עבור לתוכן

מה אתם אומרים על Panasonic TH-L37S10?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז המסך הגיע!

:-)

כמה הערות קטנות שבנתיים שמתי לב אליהן (בהמשך אני אוסיף עוד):

1. חיברתי את המסך ליציאת HDMI בטלוויזיה באמצעות כבל HDMI שYES מספקים + מתאם HDV-HDMI מכרטיס המסך שלי (nvidia geforce 9800 gtx +) -> ברזולוציה מלאה של 1920X1080 - לא רואים את השוליים של "שולחן העבודה" ! רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל1768X992 אני רואה את כל המסך.... יש למישהו רעיון למה?אגב המחשב מזהה את המסך כgeneric pnp monitor זה קשור?

2. אם אני מעלה משחק (למשל farcry2) הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוזיה של המשחק ליותר מ1280X1024 למרות שבתפריט הבחירה בתוך המשחק עצמו יש עוד הרבה רזולוציות לבחור מהן (אפילו 1920X1080) אבל הן ב"אפור". יש למישהו מושג איך גורמים למשחק הזה או לאחרים לעבוד ברזולוציה מלאה של 1920X1080?

3. ממרחק קטן (50- 60 ס"מ) הטקסט נראה לא חד מספיק, אני זוכר שבחנות חיברתי את המחשב הנייד שלי ליציאת PC בטלוויזה וראו ממש חד - האם חיבור HDMI לא אמור לתת תצוגה טובה יותר? כרגע ניסיתי לחבר במקביל גם HDMI וגם PC ולא רואים כלום ביציאת PC, אני אנסה לבדוק את זה מאוחר יותר ולעדכן. אם יש לכם רעיון איך מחדדים את התצוגה של טקסט (למשל מסמך WORD או אתר אינטרנט) בחיבור HDMI אני אשמח ללמוד.

4. הרצתי קובץ ווידאו של סדרה שהורדתי מהרשת:

- פעם אחת True.Blood.S02E11.Frenzy.HDTV.XviD-aAF

- פעם שניה True.Blood.S02E11.Frenzy.720p.HDTV.x264-DIMENSION

אני יודע שזה "רק" 720p ולא 1080P אבל אני חייב להגיש שממרחק של 2 מטר בערך לא ראיתי הבדל משמעותי באיכות בין 2 הסוגים השונים.... מוזר - לא?

לזהו לבנתיים,

אמשיך לבדוק דברים ולדווח מאוחר יותר,

תודה,

רם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים