פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים ראיתי שאין דיון כזה והסרט כבר לא חדש אבל צפיתי בו רק היום טוב למעשה יש לי עוד 30 דקות בערך לסיים אותי ואני חייב להגיד משהו למרות הביקורות שירדו על הסרט זה סרט מאוד טוב נכון זה לא סרט עמוק במיוחד אבל האפקטים חזקים ויש הרבה פעולה לאורך הסרט די מזכיר לי סרטים כמו בלייד וריזידנט איוול רק שבמקרה הזה הכניסו את העניין של מלחמה ברובוטים ויצא ערבוב מאוד מוצלח מי שרוצה סרט אקשן אם הרבה אפקטים תלכו על זה מי שמחפש סרטים יותר עמוקים או סרטים כמו Terminator1-3 שיחפש במקום אחר
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים קרירין ,תבין היום זה באופנה להיות "מבקר" סרטים ,הכי קל להגיד שכל הסרטים הם חרא טהור ללא עומק .אבל אני אישית אוהב את כל סרטי ה"קיץ ,אקשן,אפקטים" ,וזה האמת היה הטוב מיבינהם השנה .עדיין ,אני מחכה לiron man הבאה .
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים מחבר אני חושב שזה סרט טוב מאוד גם אם אתה אוהב את הסרטים הקודמים נכון הסרט קיבל שינוי רציני ואין לו קשר עדוק אם הסרטים הקודמים אבל אני כן חושב שזה מהלך נכון במקרה הזה
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים ראיתי שאין דיון כזה והסרט כבר לא חדש אבל צפיתי בו רק היום טוב למעשה יש לי עוד 30 דקות בערך לסיים אותי [bאתה מפגר איך אתה כותב ביקורת על סרט שראית חצי ממנו?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר אני חולק על זה מאוד אהבתי גם את הסוף זה סרט אקשן מרובה אפקטים מהתחלה עד הסוף
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים למרות שהסרט אכן היה סרט טוב לסדנון סרטי הקיץ למיניהם עם אקשןקיוויתי דווקא לסרט שיסגור מעגל עם הסרט הראשון שמראים איך קונור שולח את קייל לעבר להגן על אמא שלו.אולי בסרט הבא :-\
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים אני יודע,אבל זה לא היה מובן שהוא קטן בתחילת הסרט...ומלפני שהוא הגיע לקרנים עד כמה שזכור לי, בגלל זה כשהלכתי לראות אותו קך קיוויתי שיהיה שהוא נשלח לעבר בסוף הסרט או סוף שמצביע על זה אבל כנראה השאירו את זה פתוח על מנת לאפשר אולי עוד סרט או 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.