עבור לתוכן

ספין ממוסחר ושמו שפעת החזירים

Featured Replies

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין ספק שעם ישרואל* הוא עם היסטרי . [ :errrr:]

:biggrimjackbox:

ולא רק בנושא (שפעת) החזירים ;)

פורסם

ספין או לא ספין, מה שבטוח שההיסטריה סביב הנושא פשוט דפקה לאנשים את המוח:

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3771503,00.html

לגמרי. שיתבע לאגד ת'צורה ועל הדרך גם את אותה פוסטמה שכמעט גרמה ללינץ' בנער בן 17. פשוט כלבה מטומטמת. אני הייתי משתעל עליה דווקא כל הנסיעה.

פורסם

סתם שאלה מאחד שלא כל כך מבין בביולוגיה ודברים כאלה

אין דרך שהאדם יכול להסיר מהעולם את הקיום של הדברים שהאלה שנקראים נגיפים?

מה יהיה? כל פעם שמישהו קצת חלש ואחד מהזבלים האלה נכנס לו בנשימה אז הוא יהיה חולה?

פורסם
אין דרך שהאדם יכול להסיר מהעולם את הקיום של הדברים שהאלה שנקראים נגיפים?

:funnypost:

"THEY FIGHTING ON THAT AROUND THE CLOCK"

:hat:

פורסם

כאילו, אם נגיד בני האדם היו רוצים להכחיד זן של חיה אז זה די פשוט היו מאתרים את כל החיות מהזן הזה והורגים אותן

אבל מה במקרה של דברים מזעריים שהם בגודל של התאים שלנו?

פורסם

אתה לא יכול אפילו לסמלץ את ההשפעה על המערכת האקולוגית שלנו אם תכחיד זן בסיסי

פורסם

עד כדי כך? אבל במה הוירוסים האלה תורמים חוץ מבלדפוק את הצורה של גופים של יצורים שונים?

פורסם

הם מחזקים מערכות חיסוניות של יצורים המצלחים להתמודד איתם, בוררים את החלשים מהחזקים וכו' לא יודע בדיוק איפה הם עומדים במארג המזון אבל אל תזלזל באף יצור חי, כולם חשובים באותה מידה

פורסם

אתה מדבר על natural selection? הדבר הזה אקטואלי בכלל? כי בפעם האחרונה שבדקתי אם תנסה לפגוע במישהו חלש יותר תבוא המשטרה ותזרוק אותך לכלא

אתה מבין על מה אני מדבר, שהאנושות היום (אלה שמנהלים את הפלנטה) תומכים בשיוון

ומתי שמישהו חולה במחלה כל שהיא, במקום שכל בני האדם מסביב יתנו לגוף שלו להיאבק בנגיף כדי לראות אם הוא ישרוד ויתחסן, הם רצים להביא לו תרופות ומתערבים בתהליך

אני פשוט אומר להשמיד את הנגיפים המעפנים האלה

פורסם

שכחת שיש עוד הרבה מינים וזנים על הפלנטה חוץ מאיתנו...

פורסם

יופי אז בגלל מבחני ההישרדות המטומטמים של הטבע אני צריך להתמודד עם נגיף מטומטם שיש לו 8000 תחפושות?

רק מהפעם האחרונה שחטפתי שפעת נפגע לי הקול ובגלל זה היתה לי בעיה מבצעית בשמירה ועד היום הקול שלי לא יציב (השיעול המטורף גרם לקרעים בצוואר)

פורסם

קודם כל, נכון להיום לבן אדם אין תרופה נגד נגיפים (בניגוד לחיידקים - אם שמעת פעם על המושג אנטיביוטיקה), וזה מאלף ואחד גורמים שונים, בין היתר העובדה שנגיף יכול לעבור 1001 מוטציות ככה שמה שהיה טוב לפני המוטציה לא יהיה יעיל אחרי. אם תמצא תרופה "אנטיוירלית" כללית, אתה תהיה איש מאוד מאוד מאוד עשיר.

דבר שני, נכון להיות בני אדם הם לא דוגמה לשום דבר טבעי. בטבע הנושא של natural selection חי וקיים. אגב, מי שאמר שהשמדת הנגיפים האלה עלולה לדפוק את כל המערכת האקולוגית - אני לא בטוח, הרי חלק לא קטן מהנגיפים (אם לא יותר מזה) ספציפים רק לבני אדם. בכל מקרה, אתה לא הולך להשתמש בתרופה בכל חיה שנגועה ולכן אני לא מאמין שזה רלוונטי.

פורסם

מה זה נגיף לעזאזל

אני יכול לקרוא בויקיפדיה 20 פעם ועדיין אני לא מבין מה זה

חיידק זה יצור חי זעיר ביותר ואפשר לקטול אותו, אז מה זה נגיף? זה משהו דומם שברגע שהוא חודר בטעות לגוף כל שהוא הוא מעוות אותו?

בויקיפדיה הפשוטה כתוב שיש ויכוח על זה שהם חיים או לא בגלל שהם לא יכולים להתרבות בעצמם

http://simple.wikipedia.org/wiki/Virus

אני מבולבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים