עבור לתוכן

התחדשתי בלנובו SL400, אומנם יש בעיה עם המצלמה המובנית?

Featured Replies

פורסם

קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. :)

הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד.

הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה.

אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה].

האם תוכלו לעזור לי בזה?

פורסם

למיטב ידיעתי, אתה צריך להפעיל את המצלמה דרך תוכנת הבקרה שלה לפני שאפשר להשתמש בה בתוכנות צד שלישי. זה לא שהיא פועלת כל הזמן.

פורסם

מחשב נייד לרוב נמכר עם מערכת ההפעלה וכל הדרייברים כבר מותקנים עליו.

פורסם
  • מחבר

מחשב נייד לרוב נמכר עם מערכת ההפעלה וכל הדרייברים כבר מותקנים עליו.

היי! תודה תודה לך. עובד יופי בג'ימייל ובמסנג'ר.

אם כי, עוד שאלה קטנה, אפשר להפעיל אותה ולצלם שוטים? ז"א, לא דרך תוכנה מסויימת, פשוט לצלם תמונה כמו מצלמה רגילה.

אני בורה בעניין, אני מודה. (:

פורסם

עוד שאלה קטנה, אפשר להפעיל אותה ולצלם שוטים? ז"א, לא דרך תוכנה מסויימת, פשוט לצלם תמונה כמו מצלמה רגילה.

תוכנת לכידה פשוטה כמו amcap תעשה את העבודה

רק אני רואה כאן בעייה? ::)

שיר, התשובה היא לא - מצלמה דיגיטלית רגילה מכילה מיקרו מעבד ומסוגלת לפעול עצמאית. מצלמה המיועדת לשימוש רק עם מחשב (אפילו אם לא מדובר במצלמה מובנית אלא כזו שמתחברת בUSB) אינה כוללת יכולות שכאלה בפני עצמה כי הן לא נדרשות - אפשר הרי להשתמש במחשב עצמו לשם כך. אי לכך ובהתאם לזאת, גם לא סביר שתמצאי על המחשב שלך איזשהו כפתור שכתוב עליו "צלם" - שוב, כי המצלמה לא יכולה ולא מיועדת לעבוד בלי המחשב והתוכנה הרלוונטית.

עם כל זאת, אני בטוח שבתוכנה שהגיעה עם המחשב יש אפשרות לצלם סטילס בלחיצת כפתור (לא כפתור פיזי מן הסתם), וייתכן שאפשר להגדיר קיצור מקלדת לכפתור זה דרך אותה התוכנה - אך עדיין התוכנה צריכה לפעול באותו רגע.

פורסם

עגבניה, בנדורה אותו הדבר :P

זה נראה לי די מובן מאליו שחיישן CMOS לא יכול לצלם בפני עצמו, חייב אפליקציה כלשהי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים