עבור לתוכן

שאלה !! האם יש כרטיס מסך מומלץ למשחקים ע"ג מסך LCD FULL HD 42 אינץ ?

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לשחק במשחקי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ?

אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ?

אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה

פורסם

כל כרטיס שיש בו גיגה זכרון והוא אחד מהדגמים הבאים

4890, 4870 בOC, והגרסה היקרה יותר 4870X2

זה מהצד של ATI מהצד של nVIDA יש לך את אלו

GTX 280,gtx 285, gtx275 overclocked , וכמובן הגרסה היקרה GTX 295 שזה כפול ליבה כמו ה- 4870X2

הכי חשוב שבכולם יהיה מינימום 1GB זיכרון

ושבמחשב יהיה מינימום 4 גיגה ראם

פורסם

תקפיד גם על כרטיס עם יציאת HDMI

(אם תרצה את הסאונד מהטלווזיה אז שלא יהיה כרטיס שיש בו רק DVI ומתאם ל HDMI)

פורסם

רק הכרטיסים של ATI יכולים להעביר סאונד ביחד עם התמונה בHDMI

וגם אז צריך להגדיר שהסרטים והמשחקים יפעלו דרך כרטיס הקול 7.1 שיש בכרטיסי ATI

אם אתה בוחר ב NVIDA אז תוכל לקנות רק עם DVI כי לקול צריך להעביר כבל בנפרד מהיציאת קול בלוח אם לטליויזיה

פורסם

תקפיד גם על כרטיס עם יציאת HDMI

(אם תרצה את הסאונד מהטלווזיה אז שלא יהיה כרטיס שיש בו רק DVI ומתאם ל HDMI)

מה מתלהבים מיציאת HDMI בכרטיס?

DVI ו HDMI זה אותו טכנולוגיה, זה אותו דבר רק צורת מחבר שונה (+ אודיו ב HDMI)

והיום בכל חור אפשר לקנות מתאם DVI ל HDMI ב 10-15 ש"ח או כבל כזה ב 40-50 ש"ח

פורסם

אני משחק באותם משחקים כמוך בדיוק על מחשב עם 4670 ו0.5GB זכרון בFHD ללא בעיות מיוחדות.

קח בחשבון שמה שאני מציין זה המינימום ומומלץ ללכת על יותר, כל הוספה של איכות תמונה למשחקים גוררת קפיצות פה ושם (בדר"כ לא משמעותיות) כך שפחות מזה זה בטח יהיה כבר בלתי נסבל.

פורסם

מה מתלהבים מיציאת HDMI בכרטיס?

DVI ו HDMI זה אותו טכנולוגיה, זה אותו דבר רק צורת מחבר שונה (+ אודיו ב HDMI)

והיום בכל חור אפשר לקנות מתאם DVI ל HDMI ב 10-15 ש"ח או כבל כזה ב 40-50 ש"ח

מה אתה מתרעם ?! מתאם DVI לHDMI לא נותן לך פתרון לסאונד, הבחור שואל לגבי לשחק על הטלווזיה ואני מניח שהוא רוצה גם סאונג מהטלווזיה. זה ממש לא נח להעביר 2 כבלים אל הטלווזיה והמון הטלווזיות לא תומכות בקבלת אות וידאו ב HDMI וסאונד ממקור אחר. בטח ובטח אם הסאונד שלו יוצא בכבל אופטי

אז תקרא את מה ששאלו ותחשוב טיפה לפני שאתה קופץ ומקשקש על מתאמים ועוד שטוית. חוץ מזה, זה די מטופש לקנות כ.מסך עם מסך ואז לקנות עוד מתאם כשאפשר לקנות ישר כ.מסך עם על מה שצריך, אם היה מחפש מכונית והיה אפשר להשיג הגה בכל מקום ב 10 ש"ח זה עדיין לא אומר שהגיוני לקנות מכונית בלי הגה

פורסם

מה אתה מתרעם ?! מתאם DVI לHDMI לא נותן לך פתרון לסאונד, הבחור שואל לגבי לשחק על הטלווזיה ואני מניח שהוא רוצה גם סאונג מהטלווזיה. זה ממש לא נח להעביר 2 כבלים אל הטלווזיה והמון הטלווזיות לא תומכות בקבלת אות וידאו ב HDMI וסאונד ממקור אחר. בטח ובטח אם הסאונד שלו יוצא בכבל אופטי

אז תקרא את מה ששאלו ותחשוב טיפה לפני שאתה קופץ ומקשקש על מתאמים ועוד שטוית. חוץ מזה, זה די מטופש לקנות כ.מסך עם מסך ואז לקנות עוד מתאם כשאפשר לקנות ישר כ.מסך עם על מה שצריך, אם היה מחפש מכונית והיה אפשר להשיג הגה בכל מקום ב 10 ש"ח זה עדיין לא אומר שהגיוני לקנות מכונית בלי הגה

אני לא מכיר את הנושא לעומק, אבל ההיגיון שלי אומר: איך זה שיש כ"מ של ATI שתומכים בהוצאת סאונד אבל יש להם רק יציאת DVI, מה אתה אומר על זה?

פורסם

אני לא מכיר את הנושא לעומק, אבל ההיגיון שלי אומר: איך זה שיש כ"מ של ATI שתומכים בהוצאת סאונד אבל יש להם רק יציאת DVI, מה אתה אומר על זה?

אני אשמח לנסות להסביר אם תתן לי דגם של כ"מ כזה

אגב,

מתנצל על הניסוח הקלוקל של ההודעה הקודמת שלי..

פורסם

אני אשמח לנסות להסביר אם תתן לי דגם של כ"מ כזה

אאל"ט ה-4850 למיניהם תומכים בסאונד מובנה ואין להם יציאת HDMI ישירה.

פורסם

הכרטיסים של ATI מגיעים עם כ.קול עליהם, הכ.קול יודע להוציא את הקול אל ה HDMI DONGLE של ATI שמצורף לחבילות שלהם, הוא עושה זאת בין האות של הוידאו.

זה טריק די מוצלח וחביב אבל יש לציין שזה לא יעבוד אם מישהו ידלג על השימוש בדונגל שלהם וישתמש בדונגל רגיל שקנה ב 10-30 ש"ח. זה גם לא יעבוד עם מישהו ינסה לחבר כבל DVI-HDMI. כשאני אומר לא יעבוד אני מדבר רק על הסאונד

אם תרצה להתעמק מעט מצאתי הסבר די נחמד פה:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1080627

פורסם

הכרטיסים של ATI מגיעים עם כ.קול עליהם, הכ.קול יודע להוציא את הקול אל ה HDMI DONGLE של ATI שמצורף לחבילות שלהם, הוא עושה זאת בין האות של הוידאו.

זה טריק די מוצלח וחביב אבל יש לציין שזה לא יעבוד אם מישהו ידלג על השימוש בדונגל שלהם וישתמש בדונגל רגיל שקנה ב 10-30 ש"ח. זה גם לא יעבוד עם מישהו ינסה לחבר כבל DVI-HDMI. כשאני אומר לא יעבוד אני מדבר רק על הסאונד

אם תרצה להתעמק מעט מצאתי הסבר די נחמד פה:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1080627

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות

הזכרת שה "דונגל" שלהם מעביר אות אודיו בין האות של הוידאו, אם לא ידעת זה הדרך שבה HDMI עובד, בכבל HDMI אין כבל וידאו וכבל אודיו, הוא מעביר הכל באותו כבל, הפעולה היא אות וידאו ואז אות אודיו, אות וידאו ואות אודיו וחוזר חלילה

DVI ו HDMI זה אותו טכנולוגיה, זה אות דיגיטלי, הדבר היחידי שמבדיל בינהם זה צורת המחבר, שכן מכשיר כמו טלויזיה בעל כניסת HDMI יכול לקבל ולפענח את אותות האודיו בכבל

לדונגל אין שום צד בעניין מלבד לשנות את צורת המחבר

מה שעושה את העבודה של לפענח את האודיו זה בעצם המכשיר שמקבל את התוכן, כמו טלויזיה

יש לי 4850 וכבל שקניתי DVI 2 HDMI, הכבל מחובר ב DVI בכרטיס ולטלויזיה ב HDMI ונחש מה? האודיו עובד אז.. תבדוק לפני שאתה מדבר

עריכה:

דרך אגב

אחרי קריאה מעמיקה בפוסט שהבאת, הכותב של "המאמר" הזה אומר שזה רק התאוריה שלו והוא אף פעם לא ניסה להוכיח אותה

ואחר כך אנשים כותבים שם שהם מצליחים להעביר אודיו בכרטיסים עם DVI 2 HDMI בלי דונגל..

פורסם

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות

הזכרת שה "דונגל" שלהם מעביר אות אודיו בין האות של הוידאו, אם לא ידעת זה הדרך שבה HDMI עובד, בכבל HDMI אין כבל וידאו וכבל אודיו, הוא מעביר הכל באותו כבל, הפעולה היא אות וידאו ואז אות אודיו, אות וידאו ואות אודיו וחוזר חלילה

DVI ו HDMI זה אותו טכנולוגיה, זה אות דיגיטלי, הדבר היחידי שמבדיל בינהם זה צורת המחבר, שכן מכשיר כמו טלויזיה בעל כניסת HDMI יכול לקבל ולפענח את אותות האודיו בכבל

לדונגל אין שום צד בעניין מלבד לשנות את צורת המחבר

מה שעושה את העבודה של לפענח את האודיו זה בעצם המכשיר שמקבל את התוכן, כמו טלויזיה

יש לי 4850 וכבל שקניתי DVI 2 HDMI, הכבל מחובר ב DVI בכרטיס ולטלויזיה ב HDMI ונחש מה? האודיו עובד אז.. תבדוק לפני שאתה מדבר

עריכה:

דרך אגב

אחרי קריאה מעמיקה בפוסט שהבאת, הכותב של "המאמר" הזה אומר שזה רק התאוריה שלו והוא אף פעם לא ניסה להוכיח אותה

ואחר כך אנשים כותבים שם שהם מצליחים להעביר אודיו בכרטיסים עם DVI 2 HDMI בלי דונגל..

לגבי ATI , אני טעיתי ואתה צודק,לא בקיא במה קורה בכרטיסי מסך של ATI ולא התעמקתי מעבר לפוסט שנתקלתי בו אחרי חצי חיפוש בגוגל

לגבי זה ש DVI ו HDMI זה אותו הדבר חוץ מצורה... זו הפשטה של המצב. DVI הוא סטנדרט להעברת וידאו ואינו כולל איזכור של אודיו, ובין השאר התקן גם כולל בתוכו אפשרות להעביר וידאו באופן אנלוגי ועוד כל מיני דברים שממש לא קשורים ל HDMI. זה נכון אותו הוידאו של DVI-D תואם לחלוטין לאות הוידאו של HDMI.

מה ש ATI עושים זה פשוט HDMI via a DVI plug.

(יש עוד כמה הבדלים ושטיות לגבי קידוד HDCP)

בכל אופן, לגבי הדונגל אכן דיברתי שטויות

פורסם

לגבי ATI , אני טעיתי ואתה צודק,לא בקיא במה קורה בכרטיסי מסך של ATI ולא התעמקתי מעבר לפוסט שנתקלתי בו אחרי חצי חיפוש בגוגל

לגבי זה ש DVI ו HDMI זה אותו הדבר חוץ מצורה... זו הפשטה של המצב. DVI הוא סטנדרט להעברת וידאו ואינו כולל איזכור של אודיו, ובין השאר התקן גם כולל בתוכו אפשרות להעביר וידאו באופן אנלוגי ועוד כל מיני דברים שממש לא קשורים ל HDMI. זה נכון אותו הוידאו של DVI-D תואם לחלוטין לאות הוידאו של HDMI.

מה ש ATI עושים זה פשוט HDMI via a DVI plug.

(יש עוד כמה הבדלים ושטיות לגבי קידוד HDCP)

בכל אופן, לגבי הדונגל אכן דיברתי שטויות

אחי, DVI ו HDMI עובדים באותו צורה, הם מעבירים אות דיגיטלי (0,1), מה שנותן לך גם לשמוע סאונד דרך הכבל זה בעצם המכשיר המקבל כמו טלויזיה

כניסת HDMI בטלויזיה יודעת לפענח בנוסף לוידאו גם אותות סאונד, כניסת DVI בטלויזיה לעומת זאת, מתוכננת לפענח וידאו בלבד

פורסם

אחי, DVI ו HDMI עובדים באותו צורה, הם מעבירים אות דיגיטלי (0,1), מה שנותן לך גם לשמוע סאונד דרך הכבל זה בעצם המכשיר המקבל כמו טלויזיה

כניסת HDMI בטלויזיה יודעת לפענח בנוסף לוידאו גם אותות סאונד, כניסת DVI בטלויזיה לעומת זאת, מתוכננת לפענח וידאו בלבד

לא אמרנו דברים שונים אחד מהשני, יש פסקה בוויקפדיה שמסכמת היטב את העניין: http://en.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface#Compatibility_with_DVI

בכל אופן, סטינו לגמרי מהנושא, אני עדיין אומר שמי שקונה כ.מסך כדי להתחבר לטלווזיה שיקנה כ.מסך עם HDMI עליו. אתה לא רוצה ליפול על כרטיס של NVIDIA שלא תומך בהוצאת סאונד מה DVI (וכמה מהכרטיסים שלהם תומכים בזה?)

קניה ושימוש במתאמים זה ניג'וז, שלא לדבר על זה שאם יש תקלה אתה אח"כ לא יכול לבודד אם התקלה במתאם או בכבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים