עבור לתוכן

שאלה לגבי מספר תמונות בשניה שמצלמה יכולה לקחת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה זה בדיוק המצב הזה (AF)?

למה הוא משמש, ומה הוא עושה?

פורסם
  • מחבר

הבנתי

אבל איך המצלמה יודעת על איזה אוביקט אני רוצה שיהיה עליו פוקוס?

פורסם

הבנתי

אבל איך המצלמה יודעת על איזה אוביקט אני רוצה שיהיה עליו פוקוס?

היא לא, מצלמה קוראת מחשבות עדיין לא בנמצא. אתה צריך לקבוע ידנית את מצב הפוקוס המועדף עליך (מרכז, אוטומטי, נק' ספציפית, פרצוף ושאר ירקות שיש היום במצלמות P+S) לפי זה המצלמה תנסה להתפקס.

בבקשה ממך, תשתדל להשלים את קריאת המדריך של המצלמה שלך וכן חומר רקע בסיסי בצילום, כפי שהומלץ בפניך כאן פעמים אין ספור. אני לא מבין למה רכשת מצלמה מורכבת לתפעול אם אתה לא מתכוון לרכוש את הידע הבסיסי הדרוש לניצול כל תכונותיה.

פורסם
  • מחבר

למה אני לא מתכוון לרכוש את הידע הבסיסי הדרוש לניצול כל תכונותיה? בזה הרגע אני רוכש ידע בכך שאני שואל את השאלות.

הבנתי

פורסם

למה אני לא מתכוון לרכוש את הידע הבסיסי הדרוש לניצול כל תכונותיה? בזה הרגע אני רוכש ידע בכך שאני שואל את השאלות.

על פי ה-netiquette (כללי ההתנהגות ברשת) המקובל בפורומים טכנולוגיים, מקובל לשאול בפורום שאלות ספציפיות או שאלות שבאות לענות על חוסר הבנה לאחר קריאת החומר הבסיסי (המדריך למשתמש, FAQ וכיוצ"ב), פורומים לא מיועדים לתת הדרכה אישית מקפת, כל השאלות ששאלת עד כה מכוסות או על ידי המדריך של המצלמה או ב-FAQ ומדריכים שונים שכבר נכתבו בעבר וזמינים ברשת, גם בעברית. כמו כן רבות מהשאלות שלך נשאלו על ידי חברים אחרים בעבר בפורום זה ואחרים וניתן למצוא את התשובות לשאלות אלו על ידי חיפוש פשוט.

פורסם
  • מחבר

אבל ידידי אין לי שליטה טובה באנגלית...

פורסם

כל השאלות ששאלת עד כה מכוסות או על ידי המדריך של המצלמה או ב-FAQ ומדריכים שונים שכבר נכתבו בעבר וזמינים ברשת, גם בעברית.

וחוצמזה, אני לא רואה פסול בקריאה איטית של חומר באנגלית עם עזרה ממילון. אני זוכר שכילד שיחקתי עם חברים ב-king quest עם מילון פתוח לידנו, כל פעם שקפצה הודעה או שרצינו לנסח פקודה (אני מדבר על הגרסאות הראשונות לפני השליטה מונחת העכבר) חיפשנו את המילים במילון, גם כיף וגם למדנו מילה או שתיים בדרך, לא הכל חייב להיות בעברית...

פורסם

פונגי, אתה טרחן.

לא היתה שאלה אחת שנשאלה כאן בHWZONE עד היום, שלא היתה נענית ללא חיפוש ברשת.

אפשר לברר הכל ע"י חיפוש, אבל אנשים מעדיפים לפעמים לשאול אנשים אנשים אחרים ולקבל תשובה מלאה ועניינית.

שום מנואל או FAQ לא יכול לענות לך ספציפית על השאלות שלך. בעיקר אם הבחור מתקשה באנגלית.

פורסם

פונגי, אתה טרחן.

זאת אחת מדרישות המקצוע שלי.

לא היתה שאלה אחת שנשאלה כאן בHWZONE עד היום, שלא היתה נענית ללא חיפוש ברשת.

אפשר לברר הכל ע"י חיפוש, אבל אנשים מעדיפים לפעמים לשאול אנשים אנשים אחרים ולקבל תשובה מלאה ועניינית.

שום מנואל או FAQ לא יכול לענות לך ספציפית על השאלות שלך. בעיקר אם הבחור מתקשה באנגלית.

תבדוק כמה פעמים עניתי (אני ואחרים) לפותח הדיון ובפירוט רב על שאלותיו.

העניין הוא שהבחור, במקום לקחת חכה וללכת לדוג, מתעקש שנאכיל אותו דגים מבושלים. במהלך השבוע וחצי האחרונים הוא שואל על כל תכונה ותכונה במצלמה שלו, לעיתים הוא חוזר על שאלות לאחר שכבר ניתנו תשובות בעניין; כמו בעניין אורך מוקד העדשה, הוא חזר ושאל על דברים שעניתי לו עליהם בתשובה ארוכה ומנומקת. זה כבר קצת מעליב, מילא לא קורא FAQ או את המדריך למשתמש של המצלמה שלו, הוא גם לא ממש טרח לרדת לעומק הדברים שנכתבו לו בתשובה ישירה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים