשל זה שמזינים בו שעות עבודה ) אין לי בעיה לעבוד עם IETAB (למעשה, עוד לפני שהגיבו פה התקנתי) אבל זה לא פתרון מספק, אני צריך גם את האקספלורר לצערי, בסוג העבודה שלי יש הגבלות חמורות על המחשב, אפילו כזאת ברמה שFF אסור להתקין, בכל פעם שיש לי בעיה והIT מתחברים למחשב שלי הם קודם כל מסירים את הFF וGOOGLE TOOLBAR :-\ בקיצור, יש איזשהו חוסם POPUPים לא ברור, שהתחיל מרגע השדרוג ללוטוס גירסה 8.0.2, לא מופיע בADD ONS של הIE (וגם ביטול של זה המובנה בXP SP2 לא עוזר) והוא לא נובע מהאנטי וירוס/פיירוול שיש על המחשב. האם מישהו נתקל במין חוסם POPUPים מסתורי שכזה?
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר כןוגם את האופציה של reset internet settingsאגב, היום פעם ראשונה נתקלתי במצב שממש נתקעתי כשחיבור לאתר שמצריך popup לא עבד, גם לא עם ietab
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.