עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם + זכרונות למטרת OC בכמה שפחות *פרטים בפנים*

Featured Replies

פורסם

צאיך לוח אם + זכרונות שלא יגבילו לי OC למעבד (E4500) בכמה שפחות

תקציב מק' 400 שקל עם חריגה של 50. אם אתם ממליצים לי ללכת על יד 2 תגידו ואם אפשר אז בפחות

תודה ויום טוב

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלוח שלך מגביל אותך? תוודא כי חבל לקנות סתם.

בכל אופן זה דיי פשוט למצוא לוח שיתאים לאוברקלוק למעבד שלך. השאלה היא מה עוד אתה דורש שיהיה בלוח?

פורסם
  • מחבר

כן הלוח אם שלי לא מאפשר לי להעלות מתחים (MSI MS-7267) אם הוא מוכר למישו ואני טועה שירגיש חופשי להגיד... אני צריך מהלוח שיהיה טוב ל OC שיוכל להכיל עד איזה 4 GB כי שלי יכול אני חושב עד 2... וחיבורים לכוננים (חיבורים אדומים אני לא יודע איך זה נקראה...) לא מבין בזה ואין לי כח לברר אני מת מעייפות... אם מישו יכול להקל עלי אני ישמח כי אני לא יודע מאיפה לברר ??? ???

פורסם

אז קנה לוח G31. הדרישות שלך הן מאוד מינימליות.

פורסם
  • מחבר

חשבתי עליו אבל אני לא יודע מה הוא מאפשר לי...

מה הוא מאפשר לי לעשות ובנוסף מה היתרונות שלו על פני מה שיש לי (MSI MS-7267) חוץ מ OC אם בכלל...

ואני צריך לוח אם + זכרונות (ואם נכנס בתקציב אז גם מארז...), אני צריך שילוב טוב ל OC חזק

פורסם

אתה משתמש בכרטיס המסך המובנה?

בכל אופן ה-G31 זה לא בידיוק ערכת שבבים בשביל אוברקלוק אבל העניין הוא שהמעבד שלך עובד בבאס של 800Mhz עם מכפלה 11, לכן לא יהיה לך קשה עם G31 ואפילו לא יגביל אותך.

בתמונה הגדולה- לוחות G31 מאוד דומים במאפיינים שלהם ללוח שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא אני משתמש ב 4850 ודבר שני אני יהיה ברור :

אם אפשר לקבל הבדלים בין G31 לבין MS7267 וחוות דעת למה כן להשקיע בו אני אשמח מאוד.

דבר שני מה עם כל שאר הדברים ששאלתי? אם אקבל מענה אני יודה לכן מאוד.

תודה על הזמן וההשקעה ולילה טוב :sleep:

פורסם

דגם הלוח שלך הוא 945GM3-F ?

אגב- שאלת מהם ההבדלים ואז אמרת "מה עם שאר הדברים ששאלתי". עיינתי למעלה ואתה שאלת מהם ההבדלים, לא שאלת שום דבר מלבד זאת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי בוא נעשה סדר...

945GM3-F = MS-7267?

כי לי רשום ש MS-7267 זה הלוח שלי בכמה תוכנות...

דבר שני בוא נעשה את זה קל, מה ההבדלים בין הלוח שהוצע לי לבין מה שיש לי??

ודר"א כן שאלתי...

תקציב מק' 400 שקל עם חריגה של 50. אם אתם ממליצים לי ללכת על יד 2 תגידו ואם אפשר אז בפחות

טוב נו זה לא ממש שאלה יותר בקשה אבל זרמו...

פורסם

אל תדחוף אותי לענות על השאלות שלך אם אתה לא עונה על השאלות שלי

דגם הלוח שלך הוא 945GM3-F ?

בלוחות MSI זה רשום על הלוח. ה-MS-XXXX הוא קוד של MSI אבל יש גם דגם ספציפי לכל לוח. מחיפוש באתר שלהם לקוד שהבאת מתקבלות מספר תוצאות. מחיפוש בגוגל מתקבל קישור לדף מוצר באתר שלהם שכלל אינו פועל. אז תעזור לי לעזור לך ותברר מה דגם הלוח שלך. אם יש לך את החוברת של הלוח אז דגם הלוח אמור להיות רשום גם שם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לא דחפתי אף אחד לענות על שום דבר, אי הבנה קטנה מאוד שהרי לא ידעתי את מה שאמרת עכשיו...

צודק בדקתי בספר של הלוח וכתוב 945GCM5 V2... מה יודעים על הלוח אם הזה ובנוסף מה ההבדלים בין הלוח שהוצע לי לבין מה שיש לי??

וגם :

אני יודע שחפרתי עם הציטוט הזה פשוט אני רוצה לדעת.

תודה ויום טוב

פורסם

טוב עדיין לא מצאתי את הלוח המדויק:

http://www.msi.com/index.php?func=searchresult&keywords=945GCM

אבל קיבלתי הערכה שמאוד קרובה למציאות.

ה-G31 דיי זהה ללוח שלך פרט לעובדה שה-G31 יכול לעבוד בבאסים גבוהים יותר ויש לו פונקציות לכך אשר מהן אתה יכול להתרשם בביקורות הבאות:

http://www.goldfries.com/hardware-reviews/gigabyte-g31m-es2l-motherboard-review/

http://www.3dnews.ru/motherboard/abit_i_g31_foxconn_g31mg_s/index3.htm

אגב- אתה בטוח שאתה מעוניין בשדרוג הלוח? אוברקלוק למעבד הזה לא ישפר לך את הביצועים לרמה כזו שזה יהיה ממש שווה את זה.

פורסם

עדיף לדעתי לא ללכת על G31 זול

בגלל שהם די מוגבלים באפשרויות OC בביוס (לMSI שלי אין אפשרות להעלות מתח) ורובם מגיעים עם שני סלוטים של ראם שזה גם די מגביל

שדרוגים בעתיד

לדעתי כדאי לך להשקיע עוד טיפה לP43 או ללכת על יד שניה של P35\965P\975X

פורסם

איך זה בידיוק הגיוני? אתה אומר שנפלת על לוח עם אפשרויות מצומצמות באוברקלוק והמסקנה היא שלא כדאי ללכת על לוח שיש לו יותר אפשרויות והוא עדיף לאוברקלוק? למכנה המשותף שנקרא G31 אין משמעות כאן. ההכללה הזו לא מוצדקת כי במידה ומתקבלת החלטה לקחת לוח G31 אז מן הסתם שלא יעלה בחשבון להמליץ על לוח אשר אינו ידוע אם הוא בעל אפשרויות כאלו או מן הסתם על לוח אשר ידוע שאין לו אפשרויות כאלו.

זיכרון: למה שהוא יוגבל? במידה והוא ירצה לשדרג אז 2 סלוטים מספיקים ל-4GB שמספיקים לרוב השימושים כיום ובהרבה מקרים גם מעבר לכך. 4GB הם המלצה למשתמשים במערכת ויסטה שכן היא מערכת שמשתמשת בקצת יותר זיכרון (וזה גם לא נורא כי גם SuperFetch מעורב). לשימושים ממוצעים ובחלק גדול מהמקרים של מעבר לכך - לא צריך יותר מזה.

עריכה:

להזכירך שלא מדובר באוברקלוק למעבד שהבאס הפותח שלו הוא 1333Mhz אלא בסה"כ 800Mhz. בלוח שלו באס של 1066Mhz נחשב למותרות ואין לו אפשרות לשנות את המתחים (כך הוא אומר). לוחות G31 (לפי ניסיונך לא כולם, אבל אם אחד מהם כזה אז זה מספיק) פותרים את הבעיות הללו ומספקות לו מענה במחיר זול. P43 מספק FSB של 400Mhz וזה אוברקיל למעבד הזה. בהפרש המחיר הוא יכול להוסיף זיכרון או לקנות קירור חזק יותר שיתרום לאוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי דבר ראשון אני מודה באמת על העזרה שלכם ועל התמיכה והמאמץ שאתה משקיעים פה.

דבר שני הוצע לי לוח 965P יד 2 אני רק לא יודע עדיין מחיר... שווה לי לקנות לוח יד 2? והאם הוא יתאים לדרישותיי? והאם אני יצטרך להחליף זכרונות בשביל OC טוב? כי שלי 667MHZ... ובסיכום קל לדבריך NIKE האם שווה לי לקנות G31 או 965P יד שניה שהרי G31 דומה ללוח שלי מה שאני לא יודע אם מומלץ...

ולמה זה משנה ל OC שהבאס שלי הוא 800 ולא 1333? ותגידGILOMAN אתה מכרת את הלוח הזה לא? (965P)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים