פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר יש לי חלון, הפרספקס הוא בעובי של מ"מ אחד, זה מספיק? איך אני עושה את זה? יש לי דרמל, אני לא יודע להשתמש בו אבל יש לי...נ.ב: זה כנראה הנושא האחרון שאני פותח היום אז לא לדאוג לגבי הצפות. אני פשוט גולש באתרי מודינג וכל פעם עולה לי שאלה חדשה לראש
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים אתה אולי מתכוון סנטימטר אחד ? בכל מקרה אתה צריך לסמן לפני זה עם טוש מחיק על הפרספקט (אל תוריד תניילון שעליו) ואז עם ראש לחתיכה של פלסטיק של דרמל אתה חותך לאט ובדיוק את הפרספקט שזה יהיה מחוזק טוב ושיהיה מלמטה משטח שאפשר לעבוד עליו.
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר אני לא מדבר על זה, אני מדבר על חלון מרובע, שבצורה כלשהי ציירו עליו ככה שהציור בעצם מחוספס או משהו, לא יודע איךף אבל זה זוהר כשיש לד בקצה של הפרספקס
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר שיוף עם נייר זכוכית גס יעבוד?זה פרספקס 1-2 מ"מ ככה שחריטה עלולה לשבור אותו...
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים דווקא רעיון טוב לשייף עם נייר זכוכית, אם אתה תשייף בדייקנות ויפה, יכול לצאת לך אפקט יפה עם הנייר זכוכית כשהחריטה תיזהר..לא צריך לחרוט עמוק, העיקר שיהיו סימניי השיוף של הנייר..
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מכיוון שהפרספקס שלך דק , אני מציע לקנות מדבקה (חצי שקופה כזאת) שתיפייף לך את המארז .. 8)http://www.shatteredweb.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.