פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש.כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אתה מדבר על המהירות של ההורדה או על גודל הקובץ הסופי?ניסית להשתמש במנהל הורדות כמו orbit downloader או flashget?
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים מחבר כמו שאמרתי בקוכתרת אחרי ההורדה מתקבלים קבצים ריקים (0KB), לא משנה איך אני מוריד או איזה סוג קובץ.אולי למישהו יש מושג מה הבעייה? ??? ???
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים לתת קישור של קובץ כזה.לתת צילום של קובץ הזה בגודל 0 בתוך תיקיה אחרי הורדה.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר זה לא משנה איזה קובץ, כל קובץ אפילו קישור במייל (עובד בכל מחשב אחר), ההורדה נמשכת שנייה (לא משנה איך אני מוריד) ובסוף הקובץ בגודל אפס קילובייט.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים שם המשתמש בויסטה הוא במקרה בעברית ? היה לי ממש ממזמן את הבעיה הזאת ורק אחרי שיצרתי חשבון משתמש חדש באנגלית הבעיה הנפתרה ,שימי לב יצרתי חשבון חדש לא שיניתי את השם של החשבון הישן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.