פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16Xולא על 8X.ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8Xתודה עידן[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר מדובר בלוח אם של אסוס M2A-MVPלוח אם עם שני סלוטים של PCI E אחד כחול ואחד שחור.בחוברת של הלוח מצוין שאם עובדים עם כרטיס אחד אז מומלץ בסלוט הכחול.דבר נוסף הוא שיש שני אופציות לבחירת המהירות , באחד המקס' הוא X16 מה שעשיתיובשני המקס' הוא X8גם לאחר ששיניתי עדין הוא מראה לי X8 במהירות ב תוכנות הניטור כפי שמצורף בקבצים.בנוסף למה ה CPUZ לא מראה את כל הנתונים של הכרטיס ראדון 4870 1 גיגה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר לא נכון בחוברת של אסוס מדגישים שאם יש כרטיס אחד יש לשים אותו בסלוט הכחול התחתון ולא בשחור העליון.בלי שום קשר התקנתי אותו על הסלוט השחור וזה עדין זיהה לי רק X8בחוברת הם טוענים שיש לשים כרטיס שנקרא MVP SWITCH בשביל מקסימום ביצועים בסלוט הפנוי משמע השחור .מאיפה מארגנים כרטיס כזה מישהו שמע או יודע ?
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אני לא יודע מה הולך בלוח שלך ובחוברת ההוראות, אבל בכל לוח שאני מכיר החריץ ה"ראשי" הוא העליון - ללא יוצא מן הכלל.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים ממה שרשום בחוברת של הלוח שלך הכרטיס הזה (mvp switch) אמור להיות כלול באביזרים של הלוח אם אז תבדוק אם יש לך את זה כי ממה שרשום בחוברת בלי זה הלוח לא יעבוד בX16מצאתי גם תמונה של איך זה נראהhttp://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2006/1873/a8rmvp_switchcards.jpg
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר תודה אחיאבל מאיפה לעזאזל אני משיג את ה MVP SWITCHאין לי אותו בערכה של הלוח אם יש מצב שזרקתי אותו ...אולי אני אבדוק אצל סקאי פי סי משם קניתי אותו..
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אין לי מושג לא ראיתי כזה דבר למכירה בארץ...באתרים בחו"ל אפשר לקנות... מוזר שאין לך את זה
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אני לא מבין למה ראש בקיר ? תחבר את הכרטיס לעליון למרות מה שכתוב בחוברת מקסימום תעבוד על X4\X8 - הכרטיס לא יישרף ושום דבר לא יקרה ואם זה לא יסדר את זה תעביר לתחתוןאני שונא כשאנשים מבקשים פה עזרה וכשנותנים להם פיתרון הם מתווכחים ולא מבצעים רוצה להתווכח ולחשוב שאתה מבין - אל תשאל פה
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים מחבר גבר תקרא מה שרשמתי ואל תתעצבן החיים יפים למה לקלקל אותם.אמרתי שניסיתי כבר בסלוט העליון לשים את הכרטיס והוא עובד על מצב של X8 בדרך שאתה הצעת.אין הבדל בין הסלוט העליון לתחתון ובגלל זה העברתי אותו לכחול כפי שמצוין במניואל של ASUS/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.