עבור לתוכן

צריך יעוץ לקרור למעבד עד 140 ש'

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לעשות קניות בזמן הקרוב כדי לסדר כל מיני דברים שהציקו לי במחשב ואחד מהם הוא נושא הטמפ' והרעש שבמחשב.

אז ככה, את המפרט אפשר לראות בצד(<) - כן אני יודע שהוא לא להיט אבל זה מה יש.

המחשב מאוד מרעיש וזה בגלל שיש בו המון מאוורים ובגלל שהמארז עצמו לא משהו.

אני צריך ממכם המלצה לקירור טוב שיהיה קודם כל אפקטיבי ואחרי זה שקט כמה שזה אפשרי.

בנתיים חשבתי על אלה:

‏Freezer 64 Pro ב-115.

או

‏Freezer 7 Pro Rev.2 ב-135.

אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין שני הגופים האלה חוץ מזה שהם מתאימים לתושבות החדשות זה יעזור.

אגב, אני קונה גם את ה-NZXT APOLLO אז אם הוא מצריך מאווררים נוספים, או שסתם אתם מכירים את המארז הזה ויש לכם מה להגיד עליו אני מאוד יודה לכם.

תודה לעונים.

פורסם

יבוצע אוברקלוק? אם כן זה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4731 (לא המלצתי לו על המוגן 2 כי אני לא בטוח שהוא יכנס במארז כי לונטדה יש עוד כמה ס"מ מלגעת בדלת אז אני לא חושב שהמוגן יכנס)לגבי המארז הוא די שקט ישלו 2 מאווררים אבל כדי להוסיף עוד אחד מקדימה יש לי רק בעיה אחת אתו והיא שהכבלים של המאוורר בדלת יצאו מהחיבור שלהם שמעתי שזה קרה לעוד אנשים אבל אני לא בטוח אולי זה רק לי אבל סידרתי את זה בלי בעיה בסה"כ זה מארז די מומלץ ביחס למחיר שלו אם אתה קונה אותו מTMSFOX

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן OC. ה-AC מתאים לתנאים כאלה?

בנוגע למארז, יש דרך לסדר את החוטים מאחורי הלוח אם, או כל דרך אחרת(תופסנים וכאלה)?

פורסם

הוא די מוגבל בסידור כבלים אבל אני הצלחתי להעביר את הכבלים של הספק מאחורי לוח האם חוץ מהכבל ה24 PIN

פורסם
  • מחבר

ובנוגע לקרור מעבד, האם ה-ARCTIC יספיק לשימוש שלי? כמו שאמרתי לא יבוצע OC.

פורסם

ובנוגע לקרור מעבד, האם ה-ARCTIC יספיק לשימוש שלי? כמו שאמרתי לא יבוצע OC.

בלי OC, הקירור הזה יקרר ביעילות כל מעבד. לשאלה אם זה הקירור הכי משתלם מבחינה כלכלית- אני לא בטוח איך לענות לך...

פורסם
  • מחבר

בלי OC, הקירור הזה יקרר ביעילות כל מעבד. לשאלה אם זה הקירור הכי משתלם מבחינה כלכלית- אני לא בטוח איך לענות לך...

יש קירורים יותר משלתמים בטווח מחיר הזה? אין לי אפשרות לחריגה.

עוד משהו, מה ההבדל בין שני הקירורים? האם הקירור השני מקרר טוב יותר מהגרסא הרגילה? או שהוא עולה יותר בגלל התאימות ללוחות החדשים של אינטל?

עריכה: שמתי לב עכשיו למבנה של הלוח ונראה לי שהקירור לא יכנס, זה יצא שהוא יהיה או אל הזכרון או על הכרטיס מסך.

הנה תמונה של הלוח: http://img.lanparty.tw/Upload/CatalogElement/nF4%20INFINITY1.jpg

תתנו את דעתכם, כי יכול להיות שאני טועה.

פורסם

למערכת שלחך את הצריך את הFREEZER 64 ולא ה7 שמיוע דלמעבדי אינטל..

כמו כן את המארז אתה קונה חדש ? שכן אני מציע לך לפתוח תרד חדש בפורום המאתים וימליצו לך על מארזים רלוונטים..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על כל התגובות.

ה-7 שציינת תומך בשתי הפלטפורמות, גם אינטל וגם AMD - לא מדובר ב- 7 הרגיל אלא ב-REV.2:

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=304

אפשר לראות שהוא תומך בכל התושבות.

נראה לי שאני ילך על הדגם (ה-7) הזה כי ה-64 לא יתיישב טוב על הלוח.

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל יש מאוורר ממולץ שכדי לשים בחזית המארז? גם פה חשוב השקט והביצועים.

פורסם

למה שה64 הרגיל לא ייתשב טוב ? זה בדיוק אותה התושבת בגדול..בכל מקרה..לך ה7 REV 2 עדיף מבחינת תמיכה וכו..

איזה מארז יש לך בדיוק ? איזה גודל מאוורר אתה צריך ?

פורסם
  • מחבר

אני צריך שהוא יתאים ל-APOLLO שאני יקנה... נראה לי שבחזית שלו אפשר להתקין מאוורר 120.

יש מאוורר מומלץ שכדי לקנות או שכל ג'נרי יעשה את העבודה (חשוב מאוד השקט, המחשב נמצא בחדר ובמערכת הנוכחית מעצבן לנסות לישון לידו)?

שאלה נוספת, איזה מאווררים עדיפים? אלה עם החיבור מולקס או אלה שמתחברים ללוח אם?

פורסם

למה דווקא APOLLO ? לא חסר מארזים אחרים..אבל זה כבר תרד לפורום אחר..

המאוררים של AC יעשו את העבודה מספיק טוב..לגבי החיבור עצמו..זה בחירה שלך..אם אתה רוצה לראות את הRPM ולשלוט עליהם אז קח 3/4 פינים ללוח האם..

בכל מקרה הרוב מגיעים גם וגם..

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ ככה את הנושא אבל נראה לי מיותר לפתוח דיון חדש על זה.

בהמשך לשאלה שלי, אני חושב לקנות את ה-ARCTIC F12 Pro TC ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לחבר אותו לקדמת המארז?

פורסם

לא אי אפשר..תרכוש את סדרת הAF של AC..אלו מאווררים סטנדרטים שמתאימים להכל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים