עבור לתוכן

ספין ממוסחר ושמו שפעת החזירים

Featured Replies

פורסם

כאן מול עיננו הישנות מתפתח שיווק ברוטלי וציני שעושה שימוש בחיי אדם ומסתמך על פחד בסיסי של האנשים תחת הכותרת "שפעת החזירים".

השיווק הזה נבנה לאט לאט, משתמשים במהדורות החדשות,בעיתונים וברשת והכול כדי לבנות או להעצים את פחדינו מהשפעת ההזויה הזאת.פרופגנדה שמנוהלת בלי נקיפות מצפון על ידי בעלי ההון שנראה עשו יד אחת כדי לגרום לנו לנהור בהמוננו לבתי המרקחת ולקנות מוצרים הזויים שונים.כמו המסכה שהראו ב-"5 עם רפי רשף"

וכל יום אנו שומעים על צעיר נוסף שמת לכאורה מהשפעת.

אין ולא היה ולא יהיה שפעת חזירים,ואני לא יכול להדגיש את זה מספיק.אז אל תאבדו את שיקול הדעת ואל תתינו לספין הזה להכנס אל הראש שלכם

שלא יעבד עליכם כל-כך בקלות..

שבוע טוב לכולם

דרך-אגב מונה התגובות שלי תקוע על 182 כבר חודשיים,לא יודע מה קורה עם זה....

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי הוא נפטר משפעת החזירים...

פורסם

אתה צודק לגמרי, אין מה להוסיף.

חיפשו נושא להתלבש עליו אחרי דודו טופז והינה, הם מצאו.

פורסם

אני גם תומך בדעה הזאת אבל שאני מנסה להסביר לחברים שזה סתם ניפוח תקשורתי הם קוראים לי טיפש ואומרים לי אתמול מת מישהו :bash:

פורסם

אני רוצה לשאול אותכם שאלה כמה מתים כל שנה משפעת רגילה?שיש כל חורף [לא חזירים]

פורסם

זה לא נכון שאסור להתייחס לשפעת החזירים ואסור לנקוט באמצעי זהירות - זו ללא ספק אחת המגפות היותר מדבקות בשנים האחרונות (ואגב, תזהרו, היא מדבקת גם במגע). מה שמייחד אותה, בניגוד לשפעת רגילה זה שקבוצות הסיכון כוללות אנשים שלא נחשבים לאנשים בסיכון בשפעת רגילה - כלומר, אנשים צעירים (יחסית. לצורך העניין גם אדם בן 45-50 נחשב צעיר).

בכל מקרה - יש פה ניפוח, אפילו ברמה פושעת, של המגפה. הבעיה הכי קשה שזה מתחיל באזרח הקטן ונגמר בממשלה - ולראיה המהלך הדי מטומטם של קניית החיסונים, שאולי בינואר יכנסו ליצור. ההערכות הפסימיות של הממשלה זה ש- 1 מכל 3 או משו כזה ידבק, הרבה יותר סביר שהנגיף יעלם...

בכל מקרה, זה לא אומר שאסור להזהר - חייבים להשתמש בכל אמצעי הזהירות (לא לבוא במגע עם אדם שיש חשש שנדבק, לא ללכת ללימודים/עבודה אם יש חשש להדבקות, להשתעל למרפק - וזה נכון בכל מצב, לא בהכרח ספציפית לשפעת החזירים), מכיוון שכמה שנפחו את זה - אי אפשר להתעלם.

פורסם

אני מאמין כמעט לכל תאורית קונסיפרציה שאי פעם שמעתי, אבל במקרה הזה אני דווקא מאמין שהווירוס קטלני מספיק, ושהחלק הקשה עוד לפנינו. כמובן שלרוב אני טועה בהשערות שלי...

פורסם

תראו לפי מחקרים שעשו פעם בתקופה מסוימת מגיע נגיף שפעת קטלני

בתקופות הקדומות יותר לא ידעו מה גורם לתמותה מהסוג הזה אבל אם הזמן שהמדע התפתח ועשו מחקרים גם על גופות ועצמות גילו את הנושא

עכשיו כל עניין שפעת העופות והיום שפעת החזירים זה באמת ניפוח תקשורתי

כן יופי זה נגיף של שפעת שגורם ליותר תמותה משפעת רגילה ובגלל זה קטלני

אבל זה לא מחלה בסדר גודל של הבעבועות שחורות וזה לא יקטול שני שליש מהאוכלוסיה

וחוץ מזה מאוד סביר שזה יעלם מהעולם לבד כי שפעת כמו שפעת כל הזמן מישתנה

בגלל זה גם אין חיסון קבוע לשפעת וכל הזמן מפתחים חדשים

ורוני אני לא חושב שסופרים כל מקרה של תמותה שקשורה בשפעת רגילה

וגם לא רגילה לצורך הדיון

אבל בדרך כלל יש סוגי אוכלוסיות שהרבה יותר פגיעות לשפעת רגילה לדוגמה זקנים

העניין בשפעות קטלניות שקוראות פעם בתקופה זה שהם יכולות לקטול צעירים בראים וזה נותן תרוץ טוב לתקשורת לרכב על הנושא

פורסם

הנגיף בהחלט קיים ובמונחים של שפעת הוא קטלני ביותר, עם 1% תמותה.

פורסם

לפי מה שאני יודע שפעת החזירים היא שפעת לכל דבר, זה יכול להסתבך ולגרום למוות כמו שפעת רגילה

בחדשות פשוט שוכחים לציין שמידי שנה יש כ-1000 אנשים בישראל שמתים מסיבוכי שפעת רגילה שנגרמת בכלל החורף

כך גם השפעת הזאת , קורה והשפעת מסתבכת ואז כתוצאה מכך האיש נפטר רק ששפעת החזירים קוראת בקיץ

מישהו שמע על שפעת העופות בזמן האחרון ?! לא יתכן הרי ששפעת סתם תעלם פשוט הייה הייפ תקשורתי ואז ממה לשפעת חדשה שנקראת שפעת החזירים

ואני בטוח שאם השפעת תתפתח למשהו אחר ויקראו לזה שפעת הדגים ואנשים יתחילו למות מזה,שפעת החזירים תישכך כמו ששכחו את שפעת העופות ואת השפעת הרגילה.

פורסם

מישהו שמע על שפעת העופות בזמן האחרון ?!

זה שאתה לא שומע לא אומר שזה לא קיים. שפעת העופות היא זן השפעת האלים ביותר שקיים. החשש הגדול בזמנו היה שהנגיף יעבור מוטציה בצורה שתאפשר לו לעבור בקלות מעופות לבני אדם, ובין בני אדם. זה לא קרה, עדיין, אבל ככל הנראה זה רק עניין של זמן.

פורסם

קרירין זה מה שרציתי לומר- שמשפעת רגילה מתים יותר או אותו דבר- פשוט התקשורת יותר מדי מנפחת.

פורסם

זה שאתה לא שומע לא אומר שזה לא קיים. שפעת העופות היא זן השפעת האלים ביותר שקיים. החשש הגדול בזמנו היה שהנגיף יעבור מוטציה בצורה שתאפשר לו לעבור בקלות מעופות לבני אדם, ובין בני אדם. זה לא קרה, עדיין, אבל ככל הנראה זה רק עניין של זמן.

ולזה אני בדיוק מתכוון אני יודע שהיא קיימת ושזן אלים אבל התקשורת כבר לא מתייחסת אל זה כמו שהתייחסו בעבר ברגע שנכנסה שפעת חדשה ושמה שפעת החזירים התקשורת ירדה קצת מהשפעת הנ"ל ועברה לשפעת החגשה ואם ייצא עוד זן התקשורת תעזוב את השפעת הנוכחית ותעבור לסקר את השפעת החדשה וככך "תעלם" לה שפעת החזירים מעיניי התקשורת.

פורסם
כך גם השפעת הזאת , קורה והשפעת מסתבכת ואז כתוצאה מכך האיש נפטר רק ששפעת החזירים קוראת בקיץ

מישהו שמע על שפעת העופות בזמן האחרון ?! לא יתכן הרי ששפעת סתם תעלם פשוט הייה הייפ תקשורתי ואז ממה לשפעת חדשה שנקראת שפעת החזירים

ואני בטוח שאם השפעת תתפתח למשהו אחר ויקראו לזה שפעת הדגים ואנשים יתחילו למות מזה,שפעת החזירים תישכך כמו ששכחו את שפעת העופות ואת השפעת הרגילה.

בתור אחד שצפה בסרט על מחקרים של שפעת קטלנית :smile1:

אתה צריך להבין משהו פשוט שפעת בחלוף הזמן יכולה לאפוך מקטלנית לחלשה ואלו שינוים שיכולים לקרות גם בכמה חודשים בודדים

מאוד יכול להיות שהיום שפעת העופות אפכה לסתם שפעת וזה בלי קשר לשפעת החזירים שכניראה גם תעלם מעצמה

שיחלוף הזמן

קרירין זה מה שרציתי לומר- שמשפעת רגילה מתים יותר או אותו דבר- פשוט התקשורת יותר מדי מנפחת.

זה בכלל לא מדויק חוץ מהניפוח של התקשורת

תראה יש שפעות קטלניות וכניראה החזירים נכללת בהם

אבל זה נכון שכל שנה יש אנשים שמתים משפעת והסיבוכים שלה גם מזנים שלא נחשבים קטלנים

ההבדל זה שבדרך כלל מדובר בקבוצות סיכון שגם ככה אחוזי התמותה שלהם גבוהים

בזנים קטלנים גם צעירים מתים באחוז יחסית לשפעת גבוה ובגלל זה הטררם

תראה מי יכתוב בעיתון על זקן בן 80 שמת מי שפעת בבית אבות ?

מי בכלל יעשה בדיקה לאחר המוות במקרה כזה ?

עכשיו לתקשורת יש תרוץ לדווח גם על מקרים עאלו כמו שהיה בשפעת העופות

תראה יצא לי לשמוע על תאוריה שאומרת שהתקשורת היום אוהבת למחזר חומרים כי בדרך כלל זה יותר זול

ואני מאמין בתאוריה הזאת

אז במקום חדשות אמיתיות (ואני מתכוון על דברים שקראו שרובנו שומעים אליהם בפעם הראשונה )

אז יש מחזור חומרים שזה גורם גם לניפוח דברים

סתם לדוגמה מיקל גקסון \דודו טופז \ גלעד שליט וכו

הרבה אנשי תקשורת טוחנים נושאים כאלו ודומים הרבה מעבר לגבול של בין חדשות לברברת

פורסם

התקשורת רק מדווחת את מה שמשרד הבריאות אומר לה.

באתר משרד הבריאות שמוקדש לשפעת H1N1 מדווחים כל מקרי התמותה מהשפעת וזו לשון כל הודעה שם:

מקרה תמותה נוסף משפעת H1N1

___ בן/בת ___ אשר סבל מ________ ואובחן גם כחולה בשפעת H1N1 נפטר בבית

החולים __________. למרות שאין וודאות, לא ניתן לשלול קשר לשפעת H1N1,

החלטנו למנות זאת כמקרה תמותה נוסף משפעת זו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים