פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי ,אבל לפחות ניסיתי...טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mbלאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת)בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסךושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת outעדכנתי דרייברים ל 45.23ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיההורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזורעכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...)ולא מסך ריק כחול כמו בעבראניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא ליואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים...תודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים פסי התקלה זה גם מה שאני מקבל במצב AV כאשר הכרטיס מחובר לטלוויזיה אך לא הופעלה אפשרות המסך הכפול. האם חיבור החוטים תקין? מהמפצל שמתחבר לכריטיס מסך, דרך החוט אל הטלוויזיה האם ישנו עוד מעביר\מפצל\מתאם? אם לא מצאת את התשובה שלך נסה להשתמש קצת בחיפוש כאן מפני ששאלות דומות נשאלו וחלקן קיבלו תשובות. הנה ת'ראד עם בעיה דומה
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר לא מופיעה לי אפשרות למסך כפול צירפתי תמונה את החוט vivo שמחובר לכרטיס חיברתי עם הכבל עם הבננות הצהובות לכניסת וידאו בטלויזיההת'רד שנתת לי מאוד טוב, הבעיה שלא הגעתי עדיין לרמה הזו של הבעיה...
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים הנה תמונה של מחשב עם 4200 הדרייבר הוא 44.03 אבל הNVIEW היה צריך להיות גם אצלך. נסה להתקין את הWDM (דרייברים לVIVO, יש באתר של NVIDIA)
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר הורדתי והתקנתי את הדרייברים של WDM,הם זיהו לפחות 6 התקנים חדשים,אבל עדיין לא מופיע לי הNVIEW אני אנסה להוריד 44.03 אולי זה קשור..ותחת מוניטור מופיע רק P&P monitor
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים תקשיב גם לי יש את אותה בעיה אבל החלפת דריברים ל44.03 עוזרים מאוד מכוון שבחדשים אין NVIEW כאילו הNVIEW קיים אבל בצורה אחרת ומאוד מתוסבכת!
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר אכן החלפתי דרייבר ל 44.03והכל הופיע כמו בקסם...פתאום צץ לי ה NVIEW ושני מסכים...בדרייברים החדשים החליפו את NVIEW ל NVIEW 2 , זה לא אמור לשפר משהו ???בכל מקרה תודה לכולם , ^DarK-MinD^? , stingeR- וכל מי שניסה לעזורעכשיו אני הולך לראות את הסרט של פיגלט בטלויזיה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.