עבור לתוכן

מישו מכיר שTWIN TURBO לא ניתן להדבקה חוזרת על 4870?

Featured Replies

פורסם

הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף.

לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?

פורסם

אתה מדבר על מדבקה תרמית דו צדדית?

מנסיון עם גוף של AC, אפשר היה להסיר את הסינקים כך שהמדבקות יצאו שלמות והדבק שלהם עדיין היה חזק מספיק בשביל שימוש שני.

אם המדבקות נהרסו בצורה כזו או אחרת אתה יכול לגרד ולנקות היטב עם אלכוהול ולקנות מדבקות חדשות.

פורסם
  • מחבר

הבחור בחנות טוען שאפילו עם אלכוהול וגירוד זה לא עוזר..

מעצבן ביותר העניין הזה

פורסם

כל כרטיס והמקרה שלו, יכול להיות שהמדבקות הטרמיות התנהגו בכרטיס שלך שונה מאשר בכרטיסים אחרים... בכל מקרה.. אתה בקלות יכול למצוא בהרבה מאוד חנויות מחשבים(אני קניתי בRSM) פדים טרמיים למיניהם.

או פשוט למרוח על הסינקים MX2 ולקוות שזה ידבק מהחום(זה מה שאני עושה בדרך כלל וזה עובד)

פורסם
  • מחבר

שוב, זה לא זה-זה העניין שאתה לא יכול לגרד את השאריות מהמדבקות הטרמיות ולכן אין טעם למרוח איזה משחה נוספת או לשים מדבקה אחרת ביחד עם הליכלוך.

פורסם

בטח שאפשר.

בשביל מה אתה משתולל? קח את הקירור ותעשה זאת בעצמך.

ואם מתעצלים אז אפשר לקנות סינקים לזיכרונות מאיביי, זה ממש זול ואני לא חושב שזה פחות טוב בצורה משמעותית.

פורסם

הסינקים של הTWIN TURBO מסריחים בצורה מטורפת , קשה להדביק אותם בטירוף בגלל שהם נופלים כל שניה , אני הדברתי עם צ'ילינג פקטור של טרמלריט , אני מניח שכל משחה תעשה את העבודה .

פורסם
  • מחבר

ממש לא רוצה לשים את הידיים השמאליות שלי על הכרטיס הזה אחרי שדפקתי את ה 1900 הקודם.

נראה כבר מה יהיה, אני מעדיף אפילו לשפוך עוד כסף מאשר להישאר עם הקירור הרועש שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים