פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים שלום, לפי מדריך מסויים שקראתי פעלתי כלהלן : 1. איפשרתי Remote Assistance 2. איפשרתי Remote Desktop הורדתי פיירוול בשני המחשבים, הכנסתי מספר IP מדוייק ואני מקבל את השדיאה הבאה : יש WIN 7 Enterprise מסחרי בשני המחשבים יש למישהו מושג מה יכול להיות לא בסדר ? תודה
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מחבר מחשב אחד מחובר לרשת האינטרנט דרך ראוטר, והמחשב השני הוא נייד שמחובר דרך אינטרנט סלולארי (מכשיר E51). כך נראות ההגדרות שלי :
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים יש סיכוי שאותו חיבור סלולרי לא מאפשר RDP כחלק מהסכם השירות?לאיזה כתובת אתה מנסה לגשת מהמחשב המתחבר?
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מחבר לכתובת IP של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר.לא נראה לי הגיוני שחסמו את השירות הזה. אני גולש בנייד לכל האתרים בלי שום בעייה.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים הגדרתה בראוטר לחיבור מרחוק ?http://helpdeskgeek.com/networking/configure-router-for-remote-desktop/ ואתה מנסה ליתחבר ל IP של ראוטר ?
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים RDP עובד בפורט 3389 כאשר HTTP בפורט 80 כך שהעניין הוא מאוד רלוונטי.כשאתה אומר ה"כתובת IP של המחשב" איפה בדיוק אתה בודק את הכתובת הזאת. להזכירך חיבור סלולרי עובר דרך NAT של הפסק הסלולארי קודם כל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.