עבור לתוכן

האם GTX275 מספיק חזק בשביל להציג סרטים על מסכים &#14

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב מחשב חדש והמליצו לי על כרטיס מסך

Sparkle nVidia GeForce GTX275 896MB DUAL DVI HDMI

הכרטיס מיועד לעבוד עם מסך DELL 22" 2209WA (בהתחלה, יש מצב שהמסך ישודרג ל 24" בעוד מספר חודשים

לכל אלה שהולכים להמליץ לי על כרטיס מסך חלש יותר) ולשמש בעיקר להרצת משחקים כבדים,

אבל בנוסף הייתי רוצה לדעת אם הכרטיס מספיק חזק בשביל להציג סרטים באיכות טובה על מסכי 32"

אני מניח שהתשובה היא כן אבל אני מעדיף להיות בטוח לפני שאני קונה

פורסם

יעבוד חלק, גם 720P וגם 1080P.

פורסם

בשביל סרטים לא צריך כרטיס מסך חזק, מספיקה תמיכה בHD והוא יריץ כל סרט FHD בלי בעיה..

גם על 50" אין הבדל.. ההבדל הוא ברזולוציה. (1920X1080 לFULL HD ו1366X768 ל HD READY )

גם כרטיס 9600GT יספק יריץ סרטים, סתם דוגמה..

מה שכן בשביל משחקים כבדים אתה כן צריך 275GTX.

פורסם
  • מחבר

כן, בלי ספק אחת מהשאלות היותר מטומטמות שלי

תודה :)

פורסם

לפחות עכשיו אתה בטוח במה שחשבת זה גם טוב ;)

פורסם

סרטים - אין פה שום בעיה או שאלה...

בשביל סרטים לא צריך כרטיס מסך חזק, מספיקה תמיכה בHD והוא יריץ כל סרט FHD בלי בעיה..

גם על 50" אין הבדל.. ההבדל הוא ברזולוציה. (1920X1080 לFULL HD ו1366X768 ל HD READY )

גם כרטיס 9600GT יספק יריץ סרטים, סתם דוגמה..

מה שכן בשביל משחקים כבדים אתה כן צריך 275GTX.

למה לא טרחת לשאול מה הרזולוציה של המסך עליו הוא רוצה להריץ משחקים?

כי אם זה HDR, אז גם 4850 יעבוד מצויין עליו (מנסיון...) ואם זה FHD, אז כן, צריך משהו כמו 4890 או 275.

ואם אפשר להוסיף, 32" שישמש לסרטים ומשחקים - לא צריך יותר מHDR. כי FHD רק ייקר את העסק ולא יתרום כלום.

אני ממליץ לך על הטלויזיה שאני קניתי ממש לא מזמן (אחרי בדיקות רבות מאוד שהובילו אותי למסקנה אחת...) - Philips 32PFL5404.

אתה יכול להביא אותה ב-2900 שקל (כולל משלוח - 100שקל) באולסייל במכירה אישית (אם המכירה קיימת עדיין).

לטלויזיה הזאת יש צבעים יותר טובים ומהירות יותר גבוהה מכל SAMSUNG בטווח המחירים הזה... אפשר לציין שאתה גם יכול לחבר אליה דיסק און קיי ולנגן ממנו סרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים