עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם + זכרונות למטרת OC בכמה שפחות *פרטים בפנים*

Featured Replies

פורסם

למעבד שיש לך עכשיו

לא G31 לא P43 יגבילו אותך

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי שבתחילת הדיון אתה רוצה לחסוך. אם לא אכפת לך אז קח P43.

אישית* אני חושב שזה טיפשי כי אתה יכול למכור את הלוח+מעבד+זיכרון שלך ובתוספת קטנה לקנות נניח E6300+G31+2GB 800Mhz. תחשוב ששילוב כזה עולה 800 שקלים בערך ושלוח P43 עולה 400 שקלים. אני לא יודע אם תמכור את השילוש שיש לך כרגע ב-400 אבל אתה בהחלט יכול להתקרב לזה. בסה"כ השקעה טובה. (לצורך העניין אפשרי גם E5200 למען צמצום העלויות ב-100 שקלים נוספים)

אתה רוצה יד שנייה? קח יד שנייה, כל עוד שאתה יודע לבדוק שהמוצר תקין ושלא מרמים אותך (כן, אני יודע שאני לא כ"כ אופטימי בגישתי) אז לא תהיה שום בעיה.

* זה "אישית" על ה-P43. בנינו, אמרתי כבר ואומר שוב- חבל על הכסף, אתה לא תגיע רחוק וכמה שלא תגיע לא יתן לך תוספת ביצועים מורגשת.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אני מתחיל לחשוב שחבל באמת על הכסף... אולי אני לא יגע במערכת וזהו? או שאני ימרח משחה טרמית ויגמור עניין וככה הטמ' יחזרו ליהיות תקינות לא?

ואם כן אז אני פותר את הבעיה ב 35 שקל ונוסע לי לשלום עם עוד 775 שקל ביד שלא בוזבזו על משו שלא יתן לי תוספת ביצועים מורגשת...

המשחה באמת תעזור לי כ"כ למה אני מפחד לפתוח משחקים כי המעבד עומד לי על 75 מעלות... (אחרי פירוק גוף קירור ירדה לי מעלה ;))

ומשום מה המאוורר של ה 4850 מרעיש טיפה, אולי כי ניקיתי גם אותו קצת אז הוא נלחץ למטה והוא נוגע בגוף קירור? וגם הטמ' של הכרטיס עלתה לבקושי יורדת כשאני מגביר מהירות מאוורר... למה?

פורסם

תיראה אני יודע שאולי ההצעה שלי תישמע לך לא טוב אבל זאת הדרך היחידה שתוכל לקבל את מלוא הביצועים בכמה שפחות מחיר :xyxthumbs:

קודם כל לוח אם של אחד מי הפורם שמוכר בלוח של הפורם לוח של GA-P35-DS3L הוא מוכר אותו ב300 שקל ובסכום הזה תוכל לקבל רק G31 או P31 לדעתי זה משתלם http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12959/cat/26

בקשר לזיכרון הם גם של מישהו שמוכר אותם מי הפורם גם בלוח הזה הזיכרונות הם של TopRam הם 2X2GB של 800MHZ לדעתי יספקו לך OC מצויין המחיר שלהם 180 שקל לדעתי המחיר דיי טוב http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/13478/cat/28

אולי גם תוכל לדבר איתם והם יורידו לך כמה שקלים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב יד 2... אני חושב שאני יוותר על הקניה הזאת ויקנה רק משחה טרמית (שווה יל בכלל או שאין טעם?) ויגמור עניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים