פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים הסיפור הזה משעשע באיזשהו אופן מוזר ( אני צריך פסיכיאטר ? ) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771737,00.html
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים הוא משוגע, יש דרכים אחרות לפתור דברים כאלהאבל לפעמים שאני מוריד את הכלב שלי לטיול יש את הילדים האלה שרואים אותו ואז מתחילים לצרוח ולהשתולל והכלב שלי בכלל לא התקרב אליהם ולא נבח אליהם, כאלה אני שונא
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים לא יכול, יכניסו אותי לכלא יום יומיים... לא יכלאו אותך לשנים חחח תנסה מה אכפת לך,אולי יעזור [= לא מבין אבל למה הוא היה צריך לסטור לה, יש כל כך הרבה דרכים להשתיק ילדים קטנים...
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים לא מבין אבל למה הוא היה צריך לסטור לה, יש כל כך הרבה דרכים להשתיק ילדים קטנים... למה? כי הוא אידיוט.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים בגלל שלא מורידים להם כאפות כשהם קטנים, הם גדלים להיות עבריינים... (אחת ניצלה)
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים ^אתה אידיוט.הבחור מהסיפור צריך להיכנס לכלא.אתה מחליט החלטות בלי לדעת שמץ על המקרה, כבר גזרת את דינו של הבן אדם... אתה לא יותר מהעדר שהתקשורת מנסה להאכיל עם הספינים שלהם ואתה קורה לי אידיוט?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אתה אידיוט כי אתה חושב שלבכי של ילדה קטנה שלא בהכרח מבינה את המהות והתכלית של הבכי שלה יש קשר ולו הקלוש ביותר לעבריינות בגיל מבוגר, הוא צריך להיכנס לכלא כי הוא הרים יד על ילדה קטנה שלא נמצאת תחת חסותו.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים עדיף שהביא לי כפאה כי אם הוא היה מביא לה איזו סוכריה כדי להשתיק אותה הוא היה נכנס לכלא ליותר זמן :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.