עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמה זולה, קומפקטית במיוחד.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה למצלמה חדשה.

הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא הגודל הפיזי שלה- אני מחפש מצלמה קטנה וקלה מאוד, כזו שאפשר יהיה לקחת בכיס בלי שתעיק יתר על המידה.

עוד דברים הכרחיים:

מסך גדול יחסית (2.5 אינץ ומעלה)

זמן תגובה מהיר - המצלמה הישנה שלי אילצה אותי להמתין שניות ארוכות בין תמונה לתמונה בצילום עם פלאש -זה דבר בלתי נסבל מבחינתי, ולכן הדרישה היא למצלמה עם זה תגובה מהיר מאוד, גם בצילום לילי עם פלאש.

אמינות - לא מעוניין להתחיל לרוץ למעבדת תיקונים כל חודש. חשוב מאוד שהמצלמה תיהיה אמינה ושתוכל לספוג זעזועים ומכות קלות בלי למות.

התקציב די נמוך: עד 800 ש"ח. מקווה שקיים בשוק משהו שיענה על הדרישות שלי בתקציב הנ"ל.

תודה מראש (:

פורסם

כל מצלמה תדרוש ממך מס' שניות בין חשיפה לחשיפה עם פלאש. גם עם ה-DSLR שלי עם סוללת ליתיום גדולה וחזקה לוקח בין 2 ל-4 שניות בין תמונה לתמונה עם הפלאש הפנימי (בהתאם לעוצמה הנדרשת). רוצה לצלם בקצב מהיר (וגם לקבלת תוצאות טובות יותר), תשתדל לצמצם את השימוש בפלאש.

מצלמה וותיקה (שממש לא נס ליחה) שניתן למצוא פה ושם היא הפוג'י F100FD, היא קטנה (אבל לא אולטרא-קומפקטית), איכות תמונה מעולה ומאפשרת לצמצם את השימוש בפלאש בזכות יכולת לצלם ב-ISO גבוה יחסית מבלי לאבד יותר מדי איכות. האמינות ככל הנראה טובה מאוד והמסך סביר בהחלט (2.7 אינץ'), הבעיה - חריגה של 200 ש"ח מהתקציב (ועדיין ב-970 ש"ח זאת מציאה רצינית).

מצלמות "דקות" אחרות עד 1000 ש"ח פשוט לא מתקרבות לקרסוליה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אשקול אותה, אך נראה לי שזה קצת יקר בשבילי.

מה אתם יודעים לספר על הNikon S220? מומלצת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים